חמאת בוטנים-בננה אייס בוקס פאי
חמאת בוטנים-Banananan קרח פאי הוא צמחוני ומספק כ 8 מנות. חלק אחד של המנה הזאת מכיל בערך 17 גרם חלבון 75 גרם של שומן, וסך הכל 903 קלוריות. המתכון הזה מכסה %20 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. לכי לחנות וקחי חטיף שוקולד חצי-מתוק, גבינת שמנת, פירורי קרקר קינמון ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. זמן הכנת המתכון כ 9 שעות ו-10 דקות. וזה טוב. נסו חמאת בוטנים-Banananan Icebox Pie, חמאת בוטנים Banananan עוגת קרח, ו חמאת בוטנים ועוגת קופסת קרח Bananan (מתכונים דומים).
הוראות
מערבבים יחד את המרכיבים הראשונים 3; בחוזקה לחץ על החלק התחתון, את הצדדים, ועל השפה של צלחת עוגה משומנת קלות 9 אינץ'.
אופים 10 עד 12 דקות או עד השחמה קלה.
הסר מהתנור מתלה חוט, להתקרר לחלוטין (כ -30 דקות).
שוקולד מיקרוגל וקרם הצלפה 1/2 כוס בקערה קטנה בטוחה במיקרוגל במדיום (50% כוח) 1 1/2 דקות או עד שוקולד נמס כמעט, תוך ערבוב במרווחים של 30 שניות.
להקציף עד שוקולד נמס תערובת חלקה. (לא להתחמם יתר על המידה.) תערובת שוקולד כפית לתוך קרום מוכן.
מקציפים גבינת שמנת, הבא 2 מרכיבים, ו 1/4 כוס שמנת במהירות בינונית עם מיקסר חשמלי עד התערובת היא קלה ורכה.
לנצח וניל הנותרים 1 1/4 כוסות שמנת בקצב גבוה עד פסגות נוקשות טופס. מקפלים שליש תערובת קצפת לתוך תערובת חמאת בוטנים כדי לשחרר; לקפל בתערובת קצפת הנותרים.
מסדרים פרוסות בננה על פני תערובת שוקולד בקרום.
מורחים חמאת בוטנים תערובת על בננות. כיסוי וצינה 8 שעות.
מגישים פאי עם תוספות רצויות.