קושימומחה
מוכן ב9 שעות, 10 דק.
מנות8
ציון בריאות10
מגזין

חמאת בוטנים-בננה אייס בוקס פאי

חמאת בוטנים-בננה אייס בוקס פאי
חמאת בוטנים-Banananan קרח פאי הוא צמחוני ומספק כ 8 מנות. חלק אחד של המנה הזאת מכיל בערך 17 גרם חלבון 75 גרם של שומן, וסך הכל 903 קלוריות. המתכון הזה מכסה %20 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. לכי לחנות וקחי חטיף שוקולד חצי-מתוק, גבינת שמנת, פירורי קרקר קינמון ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. זמן הכנת המתכון כ 9 שעות ו-10 דקות. וזה טוב. נסו חמאת בוטנים-Banananan Icebox Pie, חמאת בוטנים Banananan עוגת קרח, ו חמאת בוטנים ועוגת קופסת קרח Bananan (מתכונים דומים).

הוראות

1
מחממים תנור ל 35
ציוד שתשתמש בו
2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®
2
מערבבים יחד את המרכיבים הראשונים 3; בחוזקה לחץ על החלק התחתון, את הצדדים, ועל השפה של צלחת עוגה משומנת קלות 9 אינץ'.
3
אופים 10 עד 12 דקות או עד השחמה קלה.
ציוד שתשתמש בו
2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®
4
הסר מהתנור מתלה חוט, להתקרר לחלוטין (כ -30 דקות).
ציוד שתשתמש בו
כתום M&m מעט אפייהכתום M&m מעט אפייה
2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®
5
שוקולד מיקרוגל וקרם הצלפה 1/2 כוס בקערה קטנה בטוחה במיקרוגל במדיום (50% כוח) 1 1/2 דקות או עד שוקולד נמס כמעט, תוך ערבוב במרווחים של 30 שניות.
מרכיבים שתצטרך
אינסטנט פודינג לימוןאינסטנט פודינג לימון
170 גרם שוקולד חצי מתוק, קצוץ לחתיכות של 1.5 ס"מ (מומלץ: גיררדלי)170 גרם שוקולד חצי מתוק, קצוץ לחתיכות של 1.5 ס"מ (מומלץ: גיררדלי)
ציוד שתשתמש בו
קצפת או גלידת וניל ואגוזי פקאן קלויים נוספים, אופציונליקצפת או גלידת וניל ואגוזי פקאן קלויים נוספים, אופציונלי
2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך
6
להקציף עד שוקולד נמס תערובת חלקה. (לא להתחמם יתר על המידה.) תערובת שוקולד כפית לתוך קרום מוכן.
מרכיבים שתצטרך
170 גרם שוקולד חצי מתוק, קצוץ לחתיכות של 1.5 ס"מ (מומלץ: גיררדלי)170 גרם שוקולד חצי מתוק, קצוץ לחתיכות של 1.5 ס"מ (מומלץ: גיררדלי)
1/2 חבילת בצק עלים קפוא (דף אחד), מופשר1/2 חבילת בצק עלים קפוא (דף אחד), מופשר
ציוד שתשתמש בו
צרור גדול אחד של סיגליות בר (כולל הגבעולים), שטופותצרור גדול אחד של סיגליות בר (כולל הגבעולים), שטופות
7
מקציפים גבינת שמנת, הבא 2 מרכיבים, ו 1/4 כוס שמנת במהירות בינונית עם מיקסר חשמלי עד התערובת היא קלה ורכה.
מרכיבים שתצטרך
אינסטנט פודינג לימוןאינסטנט פודינג לימון
חבילה אחת (110 גרם) לחמניות סהר מקוררותחבילה אחת (110 גרם) לחמניות סהר מקוררות
ציוד שתשתמש בו
גבינות מעורבות מגוררות, כמו גבינות לטאקוגבינות מעורבות מגוררות, כמו גבינות לטאקו
8
לנצח וניל הנותרים 1 1/4 כוסות שמנת בקצב גבוה עד פסגות נוקשות טופס. מקפלים שליש תערובת קצפת לתוך תערובת חמאת בוטנים כדי לשחרר; לקפל בתערובת קצפת הנותרים.
מרכיבים שתצטרך
אינסטנט פודינג לימוןאינסטנט פודינג לימון
12 גרם שוקולד מריר או חצי מתוק, קצוץ גס12 גרם שוקולד מריר או חצי מתוק, קצוץ גס
רול-אפ פירות (מומלץ: פרי לפי כף הרגל)רול-אפ פירות (מומלץ: פרי לפי כף הרגל)
סוכריות מגוונות וקרקרים קטנים בצורת דובי דבש, אופציונליסוכריות מגוונות וקרקרים קטנים בצורת דובי דבש, אופציונלי
9
מסדרים פרוסות בננה על פני תערובת שוקולד בקרום.
מרכיבים שתצטרך
170 גרם שוקולד חצי מתוק, קצוץ לחתיכות של 1.5 ס"מ (מומלץ: גיררדלי)170 גרם שוקולד חצי מתוק, קצוץ לחתיכות של 1.5 ס"מ (מומלץ: גיררדלי)
(קרטון בלוק)(קרטון בלוק)
1/2 חבילת בצק עלים קפוא (דף אחד), מופשר1/2 חבילת בצק עלים קפוא (דף אחד), מופשר
10
מורחים חמאת בוטנים תערובת על בננות. כיסוי וצינה 8 שעות.
מרכיבים שתצטרך
12 גרם שוקולד מריר או חצי מתוק, קצוץ גס12 גרם שוקולד מריר או חצי מתוק, קצוץ גס
(קרטון בלוק)(קרטון בלוק)
20 עד 25 עלי תרד שלמים20 עד 25 עלי תרד שלמים
11
מגישים פאי עם תוספות רצויות.