והוא מספק כ 8 מנות . מנה אחת מכילה 428 קלוריות, 6 גר' של חלבון, ו 24 גרם שומן. הכנת המנה לוקחת כ 45 דקות. גשו לסופר וקנו בננות, קורנפלור, חמאה ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. נסו חמאת בוטנים חמאת בוטנים ללא חלב עם קרם שוקולד, גלידות בריאות יותר (דגנים מלאים עוגיות חמאת בוטנים + חמאת בוטנים Banananan גלידה), ו חמאת בוטנים בננה קרם פאי (מתכונים דומים).
הוראות
1
מחממים תנור to350°F.
ציוד שתשתמש בו
2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®
2
שלב את כל החומרים במעבד; תערובת עד תערובת דומה פירורים לחים, על 1 דקה.
3
העברה ל 9 אינץ ' -צלחת פאי diameterglass ולחץ תערובת על תחתית עד הצדדים (לא שפה) של צלחת.
ציוד שתשתמש בו
אגוזי פקאן קצוצים דק, בתוספת תוספת להגשה
4
אופים חום זהוב crustuntil, כ 12 דקות.
ציוד שתשתמש בו
2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®
5
הסר מהתנור; לחץ על הקרום עם הגב שלספון אם נפוח. קרום מגניב לגמרי.
מרכיבים שתצטרך
1/2 חבילת בצק עלים קפוא (דף אחד), מופשר
ציוד שתשתמש בו
2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®
1
להקציף סוכר, קורנפלור, ומלח mediumsaucepan כבד עד לא גושים להישאר. סיום לימודים עם שמנת, ואז עם חלב.
מרכיבים שתצטרך
גבינת שמנת קרה, חתוכה לקוביות בגודל 1/2 אינץ'
1 עד 2 כפות מיץ לימון, אופציונלי
מיץ לימון, אופציונלי
בננות, חתוכות לפרוסות בעובי 1/4 אינץ'
לחם בן יום חתוך לקוביות (קוביות בגודל 1.5 ס"מ), ללא קרום
ציוד שתשתמש בו
צרור גדול אחד של סיגליות בר (כולל הגבעולים), שטופות
2
להוסיף חלמונים וscrape זרעים שעועית וניל; לטאטא toblend. מבשלים מעל חום בינוני, מקציףכל הזמן,עד פודינג מתעבה רותחים, על 5 דקות.
מרכיבים שתצטרך
חלבוני ביצה מפוסטרים (מקרטון), בטמפרטורת החדר
קישואים מאודים או מוקפצים קלות, להגשה
עוגיות ג'ינג'רס, מחולקות
ציוד שתשתמש בו
צרור גדול אחד של סיגליות בר (כולל הגבעולים), שטופות
3
מוסיפים חמאה ומערבבים ללא מלח.
מרכיבים שתצטרך
8 כוסות מרשמלו מיניאטורי, מחולקות
4
מורחים פודינג חם בקוררcrust. צמרמורת עד מילוי הוא מגניב, על 1 שעה.
מרכיבים שתצטרך
20 עד 25 עלי תרד שלמים
5
פרוסה דקה 3 בננות באלכסון.
מרכיבים שתצטרך
(קרטון בלוק)
6
שלב פרוסות בננה ו 2 כפות מיץ תפוזים בקערה בינונית; לזרוק למעיל.
להעביר פרוסות בננה למגבות נייר וpat יבש. מסדרים מספיק פרוסות בננה insingle שכבה מעל מילוי וניל לגלות לחלוטין.
מרכיבים שתצטרך
2 בננות, חתוכות לפרוסות בעובי 1/4 אינץ'
בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך
(קרטון בלוק)
ציוד שתשתמש בו
טורטיות קמח (25 ס"מ), חתוכות לרבעים
1
באמצעות electricmixer, לנצח גבינת שמנת ואבקה ב קערה בינונית עד חלקה. וניל Beatin, אז חמאת בוטנים. מקציפים creamin עוד קערה בינונית עד peaksform המשרד. מקפלים כפית גדולה של שמנת מוקצפת creaminto תערובת בוטנים כדי לשחרר, ואז foldin הנותרים קרם ב 2 תוספות.
מרכיבים שתצטרך
12 גרם שוקולד מריר או חצי מתוק, קצוץ גס
חבילה אחת (110 גרם) לחמניות סהר מקוררות
בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך
חבילה אחת (8 אונקיות) עוגיות תה (כגון ביסקוויטים מארי)