חמאת בוטנים בננה קרם פאי
והוא מספק כ 8 מנות . מנה אחת מכילה 428 קלוריות, 6 גר' של חלבון, ו 24 גרם שומן. הכנת המנה לוקחת כ 45 דקות. גשו לסופר וקנו בננות, קורנפלור, חמאה ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. נסו חמאת בוטנים חמאת בוטנים ללא חלב עם קרם שוקולד, גלידות בריאות יותר (דגנים מלאים עוגיות חמאת בוטנים + חמאת בוטנים Banananan גלידה), ו חמאת בוטנים בננה קרם פאי (מתכונים דומים).
הוראות
שלב את כל החומרים במעבד; תערובת עד תערובת דומה פירורים לחים, על 1 דקה.
העברה ל 9 אינץ ' -צלחת פאי diameterglass ולחץ תערובת על תחתית עד הצדדים (לא שפה) של צלחת.
אופים חום זהוב crustuntil, כ 12 דקות.
הסר מהתנור; לחץ על הקרום עם הגב שלספון אם נפוח. קרום מגניב לגמרי.
להקציף סוכר, קורנפלור, ומלח mediumsaucepan כבד עד לא גושים להישאר. סיום לימודים עם שמנת, ואז עם חלב.
להוסיף חלמונים וscrape זרעים שעועית וניל; לטאטא toblend. מבשלים מעל חום בינוני, מקציףכל הזמן,עד פודינג מתעבה רותחים, על 5 דקות.
מוסיפים חמאה ומערבבים ללא מלח.
מורחים פודינג חם בקוררcrust. צמרמורת עד מילוי הוא מגניב, על 1 שעה.
פרוסה דקה 3 בננות באלכסון.
שלב פרוסות בננה ו 2 כפות מיץ תפוזים בקערה בינונית; לזרוק למעיל.
להעביר פרוסות בננה למגבות נייר וpat יבש. מסדרים מספיק פרוסות בננה insingle שכבה מעל מילוי וניל לגלות לחלוטין.
באמצעות electricmixer, לנצח גבינת שמנת ואבקה ב קערה בינונית עד חלקה. וניל Beatin, אז חמאת בוטנים. מקציפים creamin עוד קערה בינונית עד peaksform המשרד. מקפלים כפית גדולה של שמנת מוקצפת creaminto תערובת בוטנים כדי לשחרר, ואז foldin הנותרים קרם ב 2 תוספות.
מורחים שכבת חמאה באופן שווה על בננות.תרגע לפחות 3 שעות. לעשות קדימה: יכול להיות made8 שעות קדימה. שמור צונן.
פרוסה דקה נותרה בננה עלגונלית. לזרוק עם הנותרים 1 כף מיץ תפוזים, ואז לטפוח יבש עם מגבות נייר.סדר פרוסות בננה סביב קצה העליון שלpie.
מפזרים בוטנים פריכים על בננות, אםחסר, ומגישים.