חמאת בוטנים-גבינת שמנת-בננה-לחם אגוזים
חמאת בוטנים-שמנת-גבינה-בננה-אגוז לחם הוא צמחוני ומספק כ 15 מנות. ללחם הזה יש 306 קלוריות, 7 גר' של חלבון, ו 12 גרם של שומן למנה. המתכון הזה מכסה %10 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מתכון זה מהמתכונים שלי יש 1 אוהדים. אם יש לך חמאה, סודה לשתיה, בננות, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. זמן הכנת המתכון כ 15 דקות. וזה די גרוע. נסו גבינת שמנת-לחם בננה עם Streusel חמאת בוטנים, חמאת בוטנים Streusel-מצופה גבינת שמנת-לחם בננה אגוז, ו גלידות בריאות יותר (דגנים מלאים עוגיות חמאת בוטנים + חמאת בוטנים Banananan גלידה) (מתכונים דומים).
הוראות
מניחים פקאנים בשכבה אחת על תבנית אפייה, ואופים 12 עד 15 דקות או עד קלוי וריחני, ערבוב לאחר 6 דקות.
מקציפים חמאה מרוככת וגבינת שמנת במהירות בינונית עם מערבל חשמלי עד שמנת. בהדרגה להוסיף 1 כוס סוכר מגורען, פועם עד אור ורך.
מוסיפים ביצים, 1 בכל פעם, מכים רק עד מעורבב לאחר כל תוספת.
מערבבים קמח מחיטה מלאה ו-4 מרכיבים הבאים; מוסיפים בהדרגה לתערובת חמאה לסירוגין עם חלב חמאה, מתחילים ומסתיימים בתערובת קמח. לנצח במהירות נמוכה רק עד מעורבב לאחר כל תוספת. מערבבים בבננות, פקאן קלוי, וניל. הבלילה כפית לתוך 2 משומן ו floured 8-x 4 אינץ מחבתות כיכר.
מערבבים 1/4 כוס קמח לכל מטרה וסוכר חום בקערה קטנה.
חותכים בחמאת בוטנים ו 1 1/2 כפית. חמאה עם בלנדר מאפה או מזלג עד תערובת דומה אפונה קטנה. מפזרים תערובת קלות על הבלילה במחבתות.
אופים ב 350 במשך 1 שעה או עד מפרט עץ ארוך מוכנס במרכז יוצא נקי וצדדים של לחם להתרחק מחבת, מיגון עם רדיד אלומיניום במהלך 15 הדקות האחרונות כדי למנוע בראונינג מוגזם, במידת הצורך. לחם מגניב במחבתות על מדפי תיל 10 דקות.
הסר מן המחבתות כדי מתלים חוט.
הערה: כדי לעשות קדימה, להמשיך עם מתכון כפי שהורה דרך כיכרות מגניב צעד לחלוטין, ואת לעטוף בחוזקה עם לעטוף פלסטיק. לעטוף שוב עם נייר אלומיניום. להקפיא עד 1 חודש.