קושימומחה
מוכן ב1 ש, 45 דק.
מנות60
ציון בריאות0
מגזין

חמאת בוטנים וביסקוטי שוקולד

חמאת בוטנים וביסקוטי שוקולד
המתכון חמאת בוטנים וביסקוטי שוקולד מוכן בערך 1 שעה ו 45 דקות והוא בהחלט יוצא מן הכלל צמחוני אפשרות לאוהבי אוכל ים תיכוני. המתכון הזה מכסה 3% של הדרישות היומיות שלך של ויטמינים ומינרלים. מתכון זה מכין 60 מנות עם 101 קלוריות, 2 גרם חלבון, ו 6 גרם שומן כל אחד. 27 אנשים הכינו את המתכון הזה ויעשו אותו שוב. אם יש לכם סוכר, קמח, בוטנים קלויים וקומץ מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לטעים כל כך. החלטנו את המתכון הזה מגיע ציון כפית של 16%. הציון הזה די גרוע. מתכונים דומים: ביסקוטי חמאת בוטנים שוקולד, חמאת בוטנים פקאן ביסקוטי, ו מוות על ידי חמאת בוטנים: עוגיות חמאת בוטנים עם כוסות חמאת בוטנים שוקולד.

הוראות

1
מקם מתלים באופן שווה בתנור ומחמם מראש ל -350 מעלות פ.מרפדים 3 ניירות אפייה בנייר אפייה.
ציוד שתשתמש בו
דוגמאות בארכיון "מלאכות יד" באתר האינטרנט של נשים כפריותדוגמאות בארכיון "מלאכות יד" באתר האינטרנט של נשים כפריות
שרימפס מוקפץשרימפס מוקפץ
2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®
2
ממיסים את החמאה על אש בינונית, מסתחררים מדי פעם את התבנית. ממשיכים לבשל עד שהחמאה משחימה ומקבלת ניחוח אגוזי, כ -5 דקות.
מרכיבים שתצטרך
2 כוסות פקאנים קצוצים, אופציונלי2 כוסות פקאנים קצוצים, אופציונלי
ציוד שתשתמש בו
שרימפס מוקפץ, קלוףשרימפס מוקפץ, קלוף
3
בואו להתקרר מעט.
4
הקציפו את הקמח, אבקת האפייה והמלח יחד בקערה גדולה.
מרכיבים שתצטרך
1 1/3 כוס מולסה1 1/3 כוס מולסה
סוכריות תירס, בייגלה נוספים ועוגיות סנדוויץ' שוקולד אובליות במילוי קרם (שלמות ומרוסקות)סוכריות תירס, בייגלה נוספים ועוגיות סנדוויץ' שוקולד אובליות במילוי קרם (שלמות ומרוסקות)
מלח, לציפוי זכוכיתמלח, לציפוי זכוכית
ציוד שתשתמש בו
צרור גדול אחד של סיגליות בר (כולל הגבעולים), שטופותצרור גדול אחד של סיגליות בר (כולל הגבעולים), שטופות
2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך
5
מקציפים את הביצים בקערה בינונית עם מערבל חשמלי עד לקבלת צהוב בהיר וחיוור, כ -2 דקות. מוסיפים בהדרגה את הסוכר תוך כדי הקצפה. ואז מוסיפים לאט את החמאה והווניל עד לערבוב אחיד, כ-30 שניות נוספות.
מרכיבים שתצטרך
סוכריות מגוונות וקרקרים קטנים בצורת דובי דבש, אופציונליסוכריות מגוונות וקרקרים קטנים בצורת דובי דבש, אופציונלי
2 כוסות פקאנים קצוצים, אופציונלי2 כוסות פקאנים קצוצים, אופציונלי
מיץ לימון, אופציונלימיץ לימון, אופציונלי
תערובת עוגה טבעית באריזהתערובת עוגה טבעית באריזה
ציוד שתשתמש בו
גבינות מעורבות מגוררות, כמו גבינות לטאקוגבינות מעורבות מגוררות, כמו גבינות לטאקו
2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך
6
מוסיפים את חמאת הבוטנים ומערבבים עד לאיחוד.
מרכיבים שתצטרך
12 גרם שוקולד מריר או חצי מתוק, קצוץ גס12 גרם שוקולד מריר או חצי מתוק, קצוץ גס
7
תוך כדי ערבוב איטי מוסיפים את החומרים היבשים לרטובים, ב -2 תוספות, מערבבים רק עד לספיגה. מקפלים פנימה את הבוטנים וחתיכות השוקולד.
מרכיבים שתצטרך
170 גרם שוקולד חצי מתוק, קצוץ לחתיכות של 1.5 ס"מ (מומלץ: גיררדלי)170 גרם שוקולד חצי מתוק, קצוץ לחתיכות של 1.5 ס"מ (מומלץ: גיררדלי)
חבילה אחת (8 אונקיות) עוגיות תה (כגון ביסקוויטים מארי)חבילה אחת (8 אונקיות) עוגיות תה (כגון ביסקוויטים מארי)
8
מחלקים את הבצק באופן שווה לשליש, ומניחים כל מנה במרכז תבנית אפייה. מעצבים את הבצק בידיים רטובות מעט לבולי עץ ברוחב של כ -2 אינץ 'ואורכו 15 אינץ'.
מרכיבים שתצטרך
שום, 4 כתושים, 2 האחרים פרוסים דקשום, 4 כתושים, 2 האחרים פרוסים דק
ציוד שתשתמש בו
שרימפס מוקפץשרימפס מוקפץ
9
אופים עד להתייצבות ומשחימים סביב הקצוות, בערך 25 עד 30 דקות. (עבור אפילו אפיית לטפל כדי לסובב את מחבתות-מלמעלה למטה וקדימה לאחור-על חצי דרך למרות.) מצננים בולי עץ על ניירות האפייה כ -10 דקות.
ציוד שתשתמש בו
שרימפס מוקפץשרימפס מוקפץ
2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®
10
מנמיכים את טמפרטורת התנור ל 325 מעלות פ.העבירו בזהירות את בולי העץ לקרש חיתוך.
ציוד שתשתמש בו
קרש חיתוךקרש חיתוך
2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®
11
חותכים בולי עץ לרוחב, עם סכין משוננת ארוכה בזווית של כ -45 מעלות, לעוגיות בעובי 1/2 אינץ'.
מרכיבים שתצטרך
גליל פירותגליל פירות
ציוד שתשתמש בו
3 M&M ירוקים3 M&M ירוקים
12
מניחים עוגיות חתוכות כלפי מטה על ניירות האפייה.
מרכיבים שתצטרך
גליל פירותגליל פירות
ציוד שתשתמש בו
שרימפס מוקפץשרימפס מוקפץ
13
אופים עד פריך, כ 8 דקות. הופכים את העוגיות ואופים עד להזהבה, בערך 8 דקות נוספות. ביסקוטי מגניב על סדיני האפייה.
מרכיבים שתצטרך
ביסקוטיביסקוטי
גליל פירותגליל פירות
ציוד שתשתמש בו
שרימפס מוקפץשרימפס מוקפץ
2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®
14
מגישים.
15
אחסן עוגיות בכלי אטום היטב עד 3 ימים.
מרכיבים שתצטרך
גליל פירותגליל פירות