חמאת בוטנים ועוגיות שוקולד עם מילוי גנאש
והוא יספק כ 32 מנות. חלק אחד של המנה הזאת מכיל בערך 1 גר' של חלבון, 5 גרם של שומן, וסך הכל 81 קלוריות. המתכון הזה מכסה %2 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. אם יש לכם סודה לשתיה, שוקולד למחצה, קמח, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. הכנת המנה לוקחת כ 2 שעות ו -30 דקות. נסו עוגיות כריך חמאת בוטנים עם מילוי גנאש, עוגיות חמאת בוטנים עם גנאש שוקולד מלוח, ו עוגיות שיבולת שועל חמאת בוטנים עם מילוי מוך שוקולד (מתכונים דומים).
הוראות
מחממים את התנור ל 177° ומסדרים את המדפים לחלק את התנור לשלישים. קו 2 דפי אפייה עם נייר קלף ומניחים בצד.
מערבבים את הקמח, קקאו, סודה לשתייה ומלח בקערה בינונית ומקציפים לאוורר ולשבור כל גושים; להפריש.
שלב את החמאה והסוכרים בקערה של מערבל לעמוד מצויד מצורף משוט.
מערבבים על מהירות בינונית עד מואר בצבע ורך, על 3 עד 4 דקות. עצור את המיקסר לגרד את המקצף ואת הצדדים של הקערה עם מרית גומי.
מוסיפים את חמאת הבוטנים, הביצה והוניל ומערבבים במהירות בינונית עד חלקה, על 1 דקה. הפחיתו את המהירות לנמוך, הוסיפו את תערובת הקמח השמורה, וערבבו רק עד שהבצק מתאחד.סקופ 16 כפות רמה על כל תבנית אפייה מוכנה.
מגלגלים כל חלק בין הידיים כדי ליצור כדור חלק ומניחים אותם בחזרה על תבנית אפייה על 1 אינץ ' זה מזה.
אופים את שני הסדינים במשך 8 דקות. סובב את הסדינים מלמעלה למטה וקדימה לאחור ואופה עד שהעוגיות מוגדרות מסביב לקצוות אבל עדיין רכות במרכז, כ-6 עד 7 דקות יותר.
הסר את הסדינים כדי חוט מדפים ומיד להשתמש בחלק האחורי של כפית עגולה או את הסוף של כף עץ גדולה מטופלים כדי להפוך את הזחה במרכז כל עוגייה.
מניחים את השוקולד וחמאת הבוטנים בקערה בינונית חסינת חום; להפריש.
מניחים את הקרם בסיר קטן מעל חום בינוני ומביאים לרתיחה.
יוצקים על שוקולד וחמאת בוטנים ולתת לעמוד עד השוקולד מתרכך, על 5 דקות. מערבבים עד בשילוב שווה וחלק.ממלאים את הזחה של כל עוגייה עם כ 1 כפית של מילוי גנאש, מפזרים את הבוטנים, ולתת לשבת עד שנקבע, על 1 שעה.