קושימומחה
מוכן ב4 שעות
מנות8
ציון בריאות11
מגזין

חמאת בוטנים ופאי בננה

חמאת בוטנים ופאי בננה
, המתכון הזה מכסה %20 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מתכון זה מספק 8 מנות. עם 590 קלוריות, 15 גרם חלבון ו 43 גרם של שומן כל אחד. גשו לסופר וקנו בננות בגודל ממוצע, שמנת כבדה, חמאת בוטנים שמנת, וכמה דברים אחרים כדי להפוך אותו היום. זוהי אפשרות טובה אם הנכם רגישים לגלוטן, 246 אנשים ניסו ואהבו את המתכון הזה. זמן הכנת המתכון כ 4 שעות נסו עוגת חמאת בוטנים עם קרום בייגלה, צנצנות חמאת בוטנים קלות ללא אפייה, ומסגיר, ו אפוי חמאת בוטנים בננה סופגניות עם שוקולד חמאת בוטנים זיגוג (ללא גלוטן + טבעוני) (מתכונים דומים).

הוראות

1
בקערה גדולה, לשלב פירורי דגנים, מלח, סוכר ומערבבים לשלב.
מרכיבים שתצטרך
ריבת תותים ללא גרעינים, מחולקתריבת תותים ללא גרעינים, מחולקת
מיץ לימון, אופציונלימיץ לימון, אופציונלי
לחם בן יום חתוך לקוביות (קוביות בגודל 1.5 ס"מ), ללא קרוםלחם בן יום חתוך לקוביות (קוביות בגודל 1.5 ס"מ), ללא קרום
ציוד שתשתמש בו
2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך
2
מוסיפים את החמאה המומסת ומערבבים עד שהחמאה מכסה באופן שווה את הפירורים.
מרכיבים שתצטרך
2 כוסות פקאנים קצוצים, אופציונלי2 כוסות פקאנים קצוצים, אופציונלי
3
יוצקים את התערובת לתוך צלחת העוגה 9 אינץ ' ולחץ על הפירורים באופן שווה לאורך הצדדים והתחתון כדי ליצור קליפה. תרגיע את קליפת העוגה במשך חצי שעה או עד שהיא תתחבר קצת. זה יהיה עדין ומתפורר.
מרכיבים שתצטרך
חצאי פטל טריים, אוכמניות או פרוסות תותיםחצאי פטל טריים, אוכמניות או פרוסות תותים
4
יוצקים את Frangelico בקערה קטנה חסינת חום או ספל קפה, לאט מפזרים את הג ' לטין מעל קצת בכל פעם, כדי למנוע clumping. להפריש במשך חמש דקות כדי לאפשר את הג ' לטין להתייבש.
מרכיבים שתצטרך
FrangelicoFrangelico
רוטס סוכריותרוטס סוכריות
קצפת נוספת ותלתלי שוקולד, לא חובהקצפת נוספת ותלתלי שוקולד, לא חובה
ציוד שתשתמש בו
2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך
5
מניחים את חמאת הבוטנים בקערה בינונית אטומה לחום ולחמם אותו במיקרוגל בשלושים במרווחים שניות, לעצור בכל פעם לערבב. לעשות את זה עד חמאת בוטנים מרגיש חם למגע ויש לו עקביות נוזלית. מניחים את חמאת הבוטנים הנוזלית בצד ומניחים את הג ' לטין הפורח במיקרוגל.
מרכיבים שתצטרך
12 גרם שוקולד מריר או חצי מתוק, קצוץ גס12 גרם שוקולד מריר או חצי מתוק, קצוץ גס
רוטס סוכריותרוטס סוכריות
ציוד שתשתמש בו
קצפת או גלידת וניל ואגוזי פקאן קלויים נוספים, אופציונליקצפת או גלידת וניל ואגוזי פקאן קלויים נוספים, אופציונלי
2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך
6
חום בחמישה עשר במרווחים השני, עוצר כדי לערבב בכל פעם, עד הג ' לטין נמס לחלוטין.
מרכיבים שתצטרך
רוטס סוכריותרוטס סוכריות
7
מערבבים את הג ' לטין המומס ואת חמאת הבוטנים הנוזלית ומערבבים במרץ. התערובת תהפוך עבה מאוד דביק. המשך לערבב עד התערובת היא הומוגנית.
מרכיבים שתצטרך
12 גרם שוקולד מריר או חצי מתוק, קצוץ גס12 גרם שוקולד מריר או חצי מתוק, קצוץ גס
רוטס סוכריותרוטס סוכריות
8
בקערה של מערבל לעמוד מצויד מצורף whisk, לשלב את השמנת הכבדה עם אבקת סוכר שוט לפסגות רכות.
מרכיבים שתצטרך
רול-אפ פירות צהוברול-אפ פירות צהוב
כוסות שוקולד צ'יפס מתוק מריר (60 אחוז קקאו) (מומלץ: Ghiradelli)כוסות שוקולד צ'יפס מתוק מריר (60 אחוז קקאו) (מומלץ: Ghiradelli)
ציוד שתשתמש בו
קורט גדול מלח דקקורט גדול מלח דק
צרור גדול אחד של סיגליות בר (כולל הגבעולים), שטופותצרור גדול אחד של סיגליות בר (כולל הגבעולים), שטופות
2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך
9
הסר 3 אונקיות של קצפת ומניח במקרר כדי להירגע. כדי קרם הנותרים, להוסיף את תערובת חמאת בוטנים לטאטא במהירות גבוהה במשך 30 שניות כדי לשלב. לגרד את הצדדים ואת החלק התחתון של הקערה ולאחר מכן לטאטא עד תערובת חמאת בוטנים משולב עם קצפת ללא גושים נראים לעין, עוד 15 עד 30 שניות.
מרכיבים שתצטרך
12 גרם שוקולד מריר או חצי מתוק, קצוץ גס12 גרם שוקולד מריר או חצי מתוק, קצוץ גס
רול-אפ פירות (מומלץ: פרי לפי כף הרגל)רול-אפ פירות (מומלץ: פרי לפי כף הרגל)
ופלים מיניאטוריים של ונילופלים מיניאטוריים של וניל
ציוד שתשתמש בו
צרור גדול אחד של סיגליות בר (כולל הגבעולים), שטופותצרור גדול אחד של סיגליות בר (כולל הגבעולים), שטופות
2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך
10
חותכים שלוש בננות לפרוסות בעובי 1 / 8 אינץ'. במעטפת העוגה הצוננת, שכבות חלופיות של בננות ומוס חמאת בוטנים, גימור עם שכבה של מוס על גבי. תרגיעי את העוגה לפחות ארבע שעות. כאשר מוכן לשרת, צינור או כף השמנת השמורה מוקצף (זה אולי צריך להיות מחדש מוקצף קצת לפני השימוש) על החלק העליון לקשט עם פרוסות מן הבננה הנותרת.
מרכיבים שתצטרך
12 גרם שוקולד מריר או חצי מתוק, קצוץ גס12 גרם שוקולד מריר או חצי מתוק, קצוץ גס
רול-אפ פירות (מומלץ: פרי לפי כף הרגל)רול-אפ פירות (מומלץ: פרי לפי כף הרגל)
חצאי פטל טריים, אוכמניות או פרוסות תותיםחצאי פטל טריים, אוכמניות או פרוסות תותים
(קרטון בלוק)(קרטון בלוק)
11
מגישים מיד לאחר לקשט.