חמאת בוטנים ופאי בננה
, המתכון הזה מכסה %20 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מתכון זה מספק 8 מנות. עם 590 קלוריות, 15 גרם חלבון ו 43 גרם של שומן כל אחד. גשו לסופר וקנו בננות בגודל ממוצע, שמנת כבדה, חמאת בוטנים שמנת, וכמה דברים אחרים כדי להפוך אותו היום. זוהי אפשרות טובה אם הנכם רגישים לגלוטן, 246 אנשים ניסו ואהבו את המתכון הזה. זמן הכנת המתכון כ 4 שעות נסו עוגת חמאת בוטנים עם קרום בייגלה, צנצנות חמאת בוטנים קלות ללא אפייה, ומסגיר, ו אפוי חמאת בוטנים בננה סופגניות עם שוקולד חמאת בוטנים זיגוג (ללא גלוטן + טבעוני) (מתכונים דומים).
הוראות
בקערה גדולה, לשלב פירורי דגנים, מלח, סוכר ומערבבים לשלב.
מוסיפים את החמאה המומסת ומערבבים עד שהחמאה מכסה באופן שווה את הפירורים.
יוצקים את התערובת לתוך צלחת העוגה 9 אינץ ' ולחץ על הפירורים באופן שווה לאורך הצדדים והתחתון כדי ליצור קליפה. תרגיע את קליפת העוגה במשך חצי שעה או עד שהיא תתחבר קצת. זה יהיה עדין ומתפורר.
יוצקים את Frangelico בקערה קטנה חסינת חום או ספל קפה, לאט מפזרים את הג ' לטין מעל קצת בכל פעם, כדי למנוע clumping. להפריש במשך חמש דקות כדי לאפשר את הג ' לטין להתייבש.
מניחים את חמאת הבוטנים בקערה בינונית אטומה לחום ולחמם אותו במיקרוגל בשלושים במרווחים שניות, לעצור בכל פעם לערבב. לעשות את זה עד חמאת בוטנים מרגיש חם למגע ויש לו עקביות נוזלית. מניחים את חמאת הבוטנים הנוזלית בצד ומניחים את הג ' לטין הפורח במיקרוגל.
חום בחמישה עשר במרווחים השני, עוצר כדי לערבב בכל פעם, עד הג ' לטין נמס לחלוטין.
מערבבים את הג ' לטין המומס ואת חמאת הבוטנים הנוזלית ומערבבים במרץ. התערובת תהפוך עבה מאוד דביק. המשך לערבב עד התערובת היא הומוגנית.
בקערה של מערבל לעמוד מצויד מצורף whisk, לשלב את השמנת הכבדה עם אבקת סוכר שוט לפסגות רכות.
הסר 3 אונקיות של קצפת ומניח במקרר כדי להירגע. כדי קרם הנותרים, להוסיף את תערובת חמאת בוטנים לטאטא במהירות גבוהה במשך 30 שניות כדי לשלב. לגרד את הצדדים ואת החלק התחתון של הקערה ולאחר מכן לטאטא עד תערובת חמאת בוטנים משולב עם קצפת ללא גושים נראים לעין, עוד 15 עד 30 שניות.
חותכים שלוש בננות לפרוסות בעובי 1 / 8 אינץ'. במעטפת העוגה הצוננת, שכבות חלופיות של בננות ומוס חמאת בוטנים, גימור עם שכבה של מוס על גבי. תרגיעי את העוגה לפחות ארבע שעות. כאשר מוכן לשרת, צינור או כף השמנת השמורה מוקצף (זה אולי צריך להיות מחדש מוקצף קצת לפני השימוש) על החלק העליון לקשט עם פרוסות מן הבננה הנותרת.