חמאת בוטנים וריבה ביסקוויטים
חמאת בוטנים וריבה יכולים להיות רק ארוחת הבוקר שאתם מחפשים. מנה אחת מכילה 28 קלוריות, 0 גרם של חלבון ו1 גרם של שומן. מתאים ל-180 מנות. לא הרבה אנשים עשו את המתכון הזה, זמן הכנת המתכון כ 35 דקות. המתכון הזה מתאים לצמחוניים. אם יש לכם מלח, ג'לי תות, חמאה, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. מתכון זה אופייני למטבח הסקוטי. נסו לחמניות חמאת בוטנים וריבה, עוגיות חמאת בוטנים וג'לי [עוגיות וניל עם מילוי ג' לי וזיגוג חמאת בוטנים], ו חמאת בוטנים מזוגגת וסופגניות ג'לי...עם ריבת תות-ריבס צ' יה (מתכונים דומים).
הוראות
שלב הראשון 4 מרכיבים במעבד מזון. דופק קצר עד משולב.
מוסיפים חמאה ודופק כדי להכין ארוחה גסה.
מוסיפים חמאת בוטנים, ודופק קצר להתפזר באופן שווה. תיזהר לא לערבב יותר מדי.
הוסף פירורי שוקולד, אם תרצה. הפוך היטב במרכז, ולהוסיף 1/2 כוס בתוספת 1 כף. קצפת וניל. מערבבים עם מזלג רק עד מרכיבים יבשים הם לחים. ללוש בצק בקערה 2 או 3 פעמים לשלב מרכיבים יבשים בתחתית הקערה.
זרוק תלוליות של בצק באמצעות מידה 1/3 כוס על תבנית אפייה מרופדת בנייר קלף. חלקה צמרות, מברשת לחמניות עם הנותרים קרם.
מפזרים סוכר turbinado. הפוך שקע עמוק במרכז כל לחמניה באמצעות אגודל או האחורי של כף קטנה; למלא כל אחד עם ג ' לי כף scant.
אופים ב 425 במשך 18 עד 20 דקות או עד לחמניות קלות השחמה סביב הקצוות. מגניב לגמרי.