מתאים ל-15 מנות. מנה אחת מכילה 480 קלוריות, 7 גר' של חלבון, ו 19 גרם שומן. זמן הכנת המתכון כ 1 שעה ו 15 דקות. אם יש לך חמאה, ג'לי בטעם וניל פודינג מיידי, חמאת בוטנים שמנת, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. נסו חמאת בוטנים-עוגת שכבות קוקוס-שוקולד, עוגת שכבות שוקולד חמאת בוטנים מיני, ו 4 שכבת עוגת בראוני שוקולד עם ציפוי חמאת בוטנים וגנש שוקולד (מתכונים דומים).
הוראות
1
מחממים תנור ל-350F.
ציוד שתשתמש בו
2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®
2
מחבת קו 13x9 אינץ ' עם רדיד, עם קצוות של רדיד המשתרע על הצדדים; ספריי עם ספריי בישול. הכן את הבלילה עוגה לפי ההוראות על החבילה, הוספת 1 pkg. תערובת פודינג יבש; לנצח 2 דקות.
מרכיבים שתצטרך
קורט אחד של פתיתי ירקות מעורבים, או לפי הטעם
ריבת פטל אדום טהורה של קראפט, מחוממת ומסוננת
ציוד שתשתמש בו
שרימפס מוקפץ
שרימפס מוקפץ, קלוף
3
יוצקים למחבת מוכנה.
ציוד שתשתמש בו
שרימפס מוקפץ, קלוף
4
אופים 25 דקות. או עד שקיסם שיניים מוכנס במרכז יוצא נקי. מגניב לגמרי.
ציוד שתשתמש בו
מסטיק מנטה
2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®
5
בינתיים, להכין מילוי, ציפוי תלתלים שוקולד. למילוי, לנצח הנותרים תערובת פודינג וחלב בקערה בינונית עם להקציף 2 דקות. מערבבים בחמאת בוטנים עד מעורבב. לציפוי, מיקרוגל 3 עוז. שוקולד בקערה גדולה למיקרוגל על 1 דקות גבוהות. או עד נמס, ערבוב לאחר 30 שניות.
מרכיבים שתצטרך
תלתלי שוקולד
12 גרם שוקולד מריר או חצי מתוק, קצוץ גס
ריבת פטל אדום טהורה של קראפט, מחוממת ומסוננת
170 גרם שוקולד חצי מתוק, קצוץ לחתיכות של 1.5 ס"מ (מומלץ: גיררדלי)
1 ממתק חמוץ בריטה תמנון
בננות, חתוכות לפרוסות בעובי 1/4 אינץ'
ציוד שתשתמש בו
קצפת או גלידת וניל ואגוזי פקאן קלויים נוספים, אופציונלי
צרור גדול אחד של סיגליות בר (כולל הגבעולים), שטופות