קושימומחה
מוכן ב1 ש, 15 דק.
מנות15
ציון בריאות2
מגזין

חמאת בוטנים מדהימה-עוגת שכבות שוקולד

חמאת בוטנים מדהימה-עוגת שכבות שוקולד
מתאים ל-15 מנות. מנה אחת מכילה 480 קלוריות, 7 גר' של חלבון, ו 19 גרם שומן. זמן הכנת המתכון כ 1 שעה ו 15 דקות. אם יש לך חמאה, ג'לי בטעם וניל פודינג מיידי, חמאת בוטנים שמנת, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. נסו חמאת בוטנים-עוגת שכבות קוקוס-שוקולד, עוגת שכבות שוקולד חמאת בוטנים מיני, ו 4 שכבת עוגת בראוני שוקולד עם ציפוי חמאת בוטנים וגנש שוקולד (מתכונים דומים).

הוראות

1
מחממים תנור ל-350F.
ציוד שתשתמש בו
2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®
2
מחבת קו 13x9 אינץ ' עם רדיד, עם קצוות של רדיד המשתרע על הצדדים; ספריי עם ספריי בישול. הכן את הבלילה עוגה לפי ההוראות על החבילה, הוספת 1 pkg. תערובת פודינג יבש; לנצח 2 דקות.
מרכיבים שתצטרך
קורט אחד של פתיתי ירקות מעורבים, או לפי הטעםקורט אחד של פתיתי ירקות מעורבים, או לפי הטעם
ריבת פטל אדום טהורה של קראפט, מחוממת ומסוננתריבת פטל אדום טהורה של קראפט, מחוממת ומסוננת
ציוד שתשתמש בו
שרימפס מוקפץשרימפס מוקפץ
שרימפס מוקפץ, קלוףשרימפס מוקפץ, קלוף
3
יוצקים למחבת מוכנה.
ציוד שתשתמש בו
שרימפס מוקפץ, קלוףשרימפס מוקפץ, קלוף
4
אופים 25 דקות. או עד שקיסם שיניים מוכנס במרכז יוצא נקי. מגניב לגמרי.
ציוד שתשתמש בו
מסטיק מנטהמסטיק מנטה
2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®
5
בינתיים, להכין מילוי, ציפוי תלתלים שוקולד. למילוי, לנצח הנותרים תערובת פודינג וחלב בקערה בינונית עם להקציף 2 דקות. מערבבים בחמאת בוטנים עד מעורבב. לציפוי, מיקרוגל 3 עוז. שוקולד בקערה גדולה למיקרוגל על 1 דקות גבוהות. או עד נמס, ערבוב לאחר 30 שניות.
מרכיבים שתצטרך
תלתלי שוקולדתלתלי שוקולד
12 גרם שוקולד מריר או חצי מתוק, קצוץ גס12 גרם שוקולד מריר או חצי מתוק, קצוץ גס
ריבת פטל אדום טהורה של קראפט, מחוממת ומסוננתריבת פטל אדום טהורה של קראפט, מחוממת ומסוננת
170 גרם שוקולד חצי מתוק, קצוץ לחתיכות של 1.5 ס"מ (מומלץ: גיררדלי)170 גרם שוקולד חצי מתוק, קצוץ לחתיכות של 1.5 ס"מ (מומלץ: גיררדלי)
1 ממתק חמוץ בריטה תמנון1 ממתק חמוץ בריטה תמנון
בננות, חתוכות לפרוסות בעובי 1/4 אינץ'בננות, חתוכות לפרוסות בעובי 1/4 אינץ'
ציוד שתשתמש בו
קצפת או גלידת וניל ואגוזי פקאן קלויים נוספים, אופציונליקצפת או גלידת וניל ואגוזי פקאן קלויים נוספים, אופציונלי
צרור גדול אחד של סיגליות בר (כולל הגבעולים), שטופותצרור גדול אחד של סיגליות בר (כולל הגבעולים), שטופות
2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך
6
הוסף גבינת שמנת וחמאה; הכה עם מיקסר עד מעורבב. בהדרגה לנצח בסוכר. עבור תלתלי שוקולד, ראה עצה.
מרכיבים שתצטרך
תלתלי שוקולדתלתלי שוקולד
חבילה אחת (110 גרם) לחמניות סהר מקוררותחבילה אחת (110 גרם) לחמניות סהר מקוררות
2 כוסות פקאנים קצוצים, אופציונלי2 כוסות פקאנים קצוצים, אופציונלי
מיץ לימון, אופציונלימיץ לימון, אופציונלי
ציוד שתשתמש בו
ליקריץ 42 מחרוזות אדומותליקריץ 42 מחרוזות אדומות
7
השתמש בידיות לסכל כדי להרים את העוגה מהמחבת; לחתוך לרוחב במחצית.
ציוד שתשתמש בו
שרימפס מוקפץשרימפס מוקפץ
שרימפס מוקפץ, קלוףשרימפס מוקפץ, קלוף
8
מניחים חצי עוגה 1, למעלה בצד למטה, על צלחת; מורחים עם מילוי חמאת בוטנים. כיסוי עם חצי העוגה הנותרים, למעלה בצד.
מרכיבים שתצטרך
12 גרם שוקולד מריר או חצי מתוק, קצוץ גס12 גרם שוקולד מריר או חצי מתוק, קצוץ גס
20 עד 25 עלי תרד שלמים20 עד 25 עלי תרד שלמים
9
מורחים למעלה וצדדים עם ציפוי שוקולד. לחץ אגוזים בחצי הדרך למעלה הצדדים של העוגה; העליון עם תלתלים שוקולד.
מרכיבים שתצטרך
חבילת אינסטנט פודינג שוקולד של 1 (3 אונקיות).חבילת אינסטנט פודינג שוקולד של 1 (3 אונקיות).
תלתלי שוקולדתלתלי שוקולד
20 עד 25 עלי תרד שלמים20 עד 25 עלי תרד שלמים
1/2 כוס אגוזי PLANTERS® פקאן קצוצים דק1/2 כוס אגוזי PLANTERS® פקאן קצוצים דק