חמאת בוטנים מדהימה-עוגת שכבות שוקולד
מתאים ל-15 מנות. מנה אחת מכילה 480 קלוריות, 7 גר' של חלבון, ו 19 גרם שומן. זמן הכנת המתכון כ 1 שעה ו 15 דקות. אם יש לך חמאה, ג'לי בטעם וניל פודינג מיידי, חמאת בוטנים שמנת, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. נסו חמאת בוטנים-עוגת שכבות קוקוס-שוקולד, עוגת שכבות שוקולד חמאת בוטנים מיני, ו 4 שכבת עוגת בראוני שוקולד עם ציפוי חמאת בוטנים וגנש שוקולד (מתכונים דומים).
הוראות
מחבת קו 13x9 אינץ ' עם רדיד, עם קצוות של רדיד המשתרע על הצדדים; ספריי עם ספריי בישול. הכן את הבלילה עוגה לפי ההוראות על החבילה, הוספת 1 pkg. תערובת פודינג יבש; לנצח 2 דקות.
אופים 25 דקות. או עד שקיסם שיניים מוכנס במרכז יוצא נקי. מגניב לגמרי.
בינתיים, להכין מילוי, ציפוי תלתלים שוקולד. למילוי, לנצח הנותרים תערובת פודינג וחלב בקערה בינונית עם להקציף 2 דקות. מערבבים בחמאת בוטנים עד מעורבב. לציפוי, מיקרוגל 3 עוז. שוקולד בקערה גדולה למיקרוגל על 1 דקות גבוהות. או עד נמס, ערבוב לאחר 30 שניות.
הוסף גבינת שמנת וחמאה; הכה עם מיקסר עד מעורבב. בהדרגה לנצח בסוכר. עבור תלתלי שוקולד, ראה עצה.
השתמש בידיות לסכל כדי להרים את העוגה מהמחבת; לחתוך לרוחב במחצית.
מניחים חצי עוגה 1, למעלה בצד למטה, על צלחת; מורחים עם מילוי חמאת בוטנים. כיסוי עם חצי העוגה הנותרים, למעלה בצד.
מורחים למעלה וצדדים עם ציפוי שוקולד. לחץ אגוזים בחצי הדרך למעלה הצדדים של העוגה; העליון עם תלתלים שוקולד.