חמאת בוטנים מערבולת בראוניז
בראוניז מערבולת חמאת בוטנים עשוי להיות מתכון טוב להרחבת קופסת המתכונים לקינוח שלך. מנה אחת מכילה 89 קלוריות, 1 גרם חלבון, ו 5 גרם שומן. המתכון הזה מכסה %2 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מתכון זה משמש 36. 1 אדם עשה את המתכון הזה יעשה את זה שוב. רק כמה אנשים באמת אהבו את המאכל האמריקאי הזה. אם יש לכם ביצים, אבקת אפייה, סוכר וקומץ מרכיבים אחרים הם כל מה שצריך כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. זה הביא לך על ידי טעם של הבית. מההכנה לצלחת, המתכון הזה לוקח בערך 40 דקות. בסך הכל, מתכון זה מרוויח ציון כף רע מאוד (אך עדיין ניתן לתיקון) של 9%. אם אהבתם את המתכון הזה, תסתכל על המתכונים הדומים האלה: חמאת בוטנים מערבולת בראוניז, חמאת בוטנים מערבולת בראוניז, ו חמאת בוטנים מערבולת בראוניז.
הוראות
בקערה גדולה, חמאת שמנת וסוכרים.
מוסיפים ביצים וחלב; מערבבים היטב.
שלב את הקמח, אבקת האפייה והמלח; מוסיפים לתערובת מוקרמת ומערבבים היטב.
מחלקים את הבלילה לשניים. למנה אחת מוסיפים חמאת בוטנים ושבבי חמאת בוטנים; מערבבים היטב. למנה השנייה מוסיפים את הקקאו והשוקולד צ ' יפס; מערבבים היטב.
ב 9-ב משומן. תבנית אפייה מרובעת, כף בלילת שוקולד בשמונה תלוליות בתבנית לוח שחמט. כף שבע תלוליות של בלילת חמאת בוטנים בין בלילת השוקולד.
חותכים דרך חבטות בעזרת סכין כדי להסתחרר.
אופים בחום של 350 אפים למשך 25-30 דקות או עד שקיסם המוחדר ליד המרכז יוצא נקי. מצננים על רשת.
יין מומלץ: קרם שרי, יציאה, Moscato Dasti
קרם שרי, פורט ומוסקטו ד ' אסטי הם הבחירות המובילות שלי לבראוניז. כלל זיווג יין נפוץ הוא לוודא שהיין שלך מתוק יותר מהאוכל שלך. קינוחים עדינים משתלבים היטב עם מוסקטו ד ' אסטי, קינוחים אגוזים עם שרי שמנת וקינוחי קרמל או שוקולד משתלבים היטב עם פורט. נ. ב. ג ' ונסון ן קרם שרי עם 5 מתוך 5 דירוג כוכבים נראה כמו התאמה טובה. זה עולה בערך 19 דולר לבקבוק.
![נ. ב. ג ' ונסון אסטייט קרם שרי]()
נ. ב. ג ' ונסון אסטייט קרם שרי
ארומטי מאוד עם תווים של אגוזי לוז, וניל ונגיעה של אלון ואחריו צימוקים מתוקים ונגיעה של שמרים. גימור נקי לאורך זמן. טוב עכשיו אבל יגמול לאלה שיאפשרו לו להזדקן". משקה טרום-פרנדיאלי מועדף. קחו את זה עם אגוזים לפני ארוחת הערב כאפריטיף, או אחרי ארוחת הערב עם קינוח, במיוחד שוקולדים וקינוחים על בסיס פירות. גם נפלא אחר הצהריים הקרים, מוגש עם ביסקוטי כדי לטבול ב "סגנון איטלקי". "