חמאת בוטנים סרט בראוניז פאדג'
חמאת בוטנים סרט בראוניז פאדג'עשויה להיות מה שחיפשתם. חלק אחד של המנה הזאת מכיל בערך 4 גר' של חלבון, 11 גרם של שומן, וסך הכל 202 קלוריות. מתאים ל-16 מנות. זה עובד הכי טוב כמו קינוח, והוא נעשה על 47 דקות. אם יש לך שבבי חמאת בוטנים, חמאת בוטנים, קמח לכל מטרה unbleached, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. נסו עוגיות חמאת בוטנים, עוגיות חמאת בוטנים, ו עוגיות חמאת בוטנים (מתכונים דומים).
הוראות
מחממים תנור ל 350 מעלות F. (180 C). קו מחבת 8 אינץ ' עם נייר רדיד שאינו מקל או נייר קלף.הכן סרטים ראשונים. בקערה בטוחה במיקרוגל, לשלב שבבי pb, pb וחמאה. להמס על 30 שניות גבוהות. מערבבים עד חלקה. כפית מלבן (אל תדאג יותר מדי על גודל, אבל לנסות לעשות את זה לפחות 6 אינץ ' ארוך) על צלחת מרופדת בנייר שעווה. צ ' יל במשך 30 דקות או עד סט.הכן את החובט. בקערה בגודל בינוני מיקרוגל בטוח, להמיס את החמאה על גבוה. כאשר חמאה מומסת, מערבבים בסוכר. להחזיר את התערובת למיקרוגל וחום עד התערובת חמה מאוד, אבל לא מבעבע (1 דקה). מערבבים היטב כדי לעזור לפזר חלק מהסוכר.מערבבים את הקקאו, מלח, אבקת אפייה ווניל.
מוסיפים את הביצים, מכים עד חלקה; ואז מוסיפים את הקמח ואת השבבים, ערבוב עד בשילוב. כפית חצי הבלילה למחבת מוכנה.
הסר תערובת רצועת הכלים חמאת בוטנים מהמקרר לחתוך לרצועות ארוכות ודקות (רוחב ואורך ישתנו).
מניחים חצי מהרצועות מעל הבלילה שוקולד, ולאחר מכן כפית נותרת הבלילה שוקולד על רצועות.
אופים את הבראוניז במשך 25-27 דקות, עד שבוחן עוגות מוכנס למרכז יוצא יבש.
הסר אותם מהתנור ומיד להניח רצועות שנותרו דקורטיבי מעל בראוניז חם-לחיצה עליהם בעדינות
בואו להתקרר לחלוטין על מדף קירור, ולאחר מכן להעביר למקרר לצנן במשך כמה שעות. הרם מהמחבת וחתוך לריבועים.עושה 16 או יותר, תלוי איך אתה חותך אותם.