חמאת בוטנים עוגת טנדי
חמאת בוטנים עוגת טנדי עשויה להיות רק דרומי מתכון שאתה מחפש. והוא יספק כ 24 מנות. חלק אחד של המנה הזאת מכיל בערך 5 גר' של חלבון, 15 גרם של שומן, וסך הכל 280 קלוריות. המתכון הזה מכסה %6 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. אם יש לך חמאה, בטי עשירה & ציפוי שוקולד שמנת, תערובת עוגת בטי, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. הכנת המנה לוקחת כ 1 שעה ו 25 דקות. נסו שוקולד צ'יפס חמאת בוטנים עוגה פאונד עם ציפוי חמאת בוטנים מיוחד, לחם חמאת בוטנים עם שכבות-נוטלה {עוגת לחם חמאת בוטנים}, ו עוגת חמאת בוטנים שוקולד עם ציפוי חמאת בוטנים מתוקה (מתכונים דומים).
הוראות
מחממים תנור ל-350F (325f למחבת כהה או לא דביקה). ריסוס תחתון וצדדים של מחבת 15x10x1 אינץ ' עם תרסיס אפייה עם קמח.
הפוך את הבלילה עוגה לפי ההוראות על תיבת באמצעות תערובת עוגה, מים, שמן וביצים.
אופים 17 עד 23 דקות (19 עד 26 דקות למחבת כהה או לא מקל) או עד שקיסם שיניים מוכנס במרכז יוצא נקי. מגניב במחבת על מדף קירור 30 דקות.
בקערה קטנה למיקרוגל, חמאת בוטנים במיקרוגל נחשפה על 20 שניות גבוהות או עד שהתרככה והתפשטה. טיפה על ידי כפית על פני השטח של עוגה חמה; להפיץ בזהירות כדי לכסות את הדף. מקררים את העוגה כדי להקשיח את חמאת הבוטנים, כ -15 דקות.
בינתיים, בקערה בינונית למיקרוגל, מיקרוגל שוקולד צ ' יפס וחמאה נחשפו על 30 שניות גבוהות. מערבבים; להמשיך מיקרוגל על גבוה 10 עד 20 שניות יותר, ערבוב לאחר 10 שניות עד שבבי נמסים. מערבבים בזיגוג.
מורחים ציפוי על שכבת חמאת בוטנים על עוגה. החנות מכוסה באופן רופף.