חמאת בוטנים עם שיפון ועוגיות קימל
לך לחנות ותביא אבקת אפייה, מלח, סוכר חום ועוד מספר מצרכים לעשות את זה היום. המתכון הזה מתאים לצמחוניים. זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. נסו עוגיות חמאה כתומות וקראווי, עוגיות הפתעה חמאת בוטנים בריאות (עוגיות בראוני Fudgy עם מרכז חמאת בוטנים!), ו מוות על ידי חמאת בוטנים: עוגיות חמאת בוטנים עם שוקולד חמאת בוטנים כוסות (מתכונים דומים).
הוראות
מחממים תנור ל 375 מעלות F.In קערת ערבוב, באמצעות מיקסר חשמלי, לנצח את החמאה, חמאת בוטנים, סוכר חום וסוכר עד שמנת. מקציפים את הוניל.
מוסיפים את הביצה ומכים רק עד שהוא מעורבב, ואז להכות את המלח, אבקת אפייה וסודה. ביד, מערבבים את קמח שיפון ואת הזרעים. הבצק צריך להיות קל מאוד לטפל - לא יבש מדי בהחלט לא דביק. אני מקווה ששקלת את זה בקנה מידה.
מגלגלים את הבצק לכ -24 כדורים באמצעות כף זוגית. מסדרים את הכדורים 2 ½ אינץ ' זה מזה על סדינים בישול ungreased ועם מזלג, לחץ כדי להפוך את דפוס לחצות.
אופים עוגיות במשך 8 עד 10 דקות או רק עד הקצוות הם השחמה.
בואו מגניב לחלוטין לפני ההגשה (הם מקורר טוב יותר, לדעתי).עושה על 24