קושיקשה
מוכן ב45 דק.
מנות12
ציון בריאות1
מטבחיםאמריקאי
סוגי מאכליםתוספות
מגזין

חמאת בוטנים עקף עוגיות שוקולד

חמאת בוטנים עקף עוגיות שוקולד
המתכון חמאת בוטנים עקף בראוניז שוקולד יכול לספק הכמיהה האמריקאית שלך בערך 45 דקות. והוא מספק כ 12 מנות . מנה זו מכילה כ 5 גר' של חלבון, 11 גרם של שומן, וסך הכל 247 קלוריות. אם יש לך סוכר מגורען, קפה, וניל, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. מתכון זה מ קוקי טירוף יש 113 אוהדים. נסו חמאת בוטנים פצפוצי מרשמלו מצופה בראוניז, קל חמאת בוטנים מרשמלו Krispie עקף בראוניז, ו מיקרוגל חמאת בוטנים פאדג'עם שוקולד ומיני חמאת בוטנים כוסות / מאפינס עבור מאפין (מתכונים דומים).

הוראות

1
מחממים תנור ל 375 מעלות F. קו 8 אינץ ' מרובע מתכת תבנית אפייה עם רדיד nonstick או קו עם רדיד רגיל ריסוס עם בישול spray.In סיר, ממיסים את החמאה, מוסיפים את השוקולד הקצוץ ומערבבים עד לקבלת חלקה, ואז מסירים מחום ומערבבים בסוכר.
מרכיבים שתצטרך
קורט אחד של פתיתי ירקות מעורבים, או לפי הטעםקורט אחד של פתיתי ירקות מעורבים, או לפי הטעם
170 גרם שוקולד חצי מתוק, קצוץ לחתיכות של 1.5 ס"מ (מומלץ: גיררדלי)170 גרם שוקולד חצי מתוק, קצוץ לחתיכות של 1.5 ס"מ (מומלץ: גיררדלי)
2 כוסות פקאנים קצוצים, אופציונלי2 כוסות פקאנים קצוצים, אופציונלי
מיץ לימון, אופציונלימיץ לימון, אופציונלי
ציוד שתשתמש בו
תערובת סוכר חום Splenda®תערובת סוכר חום Splenda®
20 תותים טריים, ללא קליפה20 תותים טריים, ללא קליפה
שרימפס מוקפץשרימפס מוקפץ
2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®
2
תן לתערובת להתקרר במשך כ 5 דקות.
3
מוסיפים את הביצים, אחד אחד, ערבוב רק עד מעורב, ואז מערבבים את הקפה ואת כפית וניל. מערבבים את המלח וכאשר מעורבב היטב, מערבבים את הקמח.
מרכיבים שתצטרך
סוכריות מגוונות וקרקרים קטנים בצורת דובי דבש, אופציונליסוכריות מגוונות וקרקרים קטנים בצורת דובי דבש, אופציונלי
קצפת נוספת ותלתלי שוקולד, לא חובהקצפת נוספת ותלתלי שוקולד, לא חובה
סוכריות תירס, בייגלה נוספים ועוגיות סנדוויץ' שוקולד אובליות במילוי קרם (שלמות ומרוסקות)סוכריות תירס, בייגלה נוספים ועוגיות סנדוויץ' שוקולד אובליות במילוי קרם (שלמות ומרוסקות)
תערובת עוגה טבעית באריזהתערובת עוגה טבעית באריזה
לחם בן יום חתוך לקוביות (קוביות בגודל 1.5 ס"מ), ללא קרוםלחם בן יום חתוך לקוביות (קוביות בגודל 1.5 ס"מ), ללא קרום
4
יוצקים את הבלילה למחבת מוכנה.
ציוד שתשתמש בו
שרימפס מוקפץ, קלוףשרימפס מוקפץ, קלוף
5
אופים ב 375 מעלות במשך 20-25 דקות או עד שקיסם מוכנס יוצא נקי.
ציוד שתשתמש בו
מסטיק מנטהמסטיק מנטה
2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®
6
הסר מהתנור ולתת מגניב עד שהם רק מעט חמים. עם זאת, בעוד בראוניז עדיין חם, לשים כמה כפיות של חמאת בוטנים על גבי ולתת לו להתרכך מהחום. כאשר הבראוניז התקררו מעט אבל עדיין חמים, מורחים את חמאת הבוטנים הריכה בשכבה דקה מאוד. זה כדי לעזור השכבה השנייה מקל טוב יותר.
מרכיבים שתצטרך
12 גרם שוקולד מריר או חצי מתוק, קצוץ גס12 גרם שוקולד מריר או חצי מתוק, קצוץ גס
20 עד 25 עלי תרד שלמים20 עד 25 עלי תרד שלמים
ציוד שתשתמש בו
2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®
7
מערבבים חמאת בוטנים ו 2 כפות חמאה.
מרכיבים שתצטרך
12 גרם שוקולד מריר או חצי מתוק, קצוץ גס12 גרם שוקולד מריר או חצי מתוק, קצוץ גס
2 כוסות פקאנים קצוצים, אופציונלי2 כוסות פקאנים קצוצים, אופציונלי
8
מוסיפים אבקת סוכר מנופה ווניל; מערבבים עד שהוא חלק. זה יהיה עבה דמוי בצק. תרגיש חופשי להוסיף עוד חמאת בוטנים אם תרצה.
מרכיבים שתצטרך
רול-אפ פירות צהוברול-אפ פירות צהוב
12 גרם שוקולד מריר או חצי מתוק, קצוץ גס12 גרם שוקולד מריר או חצי מתוק, קצוץ גס
סוכריות מגוונות וקרקרים קטנים בצורת דובי דבש, אופציונליסוכריות מגוונות וקרקרים קטנים בצורת דובי דבש, אופציונלי
שום, 4 כתושים, 2 האחרים פרוסים דקשום, 4 כתושים, 2 האחרים פרוסים דק
9
מניחים תערובת בין 2 גיליונות קלף, נייר שעווה או נייר כסף ולחץ לתוך מרובע 8 אינץ'.הרם את הבראוניז החמים מעט מהמחבת על ידי רדיד אחיזה. לקלף נייר כסף / קלף בצד אחד של חמאת הבוטנים ולהפוך אותו על הבראוניז. משוך את פיסת הנייר האחרת.
מרכיבים שתצטרך
12 גרם שוקולד מריר או חצי מתוק, קצוץ גס12 גרם שוקולד מריר או חצי מתוק, קצוץ גס
ציוד שתשתמש בו
חבילה אחת, מינימום 40 ספירה, שיפודי במבוק 8 אינץ'חבילה אחת, מינימום 40 ספירה, שיפודי במבוק 8 אינץ'
שרימפס מוקפץשרימפס מוקפץ
שרימפס מוקפץ, קלוףשרימפס מוקפץ, קלוף
10
בואו מגניב.ממיסים שוקולד במיקרוגל באמצעות 50% כוח להתפשט על גבי. תן לשוקולד לשקוע, אבל לפני שהוא יתחזק, לך על זה. להירגע עד המשרד, כשעה. לקצץ את הקצוות, ולאחר מכן לחתוך ל 12 או 16 ריבועים.
מרכיבים שתצטרך
170 גרם שוקולד חצי מתוק, קצוץ לחתיכות של 1.5 ס"מ (מומלץ: גיררדלי)170 גרם שוקולד חצי מתוק, קצוץ לחתיכות של 1.5 ס"מ (מומלץ: גיררדלי)
20 עד 25 עלי תרד שלמים20 עד 25 עלי תרד שלמים
ציוד שתשתמש בו
קצפת או גלידת וניל ואגוזי פקאן קלויים נוספים, אופציונליקצפת או גלידת וניל ואגוזי פקאן קלויים נוספים, אופציונלי