חמאת בוטנים עקף עוגיות שוקולד
המתכון חמאת בוטנים עקף בראוניז שוקולד יכול לספק הכמיהה האמריקאית שלך בערך 45 דקות. והוא מספק כ 12 מנות . מנה זו מכילה כ 5 גר' של חלבון, 11 גרם של שומן, וסך הכל 247 קלוריות. אם יש לך סוכר מגורען, קפה, וניל, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. מתכון זה מ קוקי טירוף יש 113 אוהדים. נסו חמאת בוטנים פצפוצי מרשמלו מצופה בראוניז, קל חמאת בוטנים מרשמלו Krispie עקף בראוניז, ו מיקרוגל חמאת בוטנים פאדג'עם שוקולד ומיני חמאת בוטנים כוסות / מאפינס עבור מאפין (מתכונים דומים).
הוראות
מחממים תנור ל 375 מעלות F. קו 8 אינץ ' מרובע מתכת תבנית אפייה עם רדיד nonstick או קו עם רדיד רגיל ריסוס עם בישול spray.In סיר, ממיסים את החמאה, מוסיפים את השוקולד הקצוץ ומערבבים עד לקבלת חלקה, ואז מסירים מחום ומערבבים בסוכר.
תן לתערובת להתקרר במשך כ 5 דקות.
מוסיפים את הביצים, אחד אחד, ערבוב רק עד מעורב, ואז מערבבים את הקפה ואת כפית וניל. מערבבים את המלח וכאשר מעורבב היטב, מערבבים את הקמח.
יוצקים את הבלילה למחבת מוכנה.
אופים ב 375 מעלות במשך 20-25 דקות או עד שקיסם מוכנס יוצא נקי.
הסר מהתנור ולתת מגניב עד שהם רק מעט חמים. עם זאת, בעוד בראוניז עדיין חם, לשים כמה כפיות של חמאת בוטנים על גבי ולתת לו להתרכך מהחום. כאשר הבראוניז התקררו מעט אבל עדיין חמים, מורחים את חמאת הבוטנים הריכה בשכבה דקה מאוד. זה כדי לעזור השכבה השנייה מקל טוב יותר.
מערבבים חמאת בוטנים ו 2 כפות חמאה.
מוסיפים אבקת סוכר מנופה ווניל; מערבבים עד שהוא חלק. זה יהיה עבה דמוי בצק. תרגיש חופשי להוסיף עוד חמאת בוטנים אם תרצה.
מניחים תערובת בין 2 גיליונות קלף, נייר שעווה או נייר כסף ולחץ לתוך מרובע 8 אינץ'.הרם את הבראוניז החמים מעט מהמחבת על ידי רדיד אחיזה. לקלף נייר כסף / קלף בצד אחד של חמאת הבוטנים ולהפוך אותו על הבראוניז. משוך את פיסת הנייר האחרת.
בואו מגניב.ממיסים שוקולד במיקרוגל באמצעות 50% כוח להתפשט על גבי. תן לשוקולד לשקוע, אבל לפני שהוא יתחזק, לך על זה. להירגע עד המשרד, כשעה. לקצץ את הקצוות, ולאחר מכן לחתוך ל 12 או 16 ריבועים.