חמאת בוטנים-פודינג בננה
מתכון זה מספק 12 מנות. עם 278 קלוריות, 6 גר' של חלבון, ו 8 גרם של שומן כל אחד. המתכון הזה מכסה %8 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. זמן הכנת המתכון כ 10 דקות. אם יש לכם vanillan תערובת פודינג מיידית, ופלים וניל, קרם ללא שומן קרטוןוקומץ של מרכיבים אחרים, הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. המתכון הזה מתאים לצמחוניים. לא הרבה אנשים עשו את המתכון הזה, נסו חמאת בוטנים בננה פודינג, חמאת בוטנים ופודינג בננה, ו בננה, חמאת בוטנים ופאי פודינג שוקולד (מתכונים דומים).
הוראות
הכן תערובת פודינג על פי הוראות החבילה, באמצעות מקצף וחלב 2 כוסות ללא שומן. (אין להשתמש במערבל חשמלי.)
מוסיפים חמאת בוטנים ושמנת חמוצה, מערבבים היטב עם מקציף תיל. תניח בצד.
שורה תחתונה של תבשיל 2 1/2 ליטר עם 14 וופלים וניל. לקלף ולפרוס 4 בננות. ופלים העליון עם שליש כל תערובת פודינג, פרוסות בננה, ציפוי מוקצף. חזור על שכבות פעמיים באמצעות ופלים שנותרו, תערובת פודינג, פרוסות בננה, ציפוי מוקצף. כיסוי וצינה לפחות 2 שעות. לקישוט, לקלף ולפרוס הנותרים 2 בננות; לארגן פרוסות סביב הקצוות החיצוניים של המנה.