חמאת בוטנים פודינג פופס
חמאת בוטנים פודינג פופס יכול להיות מתכון טוב להרחיב את קופסת מתכון קינוח שלך. מתאים ל-8 מנות. מחפשים מתכון ששומר על הגזרה? ואינו מכיל גלוטן, ומתכון צמחוני יש 197 קלוריות, 8 גר' של חלבון, ו 14 גרם של שומן למנה. . אם יש לך חלב, חמאת בוטנים, תמצית vanillan, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. הכנת המנה לוקחת כ 4 שעות ו-20 דקות. נסו חמאת בוטנים עם קרח., עוגיות חמאת בוטנים, ו חמאת בוטנים-בננה פופס (מתכונים דומים).
הוראות
בסיר מעל חום בינוני, חלב חום עד בועות טופס בקצוות. בקערה, לשלב סוכר, קורנפלור ומלח.
מוסיפים 1/4 כוס חלב חם לתערובת קורנפלור, ואז מקציפים היטב עד שכל הנוזל משולב ואין גושים.
יוצקים את תערובת קורנפלור לתוך החלב, לטאטא לשלב. המשך לבשל ומערבבים עד שהתערובת מתעבה מספיק כדי לצפות את החלק האחורי של כף מתכת, על 8 עד 10 דקות. אל תרתח.
הסר מהחום, מערבבים בתמצית וניל וחמאת בוטנים.
יוצקים את הפודינג לתבניות הפופ כדי בתוך 1/4 של הדף, משאיר מקום לפודינג להרחיב.
מניחים את צמרות על התבנית להקפיא עד מוצק, על 4 שעות. כדי להסיר מן תבניות, לרוץ מתחת למים חמים כדי להמיס מעט את הצד של פופ פודינג, ואז לסובב את הגבעול העליון ולהסיר.