קושימומחה
מוכן ב4 שעות, 20 דק.
מנות8
ציון בריאות7
מגזין

חמאת בוטנים פודינג פופס

חמאת בוטנים פודינג פופס
חמאת בוטנים פודינג פופס יכול להיות מתכון טוב להרחיב את קופסת מתכון קינוח שלך. מתאים ל-8 מנות. מחפשים מתכון ששומר על הגזרה? ואינו מכיל גלוטן, ומתכון צמחוני יש 197 קלוריות, 8 גר' של חלבון, ו 14 גרם של שומן למנה. . אם יש לך חלב, חמאת בוטנים, תמצית vanillan, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. הכנת המנה לוקחת כ 4 שעות ו-20 דקות. נסו חמאת בוטנים עם קרח., עוגיות חמאת בוטנים, ו חמאת בוטנים-בננה פופס (מתכונים דומים).

הוראות

1
בסיר מעל חום בינוני, חלב חום עד בועות טופס בקצוות. בקערה, לשלב סוכר, קורנפלור ומלח.
מרכיבים שתצטרך
עמילן תירסעמילן תירס
סוכרסוכר
חלבחלב
מלחמלח
ציוד שתשתמש בו
מחבת רוטבמחבת רוטב
קערהקערה
2
מוסיפים 1/4 כוס חלב חם לתערובת קורנפלור, ואז מקציפים היטב עד שכל הנוזל משולב ואין גושים.
מרכיבים שתצטרך
עמילן תירסעמילן תירס
חלבחלב
ציוד שתשתמש בו
מקציףמקציף
3
יוצקים את תערובת קורנפלור לתוך החלב, לטאטא לשלב. המשך לבשל ומערבבים עד שהתערובת מתעבה מספיק כדי לצפות את החלק האחורי של כף מתכת, על 8 עד 10 דקות. אל תרתח.
מרכיבים שתצטרך
עמילן תירסעמילן תירס
חלבחלב
ציוד שתשתמש בו
מקציףמקציף
4
הסר מהחום, מערבבים בתמצית וניל וחמאת בוטנים.
מרכיבים שתצטרך
תמצית ונילתמצית וניל
חמאת בוטניםחמאת בוטנים
5
יוצקים את הפודינג לתבניות הפופ כדי בתוך 1/4 של הדף, משאיר מקום לפודינג להרחיב.
מרכיבים שתצטרך
פופפופ
6
מניחים את צמרות על התבנית להקפיא עד מוצק, על 4 שעות. כדי להסיר מן תבניות, לרוץ מתחת למים חמים כדי להמיס מעט את הצד של פופ פודינג, ואז לסובב את הגבעול העליון ולהסיר.
מרכיבים שתצטרך
מיםמים
פופפופ