חמאת בוטנים קאפקייק בייקון
תמיד כיף שיש עוד מתכון של אמריקאים, אז תנו הזדמנות ל חמאת בוטנים קאפקייק בייקון. מנה זו מכילה כ 13 גרם חלבון 38 גרם של שומן, וסך הכל 592 קלוריות. המתכון הזה מכסה %11 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. והוא יספק כ 22 מנות. אם יש לכם גבינת שמנת, חמאת בוטנים שמנת, תערובת עוגת חמאה, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. זמן הכנת המתכון כ 1 שעה ו 55 דקות. . עם כפית ציון של 27% המנה הזאת לא יוצאת מן הכלל. מתכונים דומים: חמאת בוטנים עוגת שוקולד, חמאת בוטנים וקאפקייק שוקולד, ו עוגת שוקולד עם ציפוי חמאת בוטנים.
הוראות
מניחים את הבייקון במחבת גדולה ועמוקה, ומבשלים מעל חום בינוני-גבוה, הופך מדי פעם, עד משחימים באופן שווה, כ -10 דקות. להזמין 1/4 כוס שומן חזיר ולהניח בצד להתקרר.
מסננים את פרוסות הבייקון על צלחת מרופדת בנייר מגבת. קוצצים את הבייקון.
מחממים תנור ל 350 מעלות F (175 מעלות C). מחבתות קו cupcake עם ספינות נייר.
מקציפים את חמאת הבוטנים הפריכה, שומן בייקון, וחמאה עם מיקסר חשמלי בקערה גדולה עד אור ורך.
מוסיפים את הביצים אחת בכל פעם, ומאפשרים לכל ביצה להתמזג לתוך תערובת חמאת הבוטנים לפני הוספת הבא.
יוצקים את העוגה לערבב לסירוגין עם המים, ערבוב עד רק incorporated. מקפלים 2/3 של בייקון קצוץ; ערבוב בדיוק מספיק כדי לשלב באופן שווה.
יוצקים את הבלילה למחבת cupcake מוכן, על 2/3 מלא.
אופים בתנור שחומם מראש עד שקיסם שיניים מוכנס למרכז יוצא נקי, 20 עד 25 דקות. מגניב המחבתות במשך 10 דקות לפני הסרת להתקרר לחלוטין על מתלה תיל.
כדי להכין ציפוי: מקציפים את חמאת הבוטנים שמנת גבינת שמנת יחד עם מיקסר חשמלי עד רך אור. מערבבים בהדרגה את הסוכר' הממת.
מערבבים במספיק שמנת כבדה כדי לדלל את הציפוי, במידת הצורך.
מורחים את הציפוי על עוגות מקורר.
מפזרים את החלק 1/3 הנותרים של בייקון קצוץ, העליון עם בוטן שלם.