חמאת בשר
חמאת בשר היא ללא גלוטן, ידידותי למפת מזון וצמחוני מנה צדדית. מתכון זה מספק 1 מנות. עם 40 קלוריות, 0 גר' של חלבון, ו 4g של שומן כל אחד. המתכון הזה מכסה %1 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. גשו לסופר וקנו עלי דפנה, חמאה, טימין ועוד מספר מצרכים לעשות היום. זמן ההכנה הכולל ייקח כ 15 דקות. ציון זה הוא רע מאוד (אבל עדיין ניתן לתקן). מתכונים דומים: פשטידת בשר, פשטידת בשר-Za, ו קציץ בשר Tex-Mex.
הוראות
שלב את עלי המפרץ, קורנית, ומלח במטחנת תבלין ולעבד עד אבקתי.
מניחים את החמאה בקערת ערבוב.
הוסף את תערובת אבקת, באמצעות מיקסר חשמלי כף יד, להתמזג היטב.
לגרד את תערובת החמאה על מרכז גיליון של סרט פלסטיק. משוך את הסרט מעלה על החמאה הרכה, באמצעות הידיים, טופס את החמאה לתוך גליל על 1 אינץ ' בקוטר. לעטוף בחוזקה ומקרר עד שבוע 1, או לעטוף בניילון הקפאה, תווית, תאריך, להקפיא עד 3 חודשים.
כאשר מוכן לשרת, לפתוח את החמאה בטעם, באמצעות סכין חדה, לחתוך חצייה לפרוסות בעובי אינץ', המאפשר פרוסה אחת לכל סטייק.
Type_27_data.init_step_by_step_images = 0;