חמאת עשבי תיבול מוגשת על סטייקים
חמאת עשבי תיבול המוגשת על סטייקים היא ללא גלוטן מנה עיקרית. והוא מתאים להגשה ל 2 מנות סועדים.. מנה זו מכילה כ 48 גרם חלבון 147 גרם של שומן, וסך הכל 1520 קלוריות. לא הרבה אנשים עשו את המתכון הזה, זה יהיה להיט בחג היום ולנטין שלך. גשו לסופר וקנו חמאה, מלח ים, תפוחי אדמה ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. כדי להשתמש ב תפוחי האדמה אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,לחמניות בטטות תפוחי אדמה כקינוח. זמן הכנת המתכון כ 2 שעות נסו סטייקים עם חמאת עשבי תיבול, סטייקים מחבת עם חמאת עשב Gorgonzola, ו סטייק עין-צלעות ופטריות עם עשב, הדר וחמאת אנשובי (מתכונים דומים).
הוראות
מראש לחמם את התנור ל 200c מעלות / 400 מעלות F/ סימן גז
הסר חלק מעלי הרוזמרין מהגבעולים על ידי הפעלת האגודל והאצבע לאורך הגבעול. לחדד את הקצוות של שיפוד רוזמרין כדי להפוך אותם חצים קטנים, ואז פירס אותם דרך הבשר כדי לטעום אותו. חותכים את עלי הרוזמרין ולחץ על הבשר משני הצדדים. לכסות ולאפשר לעמוד במשך 1/2 שעה עד טמפרטורת החדר. (בשר טעים יותר אם מבושל בטמפרטורת החדר.)
הפוך את החמאה על ידי bashing את השום, מתובל הקיץ וקורטוב של מלח בעלי ומלט, ולאחר מכן לשלב עם החמאה הריכה, ערבוב כדי לטעום את כל זה. מכניסים לנייר מרוח בחמאה, מגלגלים לצורת נקניק ומצננים.
מבשלים את תפוחי האדמה במים רותחים, מומלחים במשך כ 10 עד 15 דקות.
לנקז, ואז לזרוק במסננת כדי chuff עד.
טפטוף קצת שמן על הבשר וטפיחה על שני הצדדים.
מחממים מחבת המתאימה לתנור ומבשלים את הבשר למשך 1 דקות בכל צד.
הסר מהמחבת, להוסיף את תפוחי האדמה עם קצת רוזמרין ושום מרוסק, מלח ופלפל, ואז לשים את הבשר בחזרה למחבת.
מכניסים את המחבת לתנור וצולים את הבשר ותפוחי האדמה במשך כ -30 דקות.
כדי לשרת, פרוס את הבשר ומניח 2 פרוסות של החמאה על גבי. (להקפיא את שאר החמאה.)
יין מומלץ: מרלו, קברנה סוביניון, פינו נואר
סטייק בתפריט? נסה זיווג עם מרלו, קברנה סוביניון ופינו נואר. אחרי הכל, בשר בקר ויין אדום הם שילוב קלאסי. בדרך כלל, סטייקים רזים הולכים טוב עם אדום בהיר או בעל גוף בינוני, כגון פינו נואר או מרלו, בעוד סטייקים שמנים יותר יכולים להתמודד עם אדום נועז, כגון קברנה סובינגון. יין אחד שאתה יכול לנסות הוא פלורה ספרינגס נאפה עמק מרלו. יש לו 4.2 מתוך 5 כוכבים ובקבוק עולה בערך 18 דולר.
![פלורה ספרינגס עמק נאפה מרלו]()
פלורה ספרינגס עמק נאפה מרלו
מתפוצץ עם דובדבן שחור גדול, גרגרי ערער וטעמי ליקריץ שחורים, מקל לתוך הערות של הל, קינמון, וקרם וניל עדין. יש מינרליות גרניט מסקרן ליין יחד עם פרופיל אלון קלוי, מתוק בגימור. זהו יין עצמאי נפלא, אבל ניתן לזווג עם מגוון רחב של מנות. זה אישיות חזקה לעשות את זה התאמה טובה כמעט לכל דבר קברנה יהיה לזווג עם, צלחת סטייק האהובה למשל, עדיין מבנה הטאנין של היין הוא רך מספיק כדי להתאים עם פרמזן חצילים או צלחת העוף האהובה עליך.