חמאת שום מצופת מרגריטה פיצה
חמאת שום מצופת מרגריטה פיצה עשויה להיות המנה העיקרית שתבוא לכם טוב. מנה אחת מכילה עד 14 גרם חלבון 16 גרם של שומן, וסך הכל 335 קלוריות. והוא מתאים להגשה ל 6 מנות סועדים. המתכון הזה מכסה %8 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. אם יש לך שמן זית, חמאה, גבינת מוצרלה, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. כדי להשתמש ב החמאה אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,עוגת חמאת קינמון כקינוח. רק כמה אנשים באמת אהבו את המנה הים תיכונית הזאת. זה הובא לכם על ידי בטי קרוקר. הכנת המנה לוקחת כ 40 דקות. וזה די גרוע. נסו חמאת שום מצופת מרגריטה פיצה, פיצה קלאסית מצופה לחם שום, ו פיצה מרגריטה עם רוטב פיצה עגבניות קלוי (מתכונים דומים).
הוראות
תנור חום 204°. גריז גדול כהה או גיליון עוגיות nonstick עם קיצור או ספריי בישול; להפריש.
ב מחבת nonstick 10 אינץ', שמן חום מעל חום בינוני גבוה עד חם.
מוסיפים עגבניות, 1/2 כפית שום קלוי ומלח. להפחית את החום בינוני; לבשל 10 עד 15 דקות או עד עגבניות מעובות, ערבוב לעתים קרובות. להפריש; מגניב מעט.
בצק פתוח על גיליון עוגיות. לחץ על הבצק למלבן 15x10 אינץ'. בקערה קטנה, מערבבים חמאה ו 1 כף שום קלוי.
אופים 7 דקות; להסיר מהתנור.
באופן שווה להפיץ תערובת עגבניות על קרום אפוי חלקית. למעלה עם גבינת מוצרלה.
אופים 7 עד 9 דקות או עד גבינה מותכת וקרום הוא חום זהוב.
מפזרים רצועות בזיליקום על פיצה לפני ההגשה.