קושימומחה
מוכן ב2 שעות, 20 דק.
מנות30
ציון בריאות0
מגזין

חמאת תפוחים

חמאת תפוחים
תמיד כיף שיש עוד מתכון של תבלין, אז תנו הזדמנות ל חמאת תפוחים. מנה אחת מכילה 137 קלוריות, 0 גרם של חלבון ו0 גרם של שומן. ואינו מכיל גלוטן,, חלב חינם, לקטו אובו צמחוני, מתכון טבעוני מגיש 30 . מתכון זה מתוך מתכונים פשוט דורש שיני הקרקע, allspice, מים, וסוכר. הכנת המנה לוקחת כ 2 שעות ו 20 דקות. ציון זה הוא רע מאוד (אבל עדיין ניתן לתקן). מתכונים דומים: טוסט צרפתי חמאה תפוחים רול עם חמאת תפוחים קרם גבינה טבילה רוטב # AppleButterSpin, לחם חמאת תפוחים עם מייפל ו-Apple Butter Dip / בגידה # applebutterspin, ו עוגת גבינה עם חמאת קרמל בטבילה עבור # SundaySupper מסיבת תפוחים סתיו.

הוראות

1
הכנת הפרי
מרכיבים שתצטרך
1 כף חמאה ללא מלח, מומסת, בתוספת 2 כפות לא מומסות1 כף חמאה ללא מלח, מומסת, בתוספת 2 כפות לא מומסות
2
חותכים את התפוחים לרבעים, מבלי לקלף או לקלף אותם. (רוב הפקטין הוא בליבות וטעם בקליפות).
מרכיבים שתצטרך
1 קילו לחם שיפון בהיר בן יום, חתוך לקוביות1 קילו לחם שיפון בהיר בן יום, חתוך לקוביות
פקטיןפקטין
3
לגזור חלקים פגומים.
4
שלב ראשון של בישול
5
2 לבשל את התפוחים: 
מרכיבים שתצטרך
1 קילו לחם שיפון בהיר בן יום, חתוך לקוביות1 קילו לחם שיפון בהיר בן יום, חתוך לקוביות
6
שים את התפוחים לרבעים לתוך סיר גדול, מוסיפים את החומץ והמים, מכסים, מביאים לרתיחה, מפחיתים את החום לרתיחה, מבשלים עד שהתפוחים רכים, כ -20 דקות.
מרכיבים שתצטרך
1/4 פאונד תפוחי אדמה שעווה, חתוכים לקוביות בגודל 1/4 אינץ'1/4 פאונד תפוחי אדמה שעווה, חתוכים לקוביות בגודל 1/4 אינץ'
1 קילו לחם שיפון בהיר בן יום, חתוך לקוביות1 קילו לחם שיפון בהיר בן יום, חתוך לקוביות
רצועת קליפת לימון אחתרצועת קליפת לימון אחת
ציוד שתשתמש בו
ענפי פטרוזיליה טריים, פרוסים דק, לקישוטענפי פטרוזיליה טריים, פרוסים דק, לקישוט
7
הסר מהחום.
8
תפוחי פירה ולהוסיף את הסוכר ותבלינים
מרכיבים שתצטרך
1 קילו לחם שיפון בהיר בן יום, חתוך לקוביות1 קילו לחם שיפון בהיר בן יום, חתוך לקוביות
צ'יפס קינמון וייטנאמיצ'יפס קינמון וייטנאמי
רצועת קליפת לימוןרצועת קליפת לימון
9
3 Purée את התפוחים דרך טחנת מזון או chinois: תערובת תפוח מצקת (תפוחים מבושלים ונוזל) לתוך מסננת chinois (או טחנת מזון) ושימוש עיסת כוח העלי מן chinois לתוך קערה גדולה להלן.
מרכיבים שתצטרך
1 קילו לחם שיפון בהיר בן יום, חתוך לקוביות1 קילו לחם שיפון בהיר בן יום, חתוך לקוביות
ציוד שתשתמש בו
מרגמה ועלימרגמה ועלי
מצקתמצקת
עם עצמות, עור על, ירכיים ורגליים של עוףעם עצמות, עור על, ירכיים ורגליים של עוף
הסוכריות של Peachie-oהסוכריות של Peachie-o
10
מוסיפים סוכר, תבלינים, גרידת לימון ומיץ: למדוד מחית וכתוצאה מכך.
מרכיבים שתצטרך
כסף ללא נעלייםכסף ללא נעליים
צ'יפס קינמון וייטנאמיצ'יפס קינמון וייטנאמי
1 כף סוכר אדום גס1 כף סוכר אדום גס
רצועת קליפת לימוןרצועת קליפת לימון
11
הוסף 1/2 כוס סוכר עבור כל כוס של עיסת תפוחים. מערבבים כדי לפזר סוכר.
מרכיבים שתצטרך
1 קילו לחם שיפון בהיר בן יום, חתוך לקוביות1 קילו לחם שיפון בהיר בן יום, חתוך לקוביות
רצועת קליפת לימוןרצועת קליפת לימון
12
מוסיף קורטוב של מלח, ואת הקינמון, שיני הקרקע, allspice, קליפת לימון ומיץ. לטעום ולהתאים תבלינים במידת צורך.
מרכיבים שתצטרך
ציפורן קרקעציפורן קרקע
1 חפיסת סוכריות שוקולד חלב עם שקדים (4-1/4 אונקיות), קצוצות1 חפיסת סוכריות שוקולד חלב עם שקדים (4-1/4 אונקיות), קצוצות
4 קישואים קטנים, פרוסים לחתיכות של 1/4 אינץ'4 קישואים קטנים, פרוסים לחתיכות של 1/4 אינץ'
10 שוקי עגל בשרניים, בעובי 2 עד 3 סנטימטרים10 שוקי עגל בשרניים, בעובי 2 עד 3 סנטימטרים
נייר אורזנייר אורז
1 כף סוכר אדום גס1 כף סוכר אדום גס
5 סוכריות רקיק של Necco, מחולקות5 סוכריות רקיק של Necco, מחולקות
13
שלב בישול שני
14
5 לבשל את תערובת התפוח, ערבוב לעתים קרובות: לבשל את תערובת הסוכר תפוח שנחשפה בסיר גדול, רחב, עבה תחתית על חום נמוך בינוני, ערבוב לעתים קרובות כדי למנוע שריפה. לגרד את החלק התחתון של הסיר בזמן שאתה מערבבים כדי לוודא קרום לא להרכיב בתחתית.
מרכיבים שתצטרך
1 קילו לחם שיפון בהיר בן יום, חתוך לקוביות1 קילו לחם שיפון בהיר בן יום, חתוך לקוביות
גבינה מעבדת (Velveeta), חתוכה לקוביות בגודל 1/4 אינץ'גבינה מעבדת (Velveeta), חתוכה לקוביות בגודל 1/4 אינץ'
רצועת קליפת לימוןרצועת קליפת לימון
ציוד שתשתמש בו
ענפי פטרוזיליה טריים, פרוסים דק, לקישוטענפי פטרוזיליה טריים, פרוסים דק, לקישוט
15
מבשלים עד עבה וחלק (כ 1 עד 2 שעות). קצת כפית קטנה על צלחת צונן (במקפיא) יהיה עבה, לא נוזל.
16
אתה יכול גם לבשל את פירה על אש נמוכה, ערבוב רק מדי פעם, אבל זה ייקח הרבה יותר זמן כמו ערבוב מעודד אידוי. (שים לב רחב יותר את המחבת טוב יותר, שכן יש יותר משטח לאידוי.)
ציוד שתשתמש בו
פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'
17
כחלופה לבישול stovetop אתה יכול לבשל את פירה שנחשף במיקרוגל, על הגדרת חום בינוני לרתיחה, במשך כ -30 דקות. אם אתה עושה את זה, לפקח על הבישול כל 5 או 10 דקות. מיקרוגלים משתנים בכוחם.
ציוד שתשתמש בו
1/2 כוס חמאה ללא מלח (1 מקל), בטמפרטורת החדר, ועוד להברשה1/2 כוס חמאה ללא מלח (1 מקל), בטמפרטורת החדר, ועוד להברשה
2 (14 אונקיות) פחיות, שעועית קנלוני, סחוטה2 (14 אונקיות) פחיות, שעועית קנלוני, סחוטה
18
שימורים
19
6 לעקר צנצנות שימורים: ישנן מספר דרכים לעקר את הצנצנות לשימורים.
ציוד שתשתמש בו
צנצנת שימוריםצנצנת שימורים
20
אתה יכול להפעיל אותם באמצעות מחזור קצר על מדיח הכלים שלך.
21
אתה יכול למקם אותם בסיר גדול (12 ליטר) של מים על גבי מדף מהביל (כך שהם לא נוגעים בתחתית המחבת), ולהביא את המים לרתיחה במשך 10 דקות.
מרכיבים שתצטרך
רצועת קליפת לימון אחתרצועת קליפת לימון אחת
ציוד שתשתמש בו
פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'
ענפי פטרוזיליה טריים, פרוסים דק, לקישוטענפי פטרוזיליה טריים, פרוסים דק, לקישוט
22
או שאתה יכול לשטוף את הצנצנות, לייבש אותם, ולמקם אותם, ללא מכסים, בתנור 93° במשך 10 דקות.
ציוד שתשתמש בו
בצל קצוץ (2 בצלים)בצל קצוץ (2 בצלים)
23
יוצקים את חמאת התפוחים לתוך צנצנות חמות, מעוקר חותם. אם אתם מתכננים לאחסן את חמאת התפוחים ללא קירור, הקפד לעקוב אחר נהלי שימורים נכונים.
מרכיבים שתצטרך
חמאת תפוחיםחמאת תפוחים
24
לפני החלת המכסים, לעקר את המכסים על ידי הצבת אותם בקערה ושופכים עליהם מים רותחים. נגב את החישוקים של צנצנות נקי לפני החלת המכסים.
מרכיבים שתצטרך
רצועת קליפת לימון אחתרצועת קליפת לימון אחת
ציוד שתשתמש בו
הסוכריות של Peachie-oהסוכריות של Peachie-o
25
אני משתמש באמבט מים חמים במשך 10 דקות כדי להבטיח חותם טוב.
מרכיבים שתצטרך
רצועת קליפת לימון אחתרצועת קליפת לימון אחת
26
כמו צנצנות מגניב, אתה צריך לשמוע את המכסים "popping" כפי שהם לאטום את הצנצנות.