חמאת תפוחים
זמן ההכנה הכולל ייקח כ 1 שעה ו 15 דקות. עם כפית ציון של 14% המנה הזאת לא משהו. נסו עוגת גבינה עם חמאת קרמל בטבילה עבור # SundaySupper מסיבת תפוחים סתיו (מתכונים דומים).
הוראות
מערבבים תפוחים Honeycrisp, תפוחים סבתא סמית, סיידר תפוחים גדול נירוסטה או סיר מצופה אמייל; מביאים לרתיחה, ערבוב מדי פעם. להפחית את החום בינוני נמוך; מבשלים עד התערובת מפחיתה על ידי כמחצית, על 20 דקות.
מערבבים סוכר ומיץ לימון לתוך תערובת התפוחים; מביאים לרתיחה. להפחית את החום בינוני נמוך, ולהמשיך לבשל בבית מבשלים עד התערובת היא עבה מאוד, על 25 דקות.
לעקר את הצנצנות ואת העפעפיים במים רותחים לפחות 5 דקות. לארוז חמאת תפוחים לתוך צנצנות חם, מעוקר, מילוי צנצנות בתוך 1/4 אינץ ' של החלק העליון. הפעל סכין או מרית דקה סביב הקרביים של צנצנות לאחר שהם התמלאו כדי להסיר כל בועות אוויר. נגב את החישוקים של הצנצנות עם מגבת נייר לחה כדי להסיר כל שאריות מזון. למעלה עם מכסים בורג על טבעות.
מניחים מתלה בתחתית של סיר גדול ולמלא באמצע הדרך עם מים. מביאים לרתיחה וצנצנות נמוכות יותר לתוך המים הרותחים באמצעות מחזיק. השאר שטח 2 אינץ ' בין הצנצנות.
יוצקים יותר מים רותחים במידת הצורך להביא את מפלס המים לפחות 1 אינץ ' מעל צמרות הצנצנות. מביאים את המים לרתיחה מתגלגלת, מכסים את הסיר, ומעבדים במשך 10 דקות.
הסר את הצנצנות מן העציץ ומניח על משטח מכוסה בד או עץ, כמה סנטימטרים זה מזה, עד מגניב. לאחר מגניב, לחץ על החלק העליון של כל מכסה עם אצבע, להבטיח כי החותם הוא חזק (המכסה לא זז למעלה או למטה בכלל). לאחסן באזור קריר, כהה.