חמוץ-דובדבן-שקדים פירור עוגה
זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. אם יש לך ממרח שקדים, חמאה, מיץ לימון, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. עם כפית ציון של 22% המנה הזאת לא משהו. נסו חמוץ-דובדבן-שקדים פירור עוגה, עוגת פירורי דובדבנים {Cherry & Almond – Improv}, ו ברי פירורי דובדבנים חמוצים (מתכונים דומים).
הוראות
מחממים תנור ל 204°. הפוך מילוי: בקערה, מערבבים דובדבנים, סוכר, קורנפלור ומיץ לימון.
מרדדים את הבצק לתוך 11-12 אינץ 'עגול ולהתאים למחבת פאי 9 אינץ'. קצה Crimp.
הפוך ציפוי: בקערה, קמח להתפורר, חמאה, ממרח שקדים, סוכר חום ומלח עד מעורבב. תוסיף שקדים.
כף מילוי לתוך קליפת עוגה; מפזרים ציפוי.
אופים עד ציפוי זהוב, על 1 שעה.