קושיקשה
מוכן ב45 דק.
מנות8
ציון בריאות4
מגזין

חמוץ חרדל

חמוץ חרדל
חמוץ חרדל יכול להיות רק תוספת אתה מחפש. מתכון זה מספק 8 מנות. עם 283 קלוריות, 3 גר' של חלבון, ו 1g של שומן כל אחד. המתכון הזה מכסה %9 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. זוהי אפשרות טובה אם אתה עוקב טבעוני דיאט. כמה אנשים הכינו את המתכון הזה, ו-61 היו אומרים שזה פגע במקום. גשו לסופר וקנו זרעי סלרי, אבקת חרדל, מים ועוד מספר מצרכים לעשות היום. . זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. וזה די טוב. מתכונים דומים: חמוץ חרדל-מיסו, חמוץ חרדל מיושן, ו טוסט ביצה קשה עם חמוצים וחרדל.

הוראות

1
מניחים את המלפפונים והבצל הפרוסים לקערה גדולה ומפזרים את המלח מעל. למלא את הקערה עם מספיק מים כדי לכסות את המלפפונים.
מרכיבים שתצטרך
מלפפוןמלפפון
בצלבצל
מיםמים
מלחמלח
ציוד שתשתמש בו
קערהקערה
2
תן לעמוד במשך 8 עד 10 שעות.
3
מסננים ושוטפים את המלפפונים והבצל במים מתוקים. לעקר 4 (1 ליטר) צנצנות ומכסים.
מרכיבים שתצטרך
מלפפוןמלפפון
בצלבצל
מיםמים
4
בסיר 6 ליטר, מערבבים יחד את הסוכר והקמח.
מרכיבים שתצטרך
קמח לכל מטרהקמח לכל מטרה
סוכרסוכר
ציוד שתשתמש בו
סירסיר
5
לטאטא את החומץ, כורכום, אבקת חרדל וזרע סלרי כדי להפוך את הדבק חלקה.
מרכיבים שתצטרך
אבקת חרדלאבקת חרדל
זרעי סלריזרעי סלרי
כורכוםכורכום
חומץחומץ
ציוד שתשתמש בו
מקציףמקציף
6
מוסיפים את המלפפונים והבצל וממלאים עם מספיק מים כדי לכסות. מערבבים, ומביאים לרתיחה. מבשלים עד מעובה, כ 10 דקות, ערבוב לעתים קרובות.
מרכיבים שתצטרך
מלפפוןמלפפון
בצלבצל
מיםמים
7
יוצקים לתוך צנצנות מעוקרים חמים מילוי בתוך 1/2 אינץ ' של החלק העליון. חותם עם מכסים וטבעות. תהליך במשך 10 דקות באמבט מים רותחים. מקררים כל צנצנות שלא מצליחות לאטום כראוי.
מרכיבים שתצטרך
מיםמים