חמוץ חרדל מתוק
חמוץ חרדל מתוק דורש על 10 שעות ו-20 דקות מההתחלה ועד הסוף. המתכון הזה מכסה %36 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. והוא יספק כ 4 מנות. במנה עיקרית זו יש 1330 קלוריות, 15 גרם חלבון ו 2g של שומן למנה. 38 אנשים התרשמו מהמתכון הזה. אם יש לך כורכום הקרקע, חומץ סיידר, מים, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. כדי להשתמש ב כורכום הקרקע אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,עוגת לימון מלא דובדבנים כקינוח. זוהי אפשרות טובה אם אתה עוקב טבעוני דיאט. . עם כפית מתכונים דומים: חמוץ חרדל-מיסו, חמוץ חרדל מיושן, ו טוסט ביצה קשה עם חרדל וחמוצים.
הוראות
מערבבים את המים והמלח בסיר גדול.
מוסיפים את הכרובית, בצל ומלפפון לסיר ומאפשרים להשרות בין לילה.
מביאים את התערובת לרתיחה על חום בינוני-גבוה; מבשלים עד הירקות רכים; לנקז.
מוסיפים את החומץ, הקמח, הסוכר, אבקת החרדל, אבקת קארי, כורכום לירקות ומביאים לרתיחה; מפחיתים את החום בינוני נמוך ומבשלים עד שהתערובת מתעבה, ערבוב מדי פעם.
מצקת לתוך צנצנות מעוקרים; חותם. תהליך בפחית מים רותחים במשך 5 דקות.