קושימומחה
מוכן ב3 שעות
מנות8
ציון בריאות21
מגזין

חמוץ - כתום Yucatán תרנגולות

חמוץ - כתום Yucatán תרנגולות
תמיד כיף שיש עוד מתכון של עיקריים, אז תנו הזדמנות ל חמוץ כתום Yucatán תרנגולות. והוא מתאים להגשה ל 8 מנות סועדים.. מנה אחת מכילה 984 קלוריות, 75 גרם חלבון ו 67 גר' של שומן. אם יש לכם אבקת אנצ'ו צ' ילה, דבש, שיני שום, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. כדי להשתמש עד כמון הקרקע אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,מוס שוקולד מרוקאי כקינוח. המתכון הזה מתאים לרגישים לגלוטן וחלב. מן ההכנה לצלחת, מתכון זה לוקח בערך 3 שעות. מתכונים דומים: תפוזים בגריל בירה - Can תרנגולות, מאפינס שמנת חמוצה כתום עם זיגוג כתום Zesty, ו עוגות לתרנגולות.

הוראות

1
במעבד מזון, לרכך את השום עם שמן צמחי.
מרכיבים שתצטרך
1 1/2 כפיות תבלינים מעורבים1 1/2 כפיות תבלינים מעורבים
שום גויה®שום גויה®
1/2 כוס אננס טרי, קצוץ1/2 כוס אננס טרי, קצוץ
ציוד שתשתמש בו
ועוד 2 כפות מי קרחועוד 2 כפות מי קרח
2
מוסיפים את מיצי הכתום והלימון, אבקת צ ' ילה, פפריקה, מלח וכמון ומתמזגים היטב.
מרכיבים שתצטרך
1 כפית אורגנו מיובש, ועוד לזילוף1 כפית אורגנו מיובש, ועוד לזילוף
נוזל-אונקיות מים טרייםנוזל-אונקיות מים טריים
3 מקלות בייגלה3 מקלות בייגלה
בצל לבן או צהוב בינוני, 1 חתוך לרבעים ו-1 קצוץבצל לבן או צהוב בינוני, 1 חתוך לרבעים ו-1 קצוץ
פרוסות תפוז חתוכות לשניים לקישוטפרוסות תפוז חתוכות לשניים לקישוט
1/2 כוס יין מרסלה מתוק1/2 כוס יין מרסלה מתוק
3
לשחרר את העור על חזה העוף וסביב הרגליים. שים כל עוף בקערה ותכסה עם המרינדה. לשפשף את המרינדה מתחת לעור ובחלל. הפוך את חזה התרנגולות למעלה ומקרר לילה.
מרכיבים שתצטרך
1 1/4 כוסות גרעיני דלעת ירוקים לא קלויים, כמו פפיטאס1 1/4 כוסות גרעיני דלעת ירוקים לא קלויים, כמו פפיטאס
1 עוף שלם במשקל 5 קילו, חתוך ל-8 חתיכות1 עוף שלם במשקל 5 קילו, חתוך ל-8 חתיכות
2 3/4 אונקיות (75 גרם) סולטנות זהובות2 3/4 אונקיות (75 גרם) סולטנות זהובות
ציוד שתשתמש בו
כמו למשל שוקולד לחות במיוחד של בטי קרוקר, אפוי לפי הוראות הקופסהכמו למשל שוקולד לחות במיוחד של בטי קרוקר, אפוי לפי הוראות הקופסה
4
מחממים התנור ל 35
ציוד שתשתמש בו
סוכר וניל, ועוד קצת להגשהסוכר וניל, ועוד קצת להגשה
5
הגדר את השד תרנגולות בצד למעלה במחבת צלייה גדולה מתבלים עם מלח.
מרכיבים שתצטרך
מיץ לימון גויה®מיץ לימון גויה®
1/2 כוס יין מרסלה מתוק1/2 כוס יין מרסלה מתוק
ציוד שתשתמש בו
כרוב סגול, פרוס דקכרוב סגול, פרוס דק
6
מוסיפים את המרינדה למחבת, יחד עם 1 כוס מים.
מרכיבים שתצטרך
1/2 כוס פטריות שיטאקי, חתוכות לרבעים1/2 כוס פטריות שיטאקי, חתוכות לרבעים
אורז ארוך במיוחד של קנילה®אורז ארוך במיוחד של קנילה®
ציוד שתשתמש בו
עגבנייה פרוסה, אופציונליעגבנייה פרוסה, אופציונלי
7
אופים במשך 1 שעה. כפית 1/4 כוס מיצי המחבת לתוך קערה קטנה ומערבבים 3 כפות של הדבש; יוצקים מעל התרנגולות ואופים במשך כשעה ו -15 דקות, עד מדחום שנקרא באופן מיידי מוכנס בירכיים הפנימיות רושמת 16
מרכיבים שתצטרך
מיץ לימון גויה®מיץ לימון גויה®
1-1/4 כוסות דגני מוזליקס עם צימוקים, תמרים ושקדים1-1/4 כוסות דגני מוזליקס עם צימוקים, תמרים ושקדים
ציוד שתשתמש בו
רוטב חם שמן שומשוםרוטב חם שמן שומשום
סוכר וניל, ועוד קצת להגשהסוכר וניל, ועוד קצת להגשה
כמו למשל שוקולד לחות במיוחד של בטי קרוקר, אפוי לפי הוראות הקופסהכמו למשל שוקולד לחות במיוחד של בטי קרוקר, אפוי לפי הוראות הקופסה
עגבנייה פרוסה, אופציונליעגבנייה פרוסה, אופציונלי
8
מסננים את מיצי החלל למחבת הצלייה.
ציוד שתשתמש בו
כרוב סגול, פרוס דקכרוב סגול, פרוס דק
9
להעביר את התרנגולות ללוח גילוף לנוח במשך 10 דקות.
מרכיבים שתצטרך
מיץ לימון גויה®מיץ לימון גויה®
10
יוצקים את מיצי המחבת לסיר.
ציוד שתשתמש בו
5 ירכי עוף ללא עור וללא עצמות, חתוכות לחתיכות קטנות5 ירכי עוף ללא עור וללא עצמות, חתוכות לחתיכות קטנות
עגבנייה פרוסה, אופציונליעגבנייה פרוסה, אופציונלי
11
מוסיפים את 2 כפות הנותרים של דבש, מביאים לרתיחה ומתבלים במלח. לגלף את התרנגולות ולהגיש עם הרוטב.
מרכיבים שתצטרך
מיץ לימון גויה®מיץ לימון גויה®
1-1/4 כוסות דגני מוזליקס עם צימוקים, תמרים ושקדים1-1/4 כוסות דגני מוזליקס עם צימוקים, תמרים ושקדים
בקבוק רוטב חמוץ מתוק, מחולקבקבוק רוטב חמוץ מתוק, מחולק
1/2 כוס יין מרסלה מתוק1/2 כוס יין מרסלה מתוק