חמוץ לחם וחמאה של בי וביל
. עם כפית ציון של 17% המנה הזאת די גרועה. נסו פודינג לחם קריספי קרים של ביל ניקולסון עם רוטב רום חמאה, חמוצים לחם וחמאה, ו חמוצים לחם וחמאה (מתכונים דומים).
הוראות
מערבבים מלפפונים, בצל, מלח כבישה, ושום בסיר גדול.
מניחים מספיק קרח סדוק על גבי תערובת מלפפון כדי לכסות על ידי לפחות 2 אינץ'.
מכסים את הסיר במכסה ומקררים 3 עד 12 שעות.
מסננים את כל הנוזל מהתערובת. השליכו את כל חתיכות הקרח שנותרו.
מביאים את הסוכר, חומץ, זרעי חרדל, כורכום וזרע סלרי לרתיחה בסיר גדול נפרד, ערבוב לעתים קרובות.
מוסיפים את תערובת המלפפון והבצל; חוזרים לרתיחה. להפחית את החום בינוני נמוך ומבשלים בבית מבשלים עד מלפפונים ובצל רכים, 5 עד 10 דקות.
לעקר את הצנצנות ואת העפעפיים במים רותחים לפחות 5 דקות. לארוז את תערובת מלפפון ובצל לתוך צנצנות חם, מעוקר, מילוי צנצנות בתוך 1/2 אינץ ' של החלק העליון. הפעל סכין או מרית דקה סביב הקרביים של צנצנות לאחר שהם התמלאו כדי להסיר כל בועות אוויר. נגב את החישוקים של הצנצנות עם מגבת נייר לחה כדי להסיר כל שאריות מזון. למעלה עם מכסים בורג על טבעות.
מניחים צנצנות בסיר שימורים עם לפחות סנטימטר של מים מכסה את כל הצנצנות ומרתיחים במשך 10 דקות.
הסר את הצנצנות מן העציץ ומניח על משטח מכוסה בד או עץ, כמה סנטימטרים זה מזה, עד מגניב. לאחר מגניב, לחץ על החלק העליון של כל מכסה עם אצבע, להבטיח כי החותם הוא חזק (המכסה לא זז למעלה או למטה בכלל). אם יש לך פחית שאינה חותמת, פשוט לתקוע אותו במקרר ולאכול צנצנת שקודם. לאחסן באזור קריר, כהה, ולחכות לפחות 3 שעות לפני הפתיחה.