קושימומחה
מוכן ב6 שעות, 40 דק.
מנות30
ציון בריאות1
מגזין

חמוץ לחם וחמאה של בי וביל

חמוץ לחם וחמאה של בי וביל
. עם כפית ציון של 17% המנה הזאת די גרועה. נסו פודינג לחם קריספי קרים של ביל ניקולסון עם רוטב רום חמאה, חמוצים לחם וחמאה, ו חמוצים לחם וחמאה (מתכונים דומים).

הוראות

1
מערבבים מלפפונים, בצל, מלח כבישה, ושום בסיר גדול.
מרכיבים שתצטרך
ענפי שמיר שנקטפוענפי שמיר שנקטפו
שום גויה®שום גויה®
1 וחצי כפיות שום כתוש של GOYA® או 3 שיני שום טריות, קצוצות דק1 וחצי כפיות שום כתוש של GOYA® או 3 שיני שום טריות, קצוצות דק
1/2 כוס יין מרסלה מתוק1/2 כוס יין מרסלה מתוק
ציוד שתשתמש בו
אפונה קפואה של GOYA®, מופשרתאפונה קפואה של GOYA®, מופשרת
2
מניחים מספיק קרח סדוק על גבי תערובת מלפפון כדי לכסות על ידי לפחות 2 אינץ'.
מרכיבים שתצטרך
ענפי שמיר שנקטפוענפי שמיר שנקטפו
התזה של ורמוטהתזה של ורמוט
3
מכסים את הסיר במכסה ומקררים 3 עד 12 שעות.
ציוד שתשתמש בו
אפונה קפואה של GOYA®, מופשרתאפונה קפואה של GOYA®, מופשרת
4
מסננים את כל הנוזל מהתערובת. השליכו את כל חתיכות הקרח שנותרו.
מרכיבים שתצטרך
התזה של ורמוטהתזה של ורמוט
5
הסר את השום ולהניח בצד.
מרכיבים שתצטרך
שום גויה®שום גויה®
6
מביאים את הסוכר, חומץ, זרעי חרדל, כורכום וזרע סלרי לרתיחה בסיר גדול נפרד, ערבוב לעתים קרובות.
מרכיבים שתצטרך
לתיבול בשרלתיבול בשר
זרעי סלריזרעי סלרי
כורכוםכורכום
פרוסות דקות של חזיר וירג'יניה או פרוסצ'וטופרוסות דקות של חזיר וירג'יניה או פרוסצ'וטו
תערובת לעוגת שוקולד קנויה אחת, כמו שוקולד מריר לח במיוחד של בטי קרוקר, נאפית לפי הוראות הקופסהתערובת לעוגת שוקולד קנויה אחת, כמו שוקולד מריר לח במיוחד של בטי קרוקר, נאפית לפי הוראות הקופסה
ציוד שתשתמש בו
5 ירכי עוף ללא עור וללא עצמות, חתוכות לחתיכות קטנות5 ירכי עוף ללא עור וללא עצמות, חתוכות לחתיכות קטנות
7
מוסיפים את תערובת המלפפון והבצל; חוזרים לרתיחה. להפחית את החום בינוני נמוך ומבשלים בבית מבשלים עד מלפפונים ובצל רכים, 5 עד 10 דקות.
מרכיבים שתצטרך
ענפי שמיר שנקטפוענפי שמיר שנקטפו
1 וחצי כפיות שום כתוש של GOYA® או 3 שיני שום טריות, קצוצות דק1 וחצי כפיות שום כתוש של GOYA® או 3 שיני שום טריות, קצוצות דק
8
לעקר את הצנצנות ואת העפעפיים במים רותחים לפחות 5 דקות. לארוז את תערובת מלפפון ובצל לתוך צנצנות חם, מעוקר, מילוי צנצנות בתוך 1/2 אינץ ' של החלק העליון. הפעל סכין או מרית דקה סביב הקרביים של צנצנות לאחר שהם התמלאו כדי להסיר כל בועות אוויר. נגב את החישוקים של הצנצנות עם מגבת נייר לחה כדי להסיר כל שאריות מזון. למעלה עם מכסים בורג על טבעות.
מרכיבים שתצטרך
ענפי שמיר שנקטפוענפי שמיר שנקטפו
1 וחצי כפיות שום כתוש של GOYA® או 3 שיני שום טריות, קצוצות דק1 וחצי כפיות שום כתוש של GOYA® או 3 שיני שום טריות, קצוצות דק
אורז ארוך במיוחד של קנילה®אורז ארוך במיוחד של קנילה®
ציוד שתשתמש בו
אבקת ציר עוף של גויה®אבקת ציר עוף של גויה®
4 בייגלה גדולים מכוסים יוגורט4 בייגלה גדולים מכוסים יוגורט
רול פירות צהוב אחדרול פירות צהוב אחד
9
מניחים צנצנות בסיר שימורים עם לפחות סנטימטר של מים מכסה את כל הצנצנות ומרתיחים במשך 10 דקות.
מרכיבים שתצטרך
אורז ארוך במיוחד של קנילה®אורז ארוך במיוחד של קנילה®
ציוד שתשתמש בו
אפונה קפואה של GOYA®, מופשרתאפונה קפואה של GOYA®, מופשרת
10
הסר את הצנצנות מן העציץ ומניח על משטח מכוסה בד או עץ, כמה סנטימטרים זה מזה, עד מגניב. לאחר מגניב, לחץ על החלק העליון של כל מכסה עם אצבע, להבטיח כי החותם הוא חזק (המכסה לא זז למעלה או למטה בכלל). אם יש לך פחית שאינה חותמת, פשוט לתקוע אותו במקרר ולאכול צנצנת שקודם. לאחסן באזור קריר, כהה, ולחכות לפחות 3 שעות לפני הפתיחה.
ציוד שתשתמש בו
אפונה קפואה של GOYA®, מופשרתאפונה קפואה של GOYA®, מופשרת