חמוץ עגבניות ירוק
חמוץ עגבניות ירוק עשויה להיות המנה העיקרית שתבוא לכם טוב. מנה אחת מכילה 1010 קלוריות, 16 גרם חלבון ו 4 גר' של שומן. והוא יספק כ 4 מנות. המתכון הזה מכסה %44 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. גשו לסופר וקנו בצל, לימון, פלפל ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. כדי להשתמש ב הלימון אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,עוגיות לימון עם ציפוי לימון {מחווה לרוקסן} כקינוח. זוהי אפשרות טובה אם אתה עוקב ללא גלוטן ותפריט טבעוני. זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. נסו חמוץ עגבניות ירוק, שעועית ירוקה חמוצים, ו גרגרי גרגר ורוד שעועית ירוקה חמוצים (מתכונים דומים).
הוראות
שלב עגבניות ובצל במיכל זכוכית גדול, קרמיקה או נירוסטה; מפזרים מלח. לכסות ולתת לעמוד במקום קריר לילה. יש לשטוף עגבניות ובצל כמה פעמים במים קרים; לנקז. תניח בצד.
מערבבים פלפל, זרעי חרדל, allspice, זרעי סלרי, פלפל אדום, ופרוסות לימון; לקשור באופן רופף בשקית גבינה.
מערבבים שקית תבלינים, חומץ וסוכר בעציץ נירוסטה; מביאים לרתיחה.
מוסיפים עגבניות שמורות ובצל. חזור לרתיחה. להפחית את החום; מבשלים, חשוף, 10 דקות, ערבוב בעדינות כמה פעמים.
הסר את תיק התבלינים, וזרוק.
לארוז עגבניות לתוך צנצנות מעוקרים חם; לכסות עם סירופ, עוזב 1/2 אינץ ' headspace.
הסר בועות אוויר. מכסים במכסי מתכת, ומבריגים חזק. תהליך באמבט מים רותחים במשך 10 דקות.