קושיקשה
מוכן ב50 דק.
מנות5
ציון בריאות6
מגזין

חמוציות, ג'ינג'ר וצ' אטני תפוזים

חמוציות, ג'ינג'ר וצ' אטני תפוזים
חמוציות, ג'ינג'ר וצ' אטני תפוזים נטול גלוטן,, וטבעוני תבלין. מנה זו מכילה סביב 1 גר' של חלבון, 0 גרם של שומן, וסך הכל 362 קלוריות. מתאים ל-5 מנות. המתכון הזה מכסה %10 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. אם יש לכם תפוזי טבור, מים, זנגביל, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. 1 אדם ניסה ואהב את המתכון הזה. הכנת המנה לוקחת כ 50 דקות. נסו המרכיב הסודי (חמוציות): צ'אטני חמוציות עם זנגביל כתום גבישי, חמוציות-כתום ג'ינג'ר צ' אטני, ו חמוציות, ג'ינג'ר וצ' אטני תפוזים (מתכונים דומים).

הוראות

1
באמצעות סכין חדה, לקלף את התפוזים, להסיר את כל הדגש הלבן המר. עבודה מעל קערה, לחתוך בין הממברנות כדי לשחרר את החלקים. לסחוט את המיץ מן הממברנות לתוך הקערה.
מרכיבים שתצטרך
כתוםכתום
מיץמיץ
ציוד שתשתמש בו
סכיןסכין
קערהקערה
2
חותכים את החלקים הכתומים לחתיכות 1 אינץ'.
מרכיבים שתצטרך
פרוסות תפוזפרוסות תפוז
3
בסיר גדול, לשלב את חמוציות ומים עם 1/4 כוס מיץ תפוזים מהקערה ולהביא לרתיחה מעל חום מתון. מכסים ומבשלים על אש נמוכה למדי, ערבוב מדי פעם, עד חמוציות יש צץ, כ 10 דקות.
מרכיבים שתצטרך
מיץ תפוזיםמיץ תפוזים
חמוציותחמוציות
מיםמים
ציוד שתשתמש בו
מחבת רוטבמחבת רוטב
קערהקערה
4
מוסיפים את החומץ, הן הסוכרים, את הג ' ינג ' ר ואת חתיכות כתום ומבשלים על חום מתון, ערבוב מדי פעם, עד עבה, על 5 דקות.
מרכיבים שתצטרך
חומץחומץ
ג ' ינג ' רג ' ינג ' ר
כתוםכתום
5
בואו להתקרר מעט, ואז מתבלים במלח ופלפל.
מרכיבים שתצטרך
מלח ופלפלמלח ופלפל
6
מגישים חם או בטמפרטורת החדר.