חמוציות, ג'ינג'ר וצ' אטני תפוזים
חמוציות, ג'ינג'ר וצ' אטני תפוזים נטול גלוטן,, וטבעוני תבלין. מנה זו מכילה סביב 1 גר' של חלבון, 0 גרם של שומן, וסך הכל 362 קלוריות. מתאים ל-5 מנות. המתכון הזה מכסה %10 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. אם יש לכם תפוזי טבור, מים, זנגביל, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. 1 אדם ניסה ואהב את המתכון הזה. הכנת המנה לוקחת כ 50 דקות. נסו המרכיב הסודי (חמוציות): צ'אטני חמוציות עם זנגביל כתום גבישי, חמוציות-כתום ג'ינג'ר צ' אטני, ו חמוציות, ג'ינג'ר וצ' אטני תפוזים (מתכונים דומים).
הוראות
באמצעות סכין חדה, לקלף את התפוזים, להסיר את כל הדגש הלבן המר. עבודה מעל קערה, לחתוך בין הממברנות כדי לשחרר את החלקים. לסחוט את המיץ מן הממברנות לתוך הקערה.
חותכים את החלקים הכתומים לחתיכות 1 אינץ'.
בסיר גדול, לשלב את חמוציות ומים עם 1/4 כוס מיץ תפוזים מהקערה ולהביא לרתיחה מעל חום מתון. מכסים ומבשלים על אש נמוכה למדי, ערבוב מדי פעם, עד חמוציות יש צץ, כ 10 דקות.
מוסיפים את החומץ, הן הסוכרים, את הג ' ינג ' ר ואת חתיכות כתום ומבשלים על חום מתון, ערבוב מדי פעם, עד עבה, על 5 דקות.
בואו להתקרר מעט, ואז מתבלים במלח ופלפל.
מגישים חם או בטמפרטורת החדר.