חמוציות-ליים סמיפרדו עם עוגת פאונד
חמוציות-ליים סמיפרדו עם עוגת פאונד עשוי להיות מתכון טוב להרחבת קופסת מתכוני הקינוח שלך. מתכון זה מכיל 16 מנות עם 303 קלוריות , 4 גרם חלבון ו -14 גרם שומן כל אחת. תמורת 68 סנט למנה , מתכון זה מכסה 5% מהדרישות היומיות שלך של ויטמינים ומינרלים. זוהי אפשרות טובה אם אתה עוקב אחר דיאטה ללא גלוטן . גשו לסופר וקנו מים, עוגת פאונד, קצפת כבדה ועוד מספר מצרכים כדי להכין אותה היום. לא הרבה אנשים הכינו את המתכון הזה, והייתי אומר שהוא פגע במקום. הוא מובא אליך על ידי Taste of Home. מההכנה ועד הצלחת, המתכון הזה לוקח בערך שעה ו-15 דקות . עם ציון של 15% , המנה הזו גרועה למדי. משתמשים שאהבו את המתכון הזה אהבו גם עוגת קי ליים פאונד , עוגת קי ליים פאונד ועוגת קי ליים פאונד .
הוראות
קו שני 8-in. x 4 אינץ'. תבניות לחם עם ניילון נצמד, נותנים לקצוות לתלות על הצדדים. בסיר קטן מערבבים את החמוציות, הסוכר והסיידר. מבשלים על אש בינונית עד שמסמיך מעט, כ-25 דקות.
מסירים מהאש. מערבבים פנימה מחצית ממיץ הליים. מצננים לטמפרטורת החדר; מכסים ומקררים עד לצינון.
מניחים מים קרים ושארית מיץ הליים בקערה קטנה; מפזרים ג'לטין. בסיר כפול או בקערת מתכת מעל מים רותחים, טורפים ללא הרף חלמונים ונקטר אגבה עד שהתערובת מצפה את גב הכף.
מסירים מהאש וטורפים פנימה תערובת ג'לטין וקליפת ליים עד לקבלת תערובת אחידה. מקררים עד לצינון קל, כ-15 דקות. בקערה גדולה מערבבים תערובות חמוציות וביצים; מקציפים עד לקבלת תערובת אחידה. בקערה קטנה מקציפים שמנת עד שנוצרות פסגות נוקשות. מקפלים את הקצפת לתערובת החמוציות.
לשכבת העוגה, בקערה קטנה, טורפים גבינת שמנת, נקטר אגבה ו-4 כפיות רום כהה עד לקבלת תערובת בהירה ואוורירית. מקפלים פנימה נענע.
מברישים את פרוסות העוגה ברום הכהה שנותר.
מורחים תערובת גבינת שמנת על שמונה פרוסות עוגה; למעלה עם הפרוסות הנותרות.
בתבניות המוכנות שכבות מחצית מתערובת החמוציות, שכבות עוגה ממולאות ושאר תערובת החמוציות. החלק את החלק העליון; מכסים בניילון נצמד. מקפיאים ללילה או עד להתייצבות.
להגשה, פתחו את הקינוח בעזרת קצוות של ניילון נצמד כדי להרים מהתבנית.
יין מומלץ: קרם שרי, יציאה, Moscato Dasti
סמיפרדו בתפריט? נסה להתאים עם קרם שרי, פורט ומוסקטו ד'אסטי. כלל נפוץ של זיווג יין הוא לוודא שהיין שלך מתוק יותר מהאוכל שלך. קינוחים עדינים הולכים היטב עם מוסקטו ד'אסטי, קינוחים אגוזים עם שמנת שרי וקינוחי קרמל או שוקולד משתלבים היטב עם פורט. ה- Barefoot Bubbly Extra Dry עם דירוג של 4.4 מתוך 5 כוכבים נראה כמו התאמה טובה. זה עולה בערך 15 דולר לבקבוק.
![בועה יחפה במיוחד יבש]()
בועה יחפה במיוחד יבש
שמפניה Bubbly Extra Dry Barefoot מציעה ניחוחות של תפוח בשל בתוספת רמזים של הדרים. טעמים קלויים משלימים את הגימור הקרמי והמתמשך. מומלץ להגיש מצונן (36-40 מעלות צלזיוס), המבעבע הזה מאוזן בצורה מושלמת עם שכבות מרובות של פירות כדי לשמח את החך.