חמוציות, שאלוט, ודובדבן מיובש
חמוציות, שאלוט, ודובדבן מיובש עשוי להיות בדיוק הרוטב שאתה מחפש. והוא יספק כ 8 מנות. המתכון הזה מכסה %2 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מנה אחת מכילה 149 קלוריות, 1 גרם של חלבון ו2 גרם של שומן. אם יש לכם דובדבנים, חומץ יין לבן, יין, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. זוהי אפשרות טובה אם אתה עוקב ללא גלוטן ותפריט טבעוני. זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. עם כפית ציון של 13% המנה הזאת די גרועה. מתכונים דומים: קומפוט דובדבן מיובש עם עוגיות חמאה ומסקרפונה, ענבי קונקורד ומיובשים-קומפוט חמוציות, ו קומפוט חמוציות וטארט-דובדבן.
הוראות
בלאנש שאלוט בסיר 3 ליטר של מים רותחים 1 דקה, ואז לנקז. לקלף שאלוט ולהתפצל לתוך ציפורן במידת צורך.
לבשל שאלוט חמאה בסיר 3 ליטר על חום מתון, ערבוב, 1 דקה.
מוסיפים סוכר 1 כף חומץ ומבשלים, ערבוב לעתים קרובות, עד תערובת סוכר הופך קרמל זהוב, 15 עד 20 דקות. בזהירות להוסיף חומץ שנותר, יין, ומלח ומרתיחים, ערבוב, 1 דקה (זהירות, כמו תערובת יהיה בועה למעלה).
מוסיפים דובדבנים ומבשלים, חשופים, מערבבים מדי פעם, עד שאלוט רך ונוזל הוא מתקתק, כ 45 דקות.
מוסיפים חמוציות ומים ומרתיחים בעדינות על חום מתון, חשופים, ערבוב מדי פעם, עד חמוציות התפוצצו, כ 10 דקות.
להעביר קומפוט לקערה להתקרר לחלוטין.
Compote שומר, מקורר במיכל אטום, 5 ימים. להביא לטמפרטורת החדר לפני ההגשה