קושיקשה
מוכן ב45 דק.
מנות4
ציון בריאות5
מגזין

חמוציות, תאנה ופינו נואר צ'אטני

חמוציות, תאנה ופינו נואר צ'אטני
גשו לסופר וקנו סוכר, תאנים, ג'ינג'ר ועוד מספר מצרכים לעשות היום. זמן ההכנה הכולל ייקח כ 45 דקות. החלטנו את המתכון הזה ראוי לציון spoonacular של 47%. מתכונים דומים: רוטב חמוציות עם פינו נואר, רוטב חמוציות חריף עם פינו נואר, ו עוגיות פינו נואר.

הוראות

1
להביא את היין לרתיחה בסיר קטן.
מרכיבים שתצטרך
(ניתן להחליף ציר עוף או ציר ירקות)(ניתן להחליף ציר עוף או ציר ירקות)
ציוד שתשתמש בו
2 כפות מרגרינה פרווה, מומסת2 כפות מרגרינה פרווה, מומסת
2
הסר מהחום, להוסיף את התאנים, ולתת לספוג עד רך, כ 30 דקות.
מרכיבים שתצטרך
1 (8 אונקיות) צנצנת דבש1 (8 אונקיות) צנצנת דבש
3
מסננים, שומרים את היין ואת התאנים בנפרד.
מרכיבים שתצטרך
1 (8 אונקיות) צנצנת דבש1 (8 אונקיות) צנצנת דבש
(ניתן להחליף ציר עוף או ציר ירקות)(ניתן להחליף ציר עוף או ציר ירקות)
4
מערבבים את הסוכר, 1 1/2 כוסות מים, היין השמורה, גרידה כתומה, וג ' ינג ' ר בסיר גדול ומביאים לרתיחה מעל חום גבוה. מבשלים עד שהסוכר נמס לחלוטין, דקה או שתיים.
מרכיבים שתצטרך
גרידה כתומהגרידה כתומה
שקדים שלמים, עם הקליפה וקלוייםשקדים שלמים, עם הקליפה וקלויים
1 חטיף (110 גרם) שוקולד חצי מתוק, קצוץ1 חטיף (110 גרם) שוקולד חצי מתוק, קצוץ
כפית אחת של תערובת תיבול סאזוןכפית אחת של תערובת תיבול סאזון
(ניתן להחליף ציר עוף או ציר ירקות)(ניתן להחליף ציר עוף או ציר ירקות)
ציוד שתשתמש בו
2 כפות מרגרינה פרווה, מומסת2 כפות מרגרינה פרווה, מומסת
5
מוסיפים מחצית החמוציות ומבשלים, ערבוב מדי פעם, עד פירות יער יש צץ והם רכים מאוד, על 10 דקות. מערבבים את החמוציות הנותרות ואת התאנים הספוגות ומבשלים 5 דקות יותר. מתבלים קלות במלח ופלפל.
מרכיבים שתצטרך
כרישה אחת, נקייה וחתוכה לקוביות גדולות, רק החלק הלבןכרישה אחת, נקייה וחתוכה לקוביות גדולות, רק החלק הלבן
(ייתכן שלא תזדקק לאלה אם הצלחת להשיג כיכר חמוציות כמפורט לעיל)(ייתכן שלא תזדקק לאלה אם הצלחת להשיג כיכר חמוציות כמפורט לעיל)
פיסטוקים קלויים ומלוחים קצוציםפיסטוקים קלויים ומלוחים קצוצים
1 (8 אונקיות) צנצנת דבש1 (8 אונקיות) צנצנת דבש
6
זרוק את גרידת התפוז וגרד את הצ ' אטני לקערת הגשה.
מרכיבים שתצטרך
גרידה כתומהגרידה כתומה
הצעת הגשה: חסה ועגבניות פרוסותהצעת הגשה: חסה ועגבניות פרוסות
ציוד שתשתמש בו
סיגליות בר (כולל גבעולים), שטופותסיגליות בר (כולל גבעולים), שטופות
7
מגישים בטמפרטורת החדר או מקורר. ניתן להכין את הצ ' אטני 24 שעות מראש ולאחסן מכוסה במקרר.
מרכיבים שתצטרך
הצעת הגשה: חסה ועגבניות פרוסותהצעת הגשה: חסה ועגבניות פרוסות
8
ספר הבישול "Bobby Flay' s Bar Americain Cookbook "מאת בובי פליי עם סטפני בניאס וסאלי ג' קסון (C) 2011 Clarkson PotterBOBBY FLAY, סופר רב מכר של הניו יורק טיימס, הוא הבעלים של שש מסעדות אוכל משובחות, כולל Mesa, בר אמריקיין ובובי פליי סטייק, וסגל מרחיב של ארמונות ההמבורגר של בובי. הוא המארח של תוכניות בישול פופולריות רבות ברשת מזון, מהילד זוכה האמי פוגש גריל וגריל אותו! עם בובי פליי, לסדרת איירון שף אמריקה, לזרוק! עם בובי פליי, וכוכב רשת מזון. בראנץ ' @ בובי הופיע לראשונה בערוץ הבישול בסתיו 2010 והמסעדה הגדולה הבאה של אמריקה הופיעה לראשונה במרץ 2011 ב-NBC. זה הספר האחד עשר שלו. האתר שלו הוא בובי
מרכיבים שתצטרך
6 סטייקים של 8 אונקיות6 סטייקים של 8 אונקיות
ציוד שתשתמש בו
5 חזה עוף ללא עור וללא עצמות, חתוך לקוביות5 חזה עוף ללא עור וללא עצמות, חתוך לקוביות
9
Flay.com.
10
הוסף הערות ההערות שלי
11
ערוך את ההערות שלי
12
בוצע