הצלעות החילופיות של קנזס סיטי עם זיגוג חמוציות עשויות להיות המנה העיקרית שאתם מחפשים. מתכון זה מספק 10 מנות. עם 1761 קלוריות, 83 גרם חלבון ו 123 גרם של שומן כל אחד. המתכון הזה מכסה %50 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. המתכון הזה מתאים לרגישים לגלוטן וחלב. זמן הכנת המתכון כ 5 שעות ו-50 דקות. אם יש לך רוטב ברביקיו, מלח, חרדל, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. כדי להשתמש ב הדבש אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,עוגת זנגביל דבש כקינוח. נסו צלעות ברביקיו קנזס סיטי, צלעות בסגנון קנזס סיטי, ו צלעות ברוטב ברביקיו מקנזס סיטי (מתכונים דומים).
הוראות
1
כמה שעות לפני תחילת הבישול האיטי של הצלעות, להפוך את לשפשף יבש על ידי שילוב אבקת שום, אבקת בצל, אבקת צ ' ילי, פפריקה, חרדל יבש, ומלח בקערה ומערבבים היטב. לשפשף את התיבול לערבב לתוך הבשר ולתת לשבת במשך כמה שעות. התערובת תימס לתוך הבשר.
על הכיריים, לשלב מיץ תפוזים, דבש, ורוטב חמוציות בסיר, ערבוב לערבב היטב. מבשלים על אש נמוכה עד שהוא ישויות לעבות, ולאחר מכן להוסיף רוטב ברביקיו.
מרכיבים שתצטרך
הוסר ממארז הקישור
בייקון מעושן כפול, חתוך לקוביות קטנות
כגון קנאת מלאך
1-1/4 כוסות דגני מוזליקס עם צימוקים, תמרים ושקדים
ציוד שתשתמש בו
20 תותים טריים, ללא קליפה
2 (14 אונקיות) פחיות, שעועית קנלוני, סחוטה
4
בואו ומבשלים 1/2 שעה.
5
מניחים צלעות על הגריל ומבשלים לאט, מסתובב מדי פעם. כאשר הבשר מתחיל להיות מזלג במכרז, להתחיל צחצוח על הרוטב. המשך להחיל את הרוטב על הצלעות במהלך תהליך ברביקיו. כאשר הצלעות מסוגלות להתפרק, הם מוכנים.