קושימומחה
מוכן ב5 שעות, 50 דק.
מנות10
ציון בריאות31
מגזין

חמוציות תפוזים מזוגגות קנזס סיטי צלעות חילוף

חמוציות תפוזים מזוגגות קנזס סיטי צלעות חילוף
הצלעות החילופיות של קנזס סיטי עם זיגוג חמוציות עשויות להיות המנה העיקרית שאתם מחפשים. מתכון זה מספק 10 מנות. עם 1761 קלוריות, 83 גרם חלבון ו 123 גרם של שומן כל אחד. המתכון הזה מכסה %50 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. המתכון הזה מתאים לרגישים לגלוטן וחלב. זמן הכנת המתכון כ 5 שעות ו-50 דקות. אם יש לך רוטב ברביקיו, מלח, חרדל, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. כדי להשתמש ב הדבש אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,עוגת זנגביל דבש כקינוח. נסו צלעות ברביקיו קנזס סיטי, צלעות בסגנון קנזס סיטי, ו צלעות ברוטב ברביקיו מקנזס סיטי (מתכונים דומים).

הוראות

1
כמה שעות לפני תחילת הבישול האיטי של הצלעות, להפוך את לשפשף יבש על ידי שילוב אבקת שום, אבקת בצל, אבקת צ ' ילי, פפריקה, חרדל יבש, ומלח בקערה ומערבבים היטב. לשפשף את התיבול לערבב לתוך הבשר ולתת לשבת במשך כמה שעות. התערובת תימס לתוך הבשר.
מרכיבים שתצטרך
פרוסות חצי ירח מלפפון אנגליפרוסות חצי ירח מלפפון אנגלי
2 3/4 אונקיות (75 גרם) סולטנות זהובות2 3/4 אונקיות (75 גרם) סולטנות זהובות
1 כפית אורגנו מיובש, ועוד לזילוף1 כפית אורגנו מיובש, ועוד לזילוף
כָּתֵףכָּתֵף
אבקת חרדלאבקת חרדל
נוזל-אונקיות מים טרייםנוזל-אונקיות מים טריים
2 בצלים צהובים בינוניים, קלופים, חצויים וחתוכים לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'2 בצלים צהובים בינוניים, קלופים, חצויים וחתוכים לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'
(מקיט, היקורי או אלמון)(מקיט, היקורי או אלמון)
ועוד 2 כפות מי קרחועוד 2 כפות מי קרח
ציוד שתשתמש בו
דובדבנים מסוכרים נוספיםדובדבנים מסוכרים נוספים
2
כ -30 דקות לפני תחילת ברביקיו, לחמם את הגריל.
ציוד שתשתמש בו
סמבל (משחת צ'ילי שום)סמבל (משחת צ'ילי שום)
3
על הכיריים, לשלב מיץ תפוזים, דבש, ורוטב חמוציות בסיר, ערבוב לערבב היטב. מבשלים על אש נמוכה עד שהוא ישויות לעבות, ולאחר מכן להוסיף רוטב ברביקיו.
מרכיבים שתצטרך
קליפת תפוז מגוררת נוספת, אופציונליקליפת תפוז מגוררת נוספת, אופציונלי
בייקון מעושן כפול, חתוך לקוביות קטנותבייקון מעושן כפול, חתוך לקוביות קטנות
צלעות חזיר, חתוכות למחצה דקצלעות חזיר, חתוכות למחצה דק
1-1/4 כוסות דגני מוזליקס עם צימוקים, תמרים ושקדים1-1/4 כוסות דגני מוזליקס עם צימוקים, תמרים ושקדים
ציוד שתשתמש בו
450 גרם תפוחי אדמה אדומים קטנים, חתוכים לקוביות של 2.5 ס"מ450 גרם תפוחי אדמה אדומים קטנים, חתוכים לקוביות של 2.5 ס"מ
2 (14 אונקיות) פחיות, שעועית קנלוני, סחוטה2 (14 אונקיות) פחיות, שעועית קנלוני, סחוטה
4
בואו ומבשלים 1/2 שעה.
5
מניחים צלעות על הגריל ומבשלים לאט, מסתובב מדי פעם. כאשר הבשר מתחיל להיות מזלג במכרז, להתחיל צחצוח על הרוטב. המשך להחיל את הרוטב על הצלעות במהלך תהליך ברביקיו. כאשר הצלעות מסוגלות להתפרק, הם מוכנים.
מרכיבים שתצטרך
4 עגבניות רומא, ללא ליבה, חצויות וחתוכות לקוביות4 עגבניות רומא, ללא ליבה, חצויות וחתוכות לקוביות
2 בצלים צהובים בינוניים, קלופים, חצויים וחתוכים לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'2 בצלים צהובים בינוניים, קלופים, חצויים וחתוכים לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'
(מקיט, היקורי או אלמון)(מקיט, היקורי או אלמון)
ציוד שתשתמש בו
סמבל (משחת צ'ילי שום)סמבל (משחת צ'ילי שום)