חמוצים ליים
חמוצים ליים דורש כ 45 דקות מההתחלה ועד הסוף. מתכון זה מספק 8 מנות. עם 676 קלוריות, 3 גר' של חלבון, ו 1g של שומן כל אחד. המתכון הזה מכסה %12 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. רק מעטים מאוד אהבו את המנה הזו. אם יש לכם מלח, מלפפונים, חומץוקומץ של מרכיבים אחרים, הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. זוהי אפשרות טובה אם אתה מחפש תפריט ללא גלוטן חלב חינם, ו דיאט. וזה די גרוע. נסו כיצד חמוצים חמוצים חמוצים (חמוצים מקרר כי הוא), החמוצים של אבא, ו חמוץ D. I. Y. (מתכונים דומים).
הוראות
מלפפונים לחתוך לאורכו לפרוסות בעובי 1/4 אינץ'.
שלב פרוסות מלפפון, כבישה סיד, ומים כדי לכסות בסיר nonaluminum; מערבבים היטב. לכסות ולתת לעמוד בטמפרטורת החדר 12 שעות.
מסננים מלפפונים; לשטוף עם מים קרים, ולחזור stockpot.
הוסף מים קרים טריים כדי לכסות, ולתת לעמוד 1 שעה. חזור על הליך 2 פעמים.
לנקז מלפפונים, ולחזור stockpot.
שלב חומץ הבא 3 מרכיבים בסיר; להביא לרתיחה על חום בינוני, ערבוב עד הסוכר מתמוסס.
יוצקים תערובת חומץ על מלפפונים ב stockpot; לכסות ולתת לעמוד 6 שעות או לילה.
להביא מלפפונים תערובת חומץ לרתיחה על חום בינוני; לכסות, להפחית את החום, ומבשלים, ערבוב בעדינות, 35 דקות.
לארוז מלפפונים לתוך צנצנות חם, מעוקר.
יוצקים תערובת חומץ על מלפפונים, מילוי עד 1/2 אינץ ' מלמעלה.
הסר בועות אוויר; לנגב חישוקי צנצנת. לכסות בבת אחת עם מכסים מתכת, בורג על להקות.
תהליך באמבט מים רותחים 5 דקות. מקררים חמוצים לאחר הפתיחה.