גשו לסופר וקנו חמוצים שמיר, מלח כשר, שמן צמחי ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. זמן ההכנה הכולל ייקח כ 25 דקות. נסו חמוצים מטוגנים, חמוצים מטוגנים, ו חמוצים מטוגנים (מתכונים דומים).
הוראות
1
מערבבים את המיונז, חזרת, קטשופ ותבלינים Cajun בקערה; להפריש.
מרכיבים שתצטרך
תיבול Cajun
חזרת
מיונז
קטשופ
ציוד שתשתמש בו
קערה
1
חום 1 אינץ שמן בוטנים בסיר מעל חום בינוני גבוה עד מדחום מטגנים עמוק רושם 375 מעלות F. בינתיים, לטאטא את הקמח, Cajun תיבול, תיבול איטלקי, פלפל קאיין, 1/2 מלח כפית ו 1/2 כוס מים בקערה גדולה עד חלקה.
מרכיבים שתצטרך
תיבול איטלקי
פלפל קאיין
שמן בוטנים
קמח לכל מטרה
מים
מלח
ציוד שתשתמש בו
מדחום מטבח
מקציף
קערה
סיר
2
מורחים את החמוצים על מגבות נייר ומייבשים.
מרכיבים שתצטרך
חמוצים
מורחים
ציוד שתשתמש בו
מגבות נייר
3
מוסיפים חצי מהחמוצים לבלילה וזורקים למעיל.
מרכיבים שתצטרך
חמוצים
4
הסר מן הבלילה באמצעות כף מחוררת, לתת את טפטוף עודף, ולהוסיף שמן אחד בכל פעם. מטגנים עד חום זהוב, 1 עד 2 דקות; להסיר עם כפית מחוררת לנקז על מגבות נייר. החזר את השמן ל 375 מעלות f וחזור עם החמוצים והבלילה הנותרים.