חמוצים קישואים
חמוצים זוקיני יכול להיות מתכון טוב כדי להרחיב את מנות ראשונות שלך מתכון תיבת. מחפשים מתכון ששומר על הגזרה? ואינו מכיל גלוטן, ומתכון טבעוני יש 324 קלוריות, 3 גר' של חלבון, ו 1g של שומן למנה. המתכון הזה מכסה %8 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. והוא מתאים להגשה ל 6 מנות סועדים. אם יש לך בצל, כורכום הקרקע, זרעי סלרי, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. זמן ההכנה הכולל ייקח כ 35 דקות. . עם כפית ציון של 26% המנה הזאת די גרועה. נסו חמוצים קישואים, חמוצים קישואים, ו חמוץ קישואים ישן מפרץ קישואים (מתכונים דומים).
הוראות
מניחים קישואים ובצל לתוך קערה גדולה, מכסים במים, ומערבבים במלח עד מומס.
תן לירקות להשרות במים המלוחים לפחות 2 שעות; לנקז ולהעביר לקערה חסינת חום גדולה.
להביא סוכר, חומץ, זרעי סלרי, כורכום, חרדל, זרעי חרדל לרתיחה בסיר; לשפוך את התערובת על קישואים ובצל.
תן לתערובת לעמוד לפחות 2 שעות נוספות. להחזיר קישואים, בצל, ואת כבישה נוזלי עם תבלינים לסיר גדול ולהביא לרתיחה. להרתיח במשך 3 דקות.
בעוד ירקות הם השריית נוזל כבישה, לעקר צנצנות ועפעפיים במים רותחים לפחות 5 דקות. לארוז את קישואים ובצל לתוך צנצנות חם, מעוקר, מילוי צנצנות בתוך 1/4 אינץ ' של הדף עם נוזל כבישה. הפעל סכין או מרית דקה סביב הקרביים של צנצנות לאחר שהם התמלאו כדי להסיר כל בועות אוויר. נגב את החישוקים של הצנצנות עם מגבת נייר לחה כדי להסיר כל שאריות מזון. למעלה עם מכסים בורג על טבעות.
מניחים מתלה בתחתית של סיר גדול ולמלא באמצע הדרך עם מים. מביאים לרתיחה וצנצנות נמוכות יותר לתוך המים הרותחים באמצעות מחזיק. השאר שטח 2 אינץ ' בין הצנצנות.
יוצקים יותר מים רותחים במידת הצורך להביא את מפלס המים לפחות 1 אינץ ' מעל צמרות הצנצנות. מביאים את המים לרתיחה מתגלגלת, מכסים את הסיר, ומעבדים במשך 10 דקות.
הסר את הצנצנות מן העציץ ומניח על משטח מכוסה בד או עץ, כמה סנטימטרים זה מזה, עד מגניב. לאחר מגניב, לחץ על החלק העליון של כל מכסה עם אצבע, להבטיח כי החותם הוא חזק (המכסה לא זז למעלה או למטה בכלל). לאחסן באזור קריר, כהה, ולחכות לפחות 24 שעות לפני הפתיחה.