קושימומחה
מוכן ב2 שעות, 15 דק.
מנות16
ציון בריאות2
מגזין

חמוצים שמיר

חמוצים שמיר
חמוצים שמיר הוא ללא גלוטן, וכל 30 ומספק כ 16 מנות. מנה זו מכילה כ 2 גר' של חלבון, 0 גרם של שומן, וסך הכל 43 קלוריות. המתכון הזה מכסה %5 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. אם יש לך מלח כבישה, חומץ, מלפפונים כבישה ארוכה, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. זה עובד טוב כמו מתאבן. . הכנת המנה לוקחת כ 2 שעות ו-15 דקות. בסך הכל, מתכון זה מרוויח ציון spoonacular רע למדי של 37%. מתכונים דומים: מלפפון חמוץ שמיר ליד הצנצנת, חמוצים שמיר, ו חמוצים שמיר.

הוראות

1
לשטוף מלפפונים, ולמקם בכיור (אני משתמש באמבטיה! עם מים קרים והרבה קוביות קרח. להשרות במי קרח לפחות 2 שעות אבל לא יותר מ 8 שעות. רענן קרח כנדרש. לעקר 8 (1 ליטר) צנצנות שימורים ועפעפיים במים רותחים לפחות 10 דקות.
מרכיבים שתצטרך
ענפי שמיר שנקטפוענפי שמיר שנקטפו
התזה של ורמוטהתזה של ורמוט
אורז ארוך במיוחד של קנילה®אורז ארוך במיוחד של קנילה®
ציוד שתשתמש בו
צנצנת שימוריםצנצנת שימורים
2
בסיר גדול מעל חום בינוני גבוה, לשלב את החומץ, מים, ומלח כבישה. להביא את המלח לרתיחה מהירה.
מרכיבים שתצטרך
פרוסות דקות של חזיר וירג'יניה או פרוסצ'וטופרוסות דקות של חזיר וירג'יניה או פרוסצ'וטו
1 עוף אורגני שלם חתוך ל-10 חתיכות1 עוף אורגני שלם חתוך ל-10 חתיכות
אורז ארוך במיוחד של קנילה®אורז ארוך במיוחד של קנילה®
1/2 כוס יין מרסלה מתוק1/2 כוס יין מרסלה מתוק
ציוד שתשתמש בו
אפונה קפואה של GOYA®, מופשרתאפונה קפואה של GOYA®, מופשרת
3
בכל צנצנת, במקום 2 חצי שיני שום, ראש אחד של שמיר, ואז מספיק מלפפונים כדי למלא את הצנצנת (כ 1 פאונד). לאחר מכן להוסיף 2 חצאי שום יותר, ו 1 sprig של שמיר. ממלאים צנצנות במי מלח חם. צנצנות חותם, מוודאים שניקית את שולי הצנצנת מכל שאריות.
מרכיבים שתצטרך
ענפי שמיר שנקטפוענפי שמיר שנקטפו
2 ו-3/4 כוסות שקדים שלמים, עם הקליפה וקלויים2 ו-3/4 כוסות שקדים שלמים, עם הקליפה וקלויים
שום גויה®שום גויה®
1 עוף אורגני שלם חתוך ל-10 חתיכות1 עוף אורגני שלם חתוך ל-10 חתיכות
ענפי שמיר טריים שנקטפוענפי שמיר טריים שנקטפו
4
תהליך צנצנות אטומות באמבט מים רותחים. עיבוד צנצנות ליטר במשך 15 דקות.
מרכיבים שתצטרך
אורז ארוך במיוחד של קנילה®אורז ארוך במיוחד של קנילה®
5
לאחסן חמוצים במשך מינימום של 8 שבועות לפני האוכל. מקררים לאחר הפתיחה. חמוצים ישמרו עד 2 שנים אם מאוחסנים במקום יבש קריר.
מרכיבים שתצטרך
חסה עלה אדום, חתוכה לקוביות בגודל 2 אינץ'חסה עלה אדום, חתוכה לקוביות בגודל 2 אינץ'