חמוצים שמיר
חמוצים שמיר הוא ללא גלוטן, וכל 30 ומספק כ 9 מנות. זה מנות ראשונות יש 27 קלוריות, 1 גר' של חלבון, ו 0g של שומן למנה. המתכון הזה מכסה %5 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. זמן ההכנה הכולל ייקח כ 240 שעות ו-15 דקות. גשו לסופר וקנו מים, שמיר, זרעי שמיר ועוד מספר מצרכים לעשות היום. מתכונים דומים: מלפפון חמוץ שמיר ליד הצנצנת, חמוצים שמיר, ו חמוצים שמיר.
הוראות
תראה איך להכין את המתכון הזה.
מערבבים את המלח והמים בקנקן ומערבבים עד שהמלח נמס.
יש לשטוף את המלפפונים ביסודיות לגזור את גזע סוף הפריחה. תניח בצד.
מניחים את הפלפל, פתיתי פלפל, שום, זרעי שמיר ושמיר טרי לתוך crock 1 ליטר.
להוסיף את המלפפונים על החרס על גבי ארומטיקה.
יוצקים את תערובת המלח על המלפפונים על מנת לכסות לחלוטין.
יוצקים את המים הנותרים לתוך שקית פלסטיק ziptop 1 ליטר חותם.
מניחים את התיק על גבי החמוצים לוודא שכולם שקועים לחלוטין במי מלח. במקום קריר ויבש.
בדוק את החרס לאחר 3 ימים. התסיסה החלה אם אתה רואה בועות עולות לחלק העליון של החרס. אחרי זה, לבדוק את קרוק מדי יום ו לרפרף את כל חלאות זה יוצר. אם נוצר לכלוך על שקית הפלסטיק, לשטוף אותו ולחזור לחלק העליון של החרס.
התסיסה הושלמה כאשר חמוצים טעם חמוץ והבועות הפסיקו לעלות; זה צריך לקחת כ 6 עד 7 ימים. ברגע שזה קורה, לכסות את קרוק באופן רופף ולמקם במקרר במשך 3 ימים, ברפרוף יומי או לפי הצורך. חנות עד 2 חודשים במקרר, ברפרוף לפי הצורך. אם החמוצים צריכים להיות רכים או להתחיל לקחת על ריח כבוי, זה סימן של קלקול והם צריכים להיות מושלך.