קושימומחה
מוכן ב240 שעות, 15 דק.
מנות9
ציון בריאות2
מגזין

חמוצים שמיר

חמוצים שמיר
חמוצים שמיר הוא ללא גלוטן, וכל 30 ומספק כ 9 מנות. זה מנות ראשונות יש 27 קלוריות, 1 גר' של חלבון, ו 0g של שומן למנה. המתכון הזה מכסה %5 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. זמן ההכנה הכולל ייקח כ 240 שעות ו-15 דקות. גשו לסופר וקנו מים, שמיר, זרעי שמיר ועוד מספר מצרכים לעשות היום. מתכונים דומים: מלפפון חמוץ שמיר ליד הצנצנת, חמוצים שמיר, ו חמוצים שמיר.

הוראות

1
תראה איך להכין את המתכון הזה.
2
מערבבים את המלח והמים בקנקן ומערבבים עד שהמלח נמס.
מרכיבים שתצטרך
1 כפית מלח היקורי מעושן1 כפית מלח היקורי מעושן
1 אונקיה נבטי במבוק, חתוכים לרבעים1 אונקיה נבטי במבוק, חתוכים לרבעים
3
יש לשטוף את המלפפונים ביסודיות לגזור את גזע סוף הפריחה. תניח בצד.
מרכיבים שתצטרך
1-1/2 אונקיות. ג'ין1-1/2 אונקיות. ג'ין
4
מניחים את הפלפל, פתיתי פלפל, שום, זרעי שמיר ושמיר טרי לתוך crock 1 ליטר.
מרכיבים שתצטרך
תפוחי אדמה רדומים, חתוכים לחתיכות בגודל 1 אינץ'תפוחי אדמה רדומים, חתוכים לחתיכות בגודל 1 אינץ'
שמיר טרישמיר טרי
זרע שמירזרע שמיר
1 תפוז, גרידה1 תפוז, גרידה
8 (U-12) שרימפס8 (U-12) שרימפס
5
להוסיף את המלפפונים על החרס על גבי ארומטיקה.
מרכיבים שתצטרך
1-1/2 אונקיות. ג'ין1-1/2 אונקיות. ג'ין
6
יוצקים את תערובת המלח על המלפפונים על מנת לכסות לחלוטין.
מרכיבים שתצטרך
1-1/2 אונקיות. ג'ין1-1/2 אונקיות. ג'ין
1 עוף אורגני שלם חתוך ל-10 חתיכות1 עוף אורגני שלם חתוך ל-10 חתיכות
7
יוצקים את המים הנותרים לתוך שקית פלסטיק ziptop 1 ליטר חותם.
מרכיבים שתצטרך
1 כפית מלח היקורי מעושן1 כפית מלח היקורי מעושן
ציוד שתשתמש בו
קליפת ליים מגוררת נוספת, לא חובהקליפת ליים מגוררת נוספת, לא חובה
8
מניחים את התיק על גבי החמוצים לוודא שכולם שקועים לחלוטין במי מלח. במקום קריר ויבש.
מרכיבים שתצטרך
חסה עלה אדום, חתוכה לקוביות בגודל 2 אינץ'חסה עלה אדום, חתוכה לקוביות בגודל 2 אינץ'
1 עוף אורגני שלם חתוך ל-10 חתיכות1 עוף אורגני שלם חתוך ל-10 חתיכות
9
בדוק את החרס לאחר 3 ימים. התסיסה החלה אם אתה רואה בועות עולות לחלק העליון של החרס. אחרי זה, לבדוק את קרוק מדי יום ו לרפרף את כל חלאות זה יוצר. אם נוצר לכלוך על שקית הפלסטיק, לשטוף אותו ולחזור לחלק העליון של החרס.
ציוד שתשתמש בו
קליפת ליים מגוררת נוספת, לא חובהקליפת ליים מגוררת נוספת, לא חובה
10
התסיסה הושלמה כאשר חמוצים טעם חמוץ והבועות הפסיקו לעלות; זה צריך לקחת כ 6 עד 7 ימים. ברגע שזה קורה, לכסות את קרוק באופן רופף ולמקם במקרר במשך 3 ימים, ברפרוף יומי או לפי הצורך. חנות עד 2 חודשים במקרר, ברפרוף לפי הצורך. אם החמוצים צריכים להיות רכים או להתחיל לקחת על ריח כבוי, זה סימן של קלקול והם צריכים להיות מושלך.
מרכיבים שתצטרך
חסה עלה אדום, חתוכה לקוביות בגודל 2 אינץ'חסה עלה אדום, חתוכה לקוביות בגודל 2 אינץ'