קושיקשה
מוכן ב50 דק.
מנות4
ציון בריאות41
מגזין

חמי-מהי צרוב ברוטב מנגו ואורז ריחני

חמי-מהי צרוב ברוטב מנגו ואורז ריחני
חמי-מהי צרוב ברוטב מנגו ואורז ריחני נטול גלוטן,, חלב חינם, ו pescatarian ומספק כ 4 מנות. במנה עיקרית זו יש 586 קלוריות, 35 גרם חלבון ו 29 גרם של שומן למנה. המתכון הזה מכסה %24 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מתכון זה מ Foodnetwork יש 58 אוהדים. הכנת המנה לוקחת כ 50 דקות. אם יש לך מנגו, בצל ירוק, חומץ יין אורז, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. כדי להשתמש בשמן זרעי הגפן אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,תות קרמבל כקינוח. אם ניקח בחשבון את כל הגורמים, מתכון זה מרוויח ציון כף של 97% וזה נהדר. חמי-מהי צרוב ברוטב מנגו ואורז ריחני, דג מחאי צרוב עם מנגו בגריל-סלסה אננס, אורז ירוק ושעועית שחורה, ו חמי-מהי צרוב עם ריזוטו זעפרן ורוטב מנגו דומים מאוד למתכון זה.

הוראות

1
מערבבים את האורז והמים יחד בסיר גדול.
מרכיבים שתצטרך
טיפים עגולים לפינה #4טיפים עגולים לפינה #4
כל סלרי מלח, מלח בצל, תיבול עופות, אבקת שום, פפריקה ופלפלכל סלרי מלח, מלח בצל, תיבול עופות, אבקת שום, פפריקה ופלפל
ציוד שתשתמש בו
20 תותים טריים, ללא קליפה20 תותים טריים, ללא קליפה
2
מניחים את המחבת על חום בינוני ומביאים לרתיחה. להפחית את החום נמוך לכסות את הסיר. מבשלים את האורז במשך 20 דקות.
מרכיבים שתצטרך
כל סלרי מלח, מלח בצל, תיבול עופות, אבקת שום, פפריקה ופלפלכל סלרי מלח, מלח בצל, תיבול עופות, אבקת שום, פפריקה ופלפל
ציוד שתשתמש בו
שרימפס מוקפץ, קלוףשרימפס מוקפץ, קלוף
גב שומן חזירגב שומן חזיר
3
לרוטב: לקלף את המנגו ולפרוס את הבשר מהבור. קוביות בשר המנגו.
מרכיבים שתצטרך
1 אננס לבן גדול או אננס רגיל1 אננס לבן גדול או אננס רגיל
עצם הודו וצוואר הודועצם הודו וצוואר הודו
4
בקערה גדולה, להקציף יחד את חומץ, שמן, מיץ ליים. מתבלים במלח ופלפל. מערבבים במנגו, כוסברה, שום וג ' ינג ' ר. תניח בצד.
מרכיבים שתצטרך
פפרונצ'יני, לקישוטפפרונצ'יני, לקישוט
אבוקדו האס מעוך קלותאבוקדו האס מעוך קלות
1 ק"ג טורטיות דה מאיז1 ק"ג טורטיות דה מאיז
פרוסות דקות של חזיר וירג'יניה או פרוסצ'וטופרוסות דקות של חזיר וירג'יניה או פרוסצ'וטו
כפית פפריקה חריפה, מעושנת במידת האפשרכפית פפריקה חריפה, מעושנת במידת האפשר
שמנת מתוקה נוספת, אופציונלישמנת מתוקה נוספת, אופציונלי
1 אננס לבן גדול או אננס רגיל1 אננס לבן גדול או אננס רגיל
טורטיות קמח טריות, להגשהטורטיות קמח טריות, להגשה
ציוד שתשתמש בו
צרור גדול אחד של סיגליות בר (כולל הגבעולים), שטופותצרור גדול אחד של סיגליות בר (כולל הגבעולים), שטופות
2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך
5
מחממים מחבת גדולה ולא דביקה מעל חום בינוני-גבוה.
ציוד שתשתמש בו
שרימפס מוקפץ, קלוףשרימפס מוקפץ, קלוף
6
לשפשף את פילה דגים עם שמן, מלח, פלפל.
מרכיבים שתצטרך
פילה דגיםפילה דגים
כתף או ירך חזיר ללא עצם, עם שקע שומן עמוק (כ-2.5 ק"ג)כתף או ירך חזיר ללא עצם, עם שקע שומן עמוק (כ-2.5 ק"ג)
לחם בן יום חתוך לקוביות (קוביות בגודל 1.5 ס"מ), ללא קרוםלחם בן יום חתוך לקוביות (קוביות בגודל 1.5 ס"מ), ללא קרום
טורטיות קמח טריות, להגשהטורטיות קמח טריות, להגשה
2 3/4 אונקיות (75 גרם) סולטנות זהובות2 3/4 אונקיות (75 גרם) סולטנות זהובות
7
מניחים במחבת חם לצרוב עד הזהב בצד 1, 3 עד 4 דקות.
ציוד שתשתמש בו
שרימפס מוקפץ, קלוףשרימפס מוקפץ, קלוף
8
הפוך את הדגים ומבשלים עד מבושל דרך, עוד 3 עד 4 דקות. תיזהר לא לבשל את הדג יתר על המידה. אתה תדע שהדגים נעשים כאשר הבשר קופץ בחזרה.
מרכיבים שתצטרך
ממתק תמנון בריטממתק תמנון בריט
9
הסר את הדג לצלחת.
מרכיבים שתצטרך
ממתק תמנון בריטממתק תמנון בריט
10
כאשר האורז מבושל, fluff אותו עם מזלג ומערבבים בעדינות את הכוסברה ואת הבצל הירוק. מתבלים במלח, לפי הטעם.
מרכיבים שתצטרך
כוס חזה הודו מבושל מגוררכוס חזה הודו מבושל מגורר
1 ק"ג טורטיות דה מאיז1 ק"ג טורטיות דה מאיז
כל סלרי מלח, מלח בצל, תיבול עופות, אבקת שום, פפריקה ופלפלכל סלרי מלח, מלח בצל, תיבול עופות, אבקת שום, פפריקה ופלפל
לחם בן יום חתוך לקוביות (קוביות בגודל 1.5 ס"מ), ללא קרוםלחם בן יום חתוך לקוביות (קוביות בגודל 1.5 ס"מ), ללא קרום
11
מניחים ערימה של אורז על כל צלחת. למעלה עם מאי-מאי. כפית את רוטב המנגו על כל פילה העליון עם בצל ירוק קצוץ.
מרכיבים שתצטרך
מאהי מאימאהי מאי
כוס חזה הודו מבושל מגוררכוס חזה הודו מבושל מגורר
1 אננס לבן גדול או אננס רגיל1 אננס לבן גדול או אננס רגיל
עצם הודו וצוואר הודועצם הודו וצוואר הודו
כל סלרי מלח, מלח בצל, תיבול עופות, אבקת שום, פפריקה ופלפלכל סלרי מלח, מלח בצל, תיבול עופות, אבקת שום, פפריקה ופלפל
12
טפטף את הנוזל מרוטב המנגו סביב האורז.
מרכיבים שתצטרך
1 אננס לבן גדול או אננס רגיל1 אננס לבן גדול או אננס רגיל
עצם הודו וצוואר הודועצם הודו וצוואר הודו
כל סלרי מלח, מלח בצל, תיבול עופות, אבקת שום, פפריקה ופלפלכל סלרי מלח, מלח בצל, תיבול עופות, אבקת שום, פפריקה ופלפל

יין מומלץ: פינו גריג ' יו., Gruener Veltliner, פינו נואר

פינו גריג ' יו, גרונר ולטלינר ופינו נואר הם בחירות נהדרות לדגים. דגים מגוונים כמו יין, אז קשה לבחור יינות שהולכים עם כל דג. יין לבן פריך, כגון פינו גריג ' יו או גרינר ולטלינר, יתאים לכל דג לבן בטעם עדין. דגים בשרניים, בטעם חזק כגון סלמון וטונה יכולים אפילו להתמודד עם יין אדום בהיר, כגון פינו נואר. אתה יכול לנסות מארק מערב פינו גריג ' יו. מבקרים די אוהבים את זה עם 4.5 מתוך דירוג 5 כוכבים ומחיר של כ 13 דולר לבקבוק.
מארק ווסט פינו גריג ' יו
מארק ווסט פינו גריג ' יו
פריך ונקי, יין זה כולל טל דבש, פרי אבן והדר עם גימור עדין, נקי, מתמשך.נסה זיווג עם דגים וצ ' יפס ישנים וטובים, סלטי קיץ, וצדפות מאודות בתריסר...או עשרות.