קושימומחה
מוכן ב1 ש, 15 דק.
מנות6
ציון בריאות45
מגזין

חמי-מהי צרוב עם ריזוטו זעפרן ורוטב מנגו

חמי-מהי צרוב עם ריזוטו זעפרן ורוטב מנגו
Mahi-Mahi צרוב עם ריזוטו זעפרן ורוטב מנגו עשויה להיות המנה העיקרית שתבוא לכם טוב. מנה אחת מכילה 565 קלוריות, 37 גרם חלבון ו 27 גרם שומן. והוא מתאים להגשה ל 6 מנות סועדים.. 4 אנשים התרשמו מהמתכון הזה. מתכון זה אופייני למטבח הים תיכוני. זוהי אפשרות טובה אם אתה עוקב ללא גלוטן גשו לסופר וקנו חוטי זעפרן, שמן זית, בקבוקי מים ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. כדי להשתמש עד זנגביל טרי אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,עוגיות ג'ינג'ר טריות כקינוח. נסו חמי-מהי צרוב ברוטב מנגו ואורז ריחני, דג מחאי צרוב עם מנגו בגריל-סלסה אננס, אורז ירוק ושעועית שחורה, ו צרוב מאהי-מאי עם רוטב גספצ'ו ירוק (מתכונים דומים).

הוראות

1
תראה איך להכין את המתכון הזה.
2
לקלף את המנגו, לחתוך לפרוסות, לרדת לתוך צינור ההזנה של בלנדר פועל כדי רסק.
מרכיבים שתצטרך
1 אננס לבן גדול או אננס רגיל1 אננס לבן גדול או אננס רגיל
ציוד שתשתמש בו
ליקריץ 42 מחרוזות אדומותליקריץ 42 מחרוזות אדומות
3
מוסיפים את חומץ יין האורז, כוסברה, שום, זנגביל, מים, שמן, חרדל, ומיץ ליים. מתבלים במלח ופלפל, לפי הטעם, ומניחים בצד.
מרכיבים שתצטרך
1 1/2 כוסות רוטב שזיפים1 1/2 כוסות רוטב שזיפים
כרישה אחת, נקייה וחתוכה לקוביות גדולות, רק החלק הלבןכרישה אחת, נקייה וחתוכה לקוביות גדולות, רק החלק הלבן
אבוקדו האס מעוך קלותאבוקדו האס מעוך קלות
1 ק"ג טורטיות דה מאיז1 ק"ג טורטיות דה מאיז
4 פרוסות טוסט טקסס או לחם לבן אחר, קלויים4 פרוסות טוסט טקסס או לחם לבן אחר, קלויים
טבעות פלפל בננה קצוצות או פלפל חריף קצוץ מכל סוגטבעות פלפל בננה קצוצות או פלפל חריף קצוץ מכל סוג
שקדים שלמים, עם הקליפה וקלוייםשקדים שלמים, עם הקליפה וקלויים
בייקון מעושן חתוך עבה, חתוך לקוביותבייקון מעושן חתוך עבה, חתוך לקוביות
בצל צהוב, קלוף, חצוי וחתוך לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'בצל צהוב, קלוף, חצוי וחתוך לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'
4
להביא ציר עוף לרתיחה. בסיר גדול נפרד על מבער סמוך, מחממים את שמן הזית ומוסיפים את השאלוט והאורז. קל לטגן: אתם למעשה מרימים כוסית לאורז. מבשלים עד שהאורז הופך שקוף והאלוט הופך רך, ערבוב כל הזמן.
מרכיבים שתצטרך
(הוציאו כבד וצוואר)(הוציאו כבד וצוואר)
בקבוק אחד (750 מ"ל) של קוט דו רון או יין אדום יבש אחרבקבוק אחד (750 מ"ל) של קוט דו רון או יין אדום יבש אחר
כגון מנגולד שוויצרי, קולארדים, רפיני או ירוקי סלק, גבעולים גזומיםכגון מנגולד שוויצרי, קולארדים, רפיני או ירוקי סלק, גבעולים גזומים
כל סלרי מלח, מלח בצל, תיבול עופות, אבקת שום, פפריקה ופלפלכל סלרי מלח, מלח בצל, תיבול עופות, אבקת שום, פפריקה ופלפל
ציוד שתשתמש בו
2 כפות מרגרינה פרווה, מומסת2 כפות מרגרינה פרווה, מומסת
5
מוסיף את היין הלבן כדי deglaze המחבת. התחל להוסיף לאט את המניה החמה, 1 מצקת מלאה בכל פעם, למחבת האורז, ערבוב כמו שאתה הולך. זה יביא את העמילן באורז ולהפוך את התערובת שמנת. ככל שהתערובת סופגת את המרק, מצקת יותר לתוך הסיר. כאשר המצקת הראשונה של מלאי נספג לתוך האורז, להוסיף את הקמצוץ של זעפרן. כאשר כל המניה כבר יצוק לתוך סיר האורז, לאט ומבשלים עד שהאורז רך וקרם. מערבבים את החמאה לתוך הריזוטו עבור טעם וקריאות יותר. להפריש, שמירה על חם עד הצורך.
מרכיבים שתצטרך
שדי פסיון אם )שדי פסיון אם )
זעפרןזעפרן
1 לימון, קליפה ו-4 טוויסטים לימון1 לימון, קליפה ו-4 טוויסטים לימון
עמילןעמילן
1 צרור גדול של תרד חקלאי, שטוף ומיובש1 צרור גדול של תרד חקלאי, שטוף ומיובש
כל סלרי מלח, מלח בצל, תיבול עופות, אבקת שום, פפריקה ופלפלכל סלרי מלח, מלח בצל, תיבול עופות, אבקת שום, פפריקה ופלפל
ציוד שתשתמש בו
מצקתמצקת
פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'
ענפי פטרוזיליה טריים, פרוסים דק, לקישוטענפי פטרוזיליה טריים, פרוסים דק, לקישוט
6
מחממים מחבת טחון לדגים. לשפשף פילה דגים עם שמן, מלח ופלפל.
מרכיבים שתצטרך
כרישה אחת, נקייה וחתוכה לקוביות גדולות, רק החלק הלבןכרישה אחת, נקייה וחתוכה לקוביות גדולות, רק החלק הלבן
ממתק תמנון בריטממתק תמנון בריט
בצל צהוב, קלוף, חצוי וחתוך לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'בצל צהוב, קלוף, חצוי וחתוך לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'
2 3/4 אונקיות (75 גרם) סולטנות זהובות2 3/4 אונקיות (75 גרם) סולטנות זהובות
ציוד שתשתמש בו
פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'
7
מקום במחבת, צד עור כלפי מעלה. הפוך את הדג לאחר 3 עד 4 דקות. מבשלים עוד 3 עד 4 דקות או עד הסוף. אל תבשלו את הדג יתר על המידה. זה נעשה כאשר הבשר קופץ בחזרה.
מרכיבים שתצטרך
ממתק תמנון בריטממתק תמנון בריט
ציוד שתשתמש בו
פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'
8
הסר את הדג לצלחת שירות.
מרכיבים שתצטרך
ממתק תמנון בריטממתק תמנון בריט
9
מניחים ערימה של ריזוטו על כל צלחת. למעלה עם מאי-מאי.
מרכיבים שתצטרך
מאהי מאימאהי מאי
10
לטפטף קצת רוטב מנגו סביב הצלחת העליון עם בצל ירוק קצוץ.
מרכיבים שתצטרך
כוס חזה הודו מבושל מגוררכוס חזה הודו מבושל מגורר
1 אננס לבן גדול או אננס רגיל1 אננס לבן גדול או אננס רגיל
הצעת הגשה: להגיש על פסטההצעת הגשה: להגיש על פסטה

מרכיבים

2371 לב מפאלדי טרי אם אפשראורז Arborioאורז Arborio6שרימפס וורידיםפלפל שחור טחון טריפלפל שחור טחון טרי591 לב מפאלדי טרי אם אפשר1 בצל ספרדי בינוני חתוך לקוביות קטנות1 בצל ספרדי בינוני חתוך לקוביות קטנות7101 לב מפאלדי טרי אם אפשר(הוציאו כבד וצוואר)(הוציאו כבד וצוואר)1אוראו ממולאים כפוליםג'ינג'ר טרי קצוץג'ינג'ר טרי קצוץ12 ו-3/4 כוסות שקדים שלמים, עם הקליפה וקלוייםשום, לרבעיםשום, לרבעים1סיד מיקרוגל ו juiced (לאפשר להתקרר לפני סחיטה)סיד מיקרוגל ו juiced (לאפשר להתקרר לפני סחיטה)1קילוגרםפילה מהי-מהיפילה מהי-מהי11 אננס לבן גדול או אננס רגיל1 אננס לבן גדול או אננס רגיל591 לב מפאלדי טרי אם אפשרבקבוק אחד (750 מ"ל) של קוט דו רון או יין אדום יבש אחרבקבוק אחד (750 מ"ל) של קוט דו רון או יין אדום יבש אחר11 כף אורגנו מיובשבקבוק אחד (750 מ"ל) של קוט דו רון או יין אדום יבש אחרבקבוק אחד (750 מ"ל) של קוט דו רון או יין אדום יבש אחר6שרימפס וורידיםפלפלפלפל1אוראו ממולאים כפוליםחומץ יין אורזחומץ יין אורז1צביטהחוטי זעפרןחוטי זעפרן6שרימפס וורידיםמלחמלח2או 3 בצל ירוק, קצוץ, לקישוטאו 3 בצל ירוק, קצוץ, לקישוט11 כף אורגנו מיובששאלוט קצוציםשאלוט קצוצים2חתיכות טופי הית' ברחרדל אבן-קרקעחרדל אבן-קרקע22 כפיות גרגירי פלפל טחונים גסחמאה ללא מלחחמאה ללא מלח28חבילות של ג'לו אינסטנט פודינג שוקולד פאדג'בקבוק מיםבקבוק מים1181 לב מפאלדי טרי אם אפשרשדי פסיון אם )שדי פסיון אם )11 כף אורגנו מיובשעלי כוסברה טריים, ספוגים או שטופים היטב כדי להסיר את כל עקבות החולעלי כוסברה טריים, ספוגים או שטופים היטב כדי להסיר את כל עקבות החול

יין מומלץ: פינו גריג ' יו., Gruener Veltliner, פינו נואר

פינו גריג ' יו, גרונר ולטלינר ופינו נואר הם הבחירה הראשונה שלי לדגים. דגים מגוונים כמו יין, אז קשה לבחור יינות שהולכים עם כל דג. יין לבן פריך, כגון פינו גריג ' יו או גרינר ולטלינר, יתאים לכל דג לבן בטעם עדין. דגים בשרניים, בטעם חזק כגון סלמון וטונה יכולים אפילו להתמודד עם יין אדום בהיר, כגון פינו נואר. אתה יכול לנסות Maysaran Arsheen פינו גרי. מבקרים די אוהבים את זה עם 4.5 מתוך דירוג 5 כוכבים ומחיר של כ 18 דולר לבקבוק.
Maysara Arsheen פינו גריס
Maysara Arsheen פינו גריס
ביטוי בהיר של פירות ממש מלפנים, ברכה החיך שלך עם הערות של דשא קצוץ ביום חם. היין מעוגן בחומציות פריך, אבל לא כל כך הרבה כמו להכניע להקניט חולף של מתיקות שמשאיר אותך מחייך. לארשין יש אופי חכם ומרענן שיעניק בהירות למגוון ההכנות של דגים, עופות וחזיר.