חמי-מהי צרוב עם ריזוטו זעפרן ורוטב מנגו
Mahi-Mahi צרוב עם ריזוטו זעפרן ורוטב מנגו עשויה להיות המנה העיקרית שתבוא לכם טוב. מנה אחת מכילה 565 קלוריות, 37 גרם חלבון ו 27 גרם שומן. והוא מתאים להגשה ל 6 מנות סועדים.. 4 אנשים התרשמו מהמתכון הזה. מתכון זה אופייני למטבח הים תיכוני. זוהי אפשרות טובה אם אתה עוקב ללא גלוטן גשו לסופר וקנו חוטי זעפרן, שמן זית, בקבוקי מים ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. כדי להשתמש עד זנגביל טרי אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,עוגיות ג'ינג'ר טריות כקינוח. נסו חמי-מהי צרוב ברוטב מנגו ואורז ריחני, דג מחאי צרוב עם מנגו בגריל-סלסה אננס, אורז ירוק ושעועית שחורה, ו צרוב מאהי-מאי עם רוטב גספצ'ו ירוק (מתכונים דומים).
הוראות
תראה איך להכין את המתכון הזה.
לקלף את המנגו, לחתוך לפרוסות, לרדת לתוך צינור ההזנה של בלנדר פועל כדי רסק.
מוסיפים את חומץ יין האורז, כוסברה, שום, זנגביל, מים, שמן, חרדל, ומיץ ליים. מתבלים במלח ופלפל, לפי הטעם, ומניחים בצד.
להביא ציר עוף לרתיחה. בסיר גדול נפרד על מבער סמוך, מחממים את שמן הזית ומוסיפים את השאלוט והאורז. קל לטגן: אתם למעשה מרימים כוסית לאורז. מבשלים עד שהאורז הופך שקוף והאלוט הופך רך, ערבוב כל הזמן.
מוסיף את היין הלבן כדי deglaze המחבת. התחל להוסיף לאט את המניה החמה, 1 מצקת מלאה בכל פעם, למחבת האורז, ערבוב כמו שאתה הולך. זה יביא את העמילן באורז ולהפוך את התערובת שמנת. ככל שהתערובת סופגת את המרק, מצקת יותר לתוך הסיר. כאשר המצקת הראשונה של מלאי נספג לתוך האורז, להוסיף את הקמצוץ של זעפרן. כאשר כל המניה כבר יצוק לתוך סיר האורז, לאט ומבשלים עד שהאורז רך וקרם. מערבבים את החמאה לתוך הריזוטו עבור טעם וקריאות יותר. להפריש, שמירה על חם עד הצורך.
מחממים מחבת טחון לדגים. לשפשף פילה דגים עם שמן, מלח ופלפל.
מקום במחבת, צד עור כלפי מעלה. הפוך את הדג לאחר 3 עד 4 דקות. מבשלים עוד 3 עד 4 דקות או עד הסוף. אל תבשלו את הדג יתר על המידה. זה נעשה כאשר הבשר קופץ בחזרה.
מניחים ערימה של ריזוטו על כל צלחת. למעלה עם מאי-מאי.
לטפטף קצת רוטב מנגו סביב הצלחת העליון עם בצל ירוק קצוץ.
יין מומלץ: פינו גריג ' יו., Gruener Veltliner, פינו נואר
פינו גריג ' יו, גרונר ולטלינר ופינו נואר הם הבחירה הראשונה שלי לדגים. דגים מגוונים כמו יין, אז קשה לבחור יינות שהולכים עם כל דג. יין לבן פריך, כגון פינו גריג ' יו או גרינר ולטלינר, יתאים לכל דג לבן בטעם עדין. דגים בשרניים, בטעם חזק כגון סלמון וטונה יכולים אפילו להתמודד עם יין אדום בהיר, כגון פינו נואר. אתה יכול לנסות Maysaran Arsheen פינו גרי. מבקרים די אוהבים את זה עם 4.5 מתוך דירוג 5 כוכבים ומחיר של כ 18 דולר לבקבוק.
![Maysara Arsheen פינו גריס]()
Maysara Arsheen פינו גריס
ביטוי בהיר של פירות ממש מלפנים, ברכה החיך שלך עם הערות של דשא קצוץ ביום חם. היין מעוגן בחומציות פריך, אבל לא כל כך הרבה כמו להכניע להקניט חולף של מתיקות שמשאיר אותך מחייך. לארשין יש אופי חכם ומרענן שיעניק בהירות למגוון ההכנות של דגים, עופות וחזיר.