קושימומחה
מוכן ב1 ש, 15 דק.
מנות6
ציון בריאות45
מגזין

חמי-מהי צרוב עם ריזוטו זעפרן ורוטב מנגו

חמי-מהי צרוב עם ריזוטו זעפרן ורוטב מנגו
Mahi-Mahi צרוב עם ריזוטו זעפרן ורוטב מנגו עשויה להיות המנה העיקרית שתבוא לכם טוב. מנה אחת מכילה 565 קלוריות, 37 גרם חלבון ו 27 גרם שומן. והוא מתאים להגשה ל 6 מנות סועדים.. 4 אנשים התרשמו מהמתכון הזה. מתכון זה אופייני למטבח הים תיכוני. זוהי אפשרות טובה אם אתה עוקב ללא גלוטן גשו לסופר וקנו חוטי זעפרן, שמן זית, בקבוקי מים ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. כדי להשתמש עד זנגביל טרי אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,עוגיות ג'ינג'ר טריות כקינוח. נסו חמי-מהי צרוב ברוטב מנגו ואורז ריחני, דג מחאי צרוב עם מנגו בגריל-סלסה אננס, אורז ירוק ושעועית שחורה, ו צרוב מאהי-מאי עם רוטב גספצ'ו ירוק (מתכונים דומים).

הוראות

1
תראה איך להכין את המתכון הזה.
2
לקלף את המנגו, לחתוך לפרוסות, לרדת לתוך צינור ההזנה של בלנדר פועל כדי רסק.
מרכיבים שתצטרך
1 אננס לבן גדול או אננס רגיל1 אננס לבן גדול או אננס רגיל
ציוד שתשתמש בו
ליקריץ 42 מחרוזות אדומותליקריץ 42 מחרוזות אדומות
3
מוסיפים את חומץ יין האורז, כוסברה, שום, זנגביל, מים, שמן, חרדל, ומיץ ליים. מתבלים במלח ופלפל, לפי הטעם, ומניחים בצד.
מרכיבים שתצטרך
1 1/2 כוסות רוטב שזיפים1 1/2 כוסות רוטב שזיפים
צ'יפס טורטיה בטעם לייםצ'יפס טורטיה בטעם ליים
אבוקדו האס מעוך קלותאבוקדו האס מעוך קלות
כף אחת של בצל ירוק, חתוך לאורכים של 2.5 ס"מכף אחת של בצל ירוק, חתוך לאורכים של 2.5 ס"מ
8 פרוסות דקות של חזיר וירג'יניה או פרוסצ'וטו8 פרוסות דקות של חזיר וירג'יניה או פרוסצ'וטו
בקבוק אחד (340 גרם) רוטב חמוץ מתוק, מחולקבקבוק אחד (340 גרם) רוטב חמוץ מתוק, מחולק
1 כוס מירין, או סאקה מתוק1 כוס מירין, או סאקה מתוק
גרעיני חמניות נוספים, אופציונליגרעיני חמניות נוספים, אופציונלי
זיתים, חתוכים לרבעיםזיתים, חתוכים לרבעים
4
להביא ציר עוף לרתיחה. בסיר גדול נפרד על מבער סמוך, מחממים את שמן הזית ומוסיפים את השאלוט והאורז. קל לטגן: אתם למעשה מרימים כוסית לאורז. מבשלים עד שהאורז הופך שקוף והאלוט הופך רך, ערבוב כל הזמן.
מרכיבים שתצטרך
(הוציאו כבד וצוואר)(הוציאו כבד וצוואר)
סטייקים של ניו יורקסטייקים של ניו יורק
2 עד 3 כוסות יין אדום יבש2 עד 3 כוסות יין אדום יבש
כל סלרי מלח, מלח בצל, תיבול עופות, אבקת שום, פפריקה ופלפלכל סלרי מלח, מלח בצל, תיבול עופות, אבקת שום, פפריקה ופלפל
ציוד שתשתמש בו
5 ירכי עוף ללא עור וללא עצמות, חתוכות לחתיכות קטנות5 ירכי עוף ללא עור וללא עצמות, חתוכות לחתיכות קטנות
5
מוסיף את היין הלבן כדי deglaze המחבת. התחל להוסיף לאט את המניה החמה, 1 מצקת מלאה בכל פעם, למחבת האורז, ערבוב כמו שאתה הולך. זה יביא את העמילן באורז ולהפוך את התערובת שמנת. ככל שהתערובת סופגת את המרק, מצקת יותר לתוך הסיר. כאשר המצקת הראשונה של מלאי נספג לתוך האורז, להוסיף את הקמצוץ של זעפרן. כאשר כל המניה כבר יצוק לתוך סיר האורז, לאט ומבשלים עד שהאורז רך וקרם. מערבבים את החמאה לתוך הריזוטו עבור טעם וקריאות יותר. להפריש, שמירה על חם עד הצורך.
מרכיבים שתצטרך
שדי פסיון אם )שדי פסיון אם )
זעפרןזעפרן
שוקולדי חלב של הרשי'ס נשיקותשוקולדי חלב של הרשי'ס נשיקות
עמילןעמילן
קישואים מאודים או מוקפצים קלות, להגשהקישואים מאודים או מוקפצים קלות, להגשה
כל סלרי מלח, מלח בצל, תיבול עופות, אבקת שום, פפריקה ופלפלכל סלרי מלח, מלח בצל, תיבול עופות, אבקת שום, פפריקה ופלפל
ציוד שתשתמש בו
מצקתמצקת
1 עד 1 1/2 כוסות שעועית מטוגנת, מחוממת היטב, מוסיפים מעט ציר עוף או מים כדי לאפשר מרקם חלק למריחה1 עד 1 1/2 כוסות שעועית מטוגנת, מחוממת היטב, מוסיפים מעט ציר עוף או מים כדי לאפשר מרקם חלק למריחה
1 בצלצל שאלוט קטן, פרוס דק לחצאי ירח1 בצלצל שאלוט קטן, פרוס דק לחצאי ירח
6
מחממים מחבת טחון לדגים. לשפשף פילה דגים עם שמן, מלח ופלפל.
מרכיבים שתצטרך
צ'יפס טורטיה בטעם לייםצ'יפס טורטיה בטעם ליים
ממתק תמנון בריטממתק תמנון בריט
זיתים, חתוכים לרבעיםזיתים, חתוכים לרבעים
2 3/4 אונקיות (75 גרם) סולטנות זהובות2 3/4 אונקיות (75 גרם) סולטנות זהובות
ציוד שתשתמש בו
1 עד 1 1/2 כוסות שעועית מטוגנת, מחוממת היטב, מוסיפים מעט ציר עוף או מים כדי לאפשר מרקם חלק למריחה1 עד 1 1/2 כוסות שעועית מטוגנת, מחוממת היטב, מוסיפים מעט ציר עוף או מים כדי לאפשר מרקם חלק למריחה
7
מקום במחבת, צד עור כלפי מעלה. הפוך את הדג לאחר 3 עד 4 דקות. מבשלים עוד 3 עד 4 דקות או עד הסוף. אל תבשלו את הדג יתר על המידה. זה נעשה כאשר הבשר קופץ בחזרה.
מרכיבים שתצטרך
ממתק תמנון בריטממתק תמנון בריט
ציוד שתשתמש בו
1 עד 1 1/2 כוסות שעועית מטוגנת, מחוממת היטב, מוסיפים מעט ציר עוף או מים כדי לאפשר מרקם חלק למריחה1 עד 1 1/2 כוסות שעועית מטוגנת, מחוממת היטב, מוסיפים מעט ציר עוף או מים כדי לאפשר מרקם חלק למריחה
8
הסר את הדג לצלחת שירות.
מרכיבים שתצטרך
ממתק תמנון בריטממתק תמנון בריט
9
מניחים ערימה של ריזוטו על כל צלחת. למעלה עם מאי-מאי.
מרכיבים שתצטרך
מאהי מאימאהי מאי
10
לטפטף קצת רוטב מנגו סביב הצלחת העליון עם בצל ירוק קצוץ.
מרכיבים שתצטרך
ג'ינג'ר שלם, מרוסקג'ינג'ר שלם, מרוסק
1 אננס לבן גדול או אננס רגיל1 אננס לבן גדול או אננס רגיל
בקבוק רוטב חמוץ מתוק, מחולקבקבוק רוטב חמוץ מתוק, מחולק

יין מומלץ: פינו גריג ' יו., Gruener Veltliner, פינו נואר

פינו גריג ' יו, גרונר ולטלינר ופינו נואר הם הבחירה הראשונה שלי לדגים. דגים מגוונים כמו יין, אז קשה לבחור יינות שהולכים עם כל דג. יין לבן פריך, כגון פינו גריג ' יו או גרינר ולטלינר, יתאים לכל דג לבן בטעם עדין. דגים בשרניים, בטעם חזק כגון סלמון וטונה יכולים אפילו להתמודד עם יין אדום בהיר, כגון פינו נואר. אתה יכול לנסות Maysaran Arsheen פינו גרי. מבקרים די אוהבים את זה עם 4.5 מתוך דירוג 5 כוכבים ומחיר של כ 18 דולר לבקבוק.
Maysara Arsheen פינו גריס
Maysara Arsheen פינו גריס
ביטוי בהיר של פירות ממש מלפנים, ברכה החיך שלך עם הערות של דשא קצוץ ביום חם. היין מעוגן בחומציות פריך, אבל לא כל כך הרבה כמו להכניע להקניט חולף של מתיקות שמשאיר אותך מחייך. לארשין יש אופי חכם ומרענן שיעניק בהירות למגוון ההכנות של דגים, עופות וחזיר.