קושימומחה
מוכן ב3 שעות, 10 דק.
מנות8
ציון בריאות46
מגזין

חמין סלמון עם סרטנים, קרוטונים מלאים וזיגוג פינו

חמין סלמון עם סרטנים, קרוטונים מלאים וזיגוג פינו
צ'אודר סלמון עם סרטנים, קרוטונים מלאים וזיגוג פינו הוא פסקטריאן מנה עיקרית. המתכון הזה מכסה 51% של הדרישות היומיות שלך של ויטמינים ומינרלים. מנה אחת מכילה 1028 קלוריות, 68 גרם חלבון, ו 56 גרם שומן. מתכון זה משמש 8. אם יש לכם קרשי ארז לא מטופלים, פילה סלמון, בצל ועוד כמה מרכיבים בהישג יד, תוכלו להכין אותו. מההכנה לצלחת, המתכון הזה לוקח מסביב 3 שעות ו -10 דקות. זה מובא לך על ידי מזוןרשת. עם כפית ציון 74%, המנה הזו מוצקה. נסו עוף פינו גריגיו עם זיגוג הדרים דבש, סלמון סקוטי עם שאלוט-זיגוג דבש כמהין, סרטן גוש וריזוטו תפוחים ירוקים וריבת חבושים, ו סלמון מרופד ברוטב פינו נואר-ברי עבור מתכונים דומים.

הוראות

1
למרק הסרטנים: בסיר ציר של 2 ליטר הקפיצו את השאלוט והבצל בשמן זית עד לריכוך.
מרכיבים שתצטרך
סטייקים של ניו יורקסטייקים של ניו יורק
2 עד 3 כוסות יין אדום יבש2 עד 3 כוסות יין אדום יבש
טורטיות קמח טריות, להגשהטורטיות קמח טריות, להגשה
קישואים מאודים או מוקפצים קלות, להגשהקישואים מאודים או מוקפצים קלות, להגשה
סרטןסרטן
ציוד שתשתמש בו
1 בצלצל שאלוט קטן, פרוס דק לחצאי ירח1 בצלצל שאלוט קטן, פרוס דק לחצאי ירח
2
מוסיפים את הסרטנים ומקפיצים כמה דקות.
3
מוסיפים את היין ומצמצמים בחצי.
מרכיבים שתצטרך
(ניתן להחליף ציר עוף או ציר ירקות)(ניתן להחליף ציר עוף או ציר ירקות)
4
מוסיפים את העגבניות, גרגירי הפלפל, עלה הדפנה ומספיק מים לכיסוי ומביאים לרתיחה. מנמיכים את האש ובקושי מבשלים במשך 30 דקות, מורידים את כל הזיהומים. מסננים דרך בד גבינה וזורקים את המוצקים.
מרכיבים שתצטרך
צרור עשבי תיבול של כוסברה טרייה, מיורן או אורגנו וטימיןצרור עשבי תיבול של כוסברה טרייה, מיורן או אורגנו וטימין
גב שומן חזירגב שומן חזיר
עד 6 עגבניות ירוקות בינוניות, פרוסות בעובי 1.5 ס"מעד 6 עגבניות ירוקות בינוניות, פרוסות בעובי 1.5 ס"מ
פטרוזיליה, קלופה וחתוכה לקוביות של 1/2 אינץ'פטרוזיליה, קלופה וחתוכה לקוביות של 1/2 אינץ'
ציוד שתשתמש בו
מים נוספיםמים נוספים
5
לסלמון: חממו את התנור ל -400 עד 450 מעלות צלזיוס.
מרכיבים שתצטרך
מיונז, ועוד, לפי הצורךמיונז, ועוד, לפי הצורך
ציוד שתשתמש בו
עוגיות גרהם פאדג' או חצאי קרקרים גרהםעוגיות גרהם פאדג' או חצאי קרקרים גרהם
6
מוציאים את הקרשים מהמים ובעזרת מלקחיים צורבים מעל להבה בינונית עד לחריכה. (לחלופין, מכניסים לתנור עד לחריכה, כ-15 דקות.)
מרכיבים שתצטרך
פטרוזיליה, קלופה וחתוכה לקוביות של 1/2 אינץ'פטרוזיליה, קלופה וחתוכה לקוביות של 1/2 אינץ'
ציוד שתשתמש בו
4 אונקיות גבינת חלב פרה מיושן באיכות גבוהה, כגון גבינת הדגל של ביצ'ר, מגוררת4 אונקיות גבינת חלב פרה מיושן באיכות גבוהה, כגון גבינת הדגל של ביצ'ר, מגוררת
עוגיות גרהם פאדג' או חצאי קרקרים גרהםעוגיות גרהם פאדג' או חצאי קרקרים גרהם
7
מוציאים ומברישים את החלק העליון בשמן.
מרכיבים שתצטרך
1 1/2 פאונד גבינת טאלג'יו, קצוצה1 1/2 פאונד גבינת טאלג'יו, קצוצה
8
משפשפים את הסלמון בשמן ומתבלים במלח ופלפל.
מרכיבים שתצטרך
סטייקים ניו יורקיים, עם עצם, אם רוציםסטייקים ניו יורקיים, עם עצם, אם רוצים
מיונז, ועוד, לפי הצורךמיונז, ועוד, לפי הצורך
1 1/2 פאונד גבינת טאלג'יו, קצוצה1 1/2 פאונד גבינת טאלג'יו, קצוצה
2 3/4 אונקיות (75 גרם) סולטנות זהובות2 3/4 אונקיות (75 גרם) סולטנות זהובות
9
מעבירים את הסלמון לקרשים המוכנים, עוטפים את הקרשים והסלמון בנייר אפייה, וצולים את הסלמון לדלות בינונית-נדירה, כ -10 דקות.
מרכיבים שתצטרך
מיונז, ועוד, לפי הצורךמיונז, ועוד, לפי הצורך
עגבניות, שטופות, קליפות דמויות נייר הוסרועגבניות, שטופות, קליפות דמויות נייר הוסרו
ציוד שתשתמש בו
דוגמאות בארכיון "מלאכות יד" באתר האינטרנט של נשים כפריותדוגמאות בארכיון "מלאכות יד" באתר האינטרנט של נשים כפריות
10
מוציאים את הסלמון לפלטה ונותנים לנוח לפני שמתקלפים במזלג.
מרכיבים שתצטרך
מיונז, ועוד, לפי הצורךמיונז, ועוד, לפי הצורך
11
לצ ' אודר: ממיסים את החמאה בתנור הולנדי.
מרכיבים שתצטרך
צ אודרצ אודר
1 כוס בצל קצוץ1 כוס בצל קצוץ
ציוד שתשתמש בו
1 חבילת חמאה, ועוד 3 כפות מומסות להברשה1 חבילת חמאה, ועוד 3 כפות מומסות להברשה
12
מוסיפים את הבצל, הגזר והסלרי ומבשלים עד שהם רכים.
מרכיבים שתצטרך
גב שומן חזירגב שומן חזיר
עגבניות טריות בינוניות (בערך, קלופות וחתוכות לשישיותעגבניות טריות בינוניות (בערך, קלופות וחתוכות לשישיות
טורטיות קמח טריות, להגשהטורטיות קמח טריות, להגשה
13
מוסיפים את הקמח ומבשלים 1 דקה.
מרכיבים שתצטרך
סוכריות מצילות חייםסוכריות מצילות חיים
14
מוסיפים את מרק הסרטנים של דונגנס, מביאים לרתיחה ומבשלים עד שהוא מצטמצם ומסמיך.
מרכיבים שתצטרך
סרטן Dungenessסרטן Dungeness
שמנת מתוקה נוספת, אופציונלישמנת מתוקה נוספת, אופציונלי
15
מניחים את השמנת הכבדה בסיר ומצמצמים בחצי.
מרכיבים שתצטרך
כוסות שוקולד צ'יפס מתוק מריר (60 אחוז קקאו) (מומלץ: Ghiradelli)כוסות שוקולד צ'יפס מתוק מריר (60 אחוז קקאו) (מומלץ: Ghiradelli)
ציוד שתשתמש בו
450 גרם תפוחי אדמה אדומים קטנים, חתוכים לקוביות של 2.5 ס"מ450 גרם תפוחי אדמה אדומים קטנים, חתוכים לקוביות של 2.5 ס"מ
16
מוסיפים את השמנת המופחתת לחמין ומחממים. מערבבים פנימה את הטימין והפטרוזיליה. מקפלים פנימה את הסלמון, הסרטן ותפוחי האדמה. מצקת את החמין לקערות בודדות ומעליה קרוטון מלא ומזלפים זיגוג פינו.
מרכיבים שתצטרך
פרוסות תפוחי אדמה קלופים, מבושליםפרוסות תפוחי אדמה קלופים, מבושלים
1 פאונד נקניקיית מייפל, בתפזורת או הוצאה ממעטפת קישורים גדולה1 פאונד נקניקיית מייפל, בתפזורת או הוצאה ממעטפת קישורים גדולה
קרוטוניםקרוטונים
1/4 כוס שומן חזיר1/4 כוס שומן חזיר
מיונז, ועוד, לפי הצורךמיונז, ועוד, לפי הצורך
10 עד 20 טיפות צבע מאכל אדום10 עד 20 טיפות צבע מאכל אדום
1/2 ראש כרוב סבוי חתוך דק1/2 ראש כרוב סבוי חתוך דק
סרטןסרטן
ציוד שתשתמש בו
דובדבנים מסוכרים נוספיםדובדבנים מסוכרים נוספים
מצקתמצקת
17
מחממים את התנור ל 350 מעלות צלזיוס.
ציוד שתשתמש בו
עוגיות גרהם פאדג' או חצאי קרקרים גרהםעוגיות גרהם פאדג' או חצאי קרקרים גרהם
18
חותכים כל פרוסה לשליש ומורחים בחמאה.
מרכיבים שתצטרך
1 כוס בצל קצוץ1 כוס בצל קצוץ
פלפל ארבולפלפל ארבול
19
אופים בתנור עד קלוי וזהוב.;
ציוד שתשתמש בו
עוגיות גרהם פאדג' או חצאי קרקרים גרהםעוגיות גרהם פאדג' או חצאי קרקרים גרהם
20
מביאים את היין לרתיחה על אש גבוהה ומבשלים עד שהוא מסמיך לעקביות זיגוג ומצטמצם לכ-3/4 כוס. מערבבים פנימה את הדבש.
מרכיבים שתצטרך
רוטב שומשום יפני מוכןרוטב שומשום יפני מוכן
1-1/4 כוסות דגני מוזליקס עם צימוקים, תמרים ושקדים1-1/4 כוסות דגני מוזליקס עם צימוקים, תמרים ושקדים
(ניתן להחליף ציר עוף או ציר ירקות)(ניתן להחליף ציר עוף או ציר ירקות)

מרכיבים

1שלם לציפוי חזירשלם לציפוי חזיר1גבינת פרמזן מגוררתפלפל שחור שלםפלפל שחור שלם1( חצילים)גזר, קצוץ דקגזר, קצוץ דק10על ידי 12 אינץ') קרשים ארז מטופל, ספוג במים כדי לכסות לפחות 1 שעהעל ידי 12 אינץ') קרשים ארז מטופל, ספוג במים כדי לכסות לפחות 1 שעה1גבעול בינוניסלרי, קצוץ דקסלרי, קצוץ דק227פלפל האבנרובשר סרטן Dungeness, הרים מעלבשר סרטן Dungeness, הרים מעל2371 לב מפאלדי טרי אם אפשריין לבן יבשיין לבן יבש2kgsסרטני דונגנס (בערךסרטני דונגנס (בערך907פלפל האבנרותפוחי אדמה אצבעונים, חצויים, מוברשים בשמן, מתובלים במלח ופלפל, וקלוייםתפוחי אדמה אצבעונים, חצויים, מוברשים בשמן, מתובלים במלח ופלפל, וקלויים2קרום: פירורי קרקר גרהםקמח לכל מטרהקמח לכל מטרה2קרום: פירורי קרקר גרהםפטרוזיליה טרייה קצוצהפטרוזיליה טרייה קצוצה1גבינת פרמזן מגוררתטימין טרי קצוץטימין טרי קצוץ4731 לב מפאלדי טרי אם אפשרכוסות שוקולד צ'יפס מתוק מריר (60 אחוז קקאו) (מומלץ: Ghiradelli)כוסות שוקולד צ'יפס מתוק מריר (60 אחוז קקאו) (מומלץ: Ghiradelli)2לדוגמה, ירקות (למשל, תרד)1-1/4 כוסות דגני מוזליקס עם צימוקים, תמרים ושקדים1-1/4 כוסות דגני מוזליקס עם צימוקים, תמרים ושקדים32 כפות חמאה מומסתלחם מחיטה מלאהלחם מחיטה מלאה2קרום: פירורי קרקר גרהםסטייקים של ניו יורקסטייקים של ניו יורק8שרימפס וורידיםשמן זיתשמן זית1קטןבצל ספרדי, קצוץ דקבצל ספרדי, קצוץ דק2בצל ספרדי, עור, קצוץבצל ספרדי, עור, קצוץ7101 לב מפאלדי טרי אם אפשרפינו נוארפינו נואר2371 לב מפאלדי טרי אם אפשרעגבניות שזיף קצוץעגבניות שזיף קצוץ680פלפל האבנרופילה סלמוןפילה סלמון8שרימפס וורידיםמלח ופלפל שחור טחון טרימלח ופלפל שחור טחון טרי2שאלוט, עור על, קצוץשאלוט, עור על, קצוץ3קרום: פירורי קרקר גרהםחמאה ללא מלחחמאה ללא מלח8שרימפס וורידיםחמאה ללא מלח, טמפרטורת החדרחמאה ללא מלח, טמפרטורת החדר

יין מומלץ: פינו נואר, שרדונה, סוביניון בלאן

סלמון בתפריט? נסה להתאים עם פינו נואר, שרדונה וסוביניון בלאן. כדי להחליט על לבן או אדום, כדאי לשקול את התיבול והרטבים שלך. שרדונה הוא חבר נהדר למנות חמאתיות וקרמיות, בעוד שסוביניון בלאן יכול להשלים מנות עשבי תיבול או הדרים. אדום בעל גוף קל, נמוך טאנין כמו פינו נואר, משתלב נהדר עם סלמון צלוי או בגריל. רוז הזכוכית של פינו נואר עם דירוג 4.4 מתוך 5 כוכבים נראה כמו התאמה טובה. זה עולה בערך 12 דולר לבקבוק.
שושנת כוס הים של פינו נואר
שושנת כוס הים של פינו נואר
השתקפות יפה של טרואר החוף הבתולי של מחוז מונטריי, הרוז המרופד נפתח עם תותי בר ריחניים ועלי ורדים מיובשים על האף. טעמים של דובדבן עסיסי ופטל בשלים מאוזנים על ידי חומציות מרעננת וגימור פריך ונקי. יין תוסס זה הוא שותף תפריט מגוון, זיווג יוצא דופן עם פרושוטו ומלון או עוגות סרטנים עם איולי פיקנטי.