קושימומחה
מוכן ב3 שעות, 10 דק.
מנות8
ציון בריאות46
מגזין

חמין סלמון עם סרטנים, קרוטונים מלאים וזיגוג פינו

חמין סלמון עם סרטנים, קרוטונים מלאים וזיגוג פינו
צ'אודר סלמון עם סרטנים, קרוטונים מלאים וזיגוג פינו הוא פסקטריאן מנה עיקרית. המתכון הזה מכסה 51% של הדרישות היומיות שלך של ויטמינים ומינרלים. מנה אחת מכילה 1028 קלוריות, 68 גרם חלבון, ו 56 גרם שומן. מתכון זה משמש 8. אם יש לכם קרשי ארז לא מטופלים, פילה סלמון, בצל ועוד כמה מרכיבים בהישג יד, תוכלו להכין אותו. מההכנה לצלחת, המתכון הזה לוקח מסביב 3 שעות ו -10 דקות. זה מובא לך על ידי מזוןרשת. עם כפית ציון 74%, המנה הזו מוצקה. נסו עוף פינו גריגיו עם זיגוג הדרים דבש, סלמון סקוטי עם שאלוט-זיגוג דבש כמהין, סרטן גוש וריזוטו תפוחים ירוקים וריבת חבושים, ו סלמון מרופד ברוטב פינו נואר-ברי עבור מתכונים דומים.

הוראות

1
למרק הסרטנים: בסיר ציר של 2 ליטר הקפיצו את השאלוט והבצל בשמן זית עד לריכוך.
מרכיבים שתצטרך
בקבוק אחד (750 מ"ל) של קוט דו רון או יין אדום יבש אחרבקבוק אחד (750 מ"ל) של קוט דו רון או יין אדום יבש אחר
כגון מנגולד שוויצרי, קולארדים, רפיני או ירוקי סלק, גבעולים גזומיםכגון מנגולד שוויצרי, קולארדים, רפיני או ירוקי סלק, גבעולים גזומים
3 כוסות שבבי עץ אלון או פקאן, או 6 נתחים גדולים, מושרים במים קרים לפחות שעה אחת ועד 4 שעות3 כוסות שבבי עץ אלון או פקאן, או 6 נתחים גדולים, מושרים במים קרים לפחות שעה אחת ועד 4 שעות
1 צרור גדול של תרד חקלאי, שטוף ומיובש1 צרור גדול של תרד חקלאי, שטוף ומיובש
סרטןסרטן
ציוד שתשתמש בו
ענפי פטרוזיליה טריים, פרוסים דק, לקישוטענפי פטרוזיליה טריים, פרוסים דק, לקישוט
2
מוסיפים את הסרטנים ומקפיצים כמה דקות.
3
מוסיפים את היין ומצמצמים בחצי.
מרכיבים שתצטרך
(ניתן להחליף ציר עוף או ציר ירקות)(ניתן להחליף ציר עוף או ציר ירקות)
4
מוסיפים את העגבניות, גרגירי הפלפל, עלה הדפנה ומספיק מים לכיסוי ומביאים לרתיחה. מנמיכים את האש ובקושי מבשלים במשך 30 דקות, מורידים את כל הזיהומים. מסננים דרך בד גבינה וזורקים את המוצקים.
מרכיבים שתצטרך
עצמות עוף עם מעט בשר עליהם (גב, צוואר, כנפיים וכו')עצמות עוף עם מעט בשר עליהם (גב, צוואר, כנפיים וכו')
עם קצת בשר עליהם (גב, צוואר, כנפיים וכו')עם קצת בשר עליהם (גב, צוואר, כנפיים וכו')
קישואים, פרוסים לחתיכות בגודל 1/4 אינץ'קישואים, פרוסים לחתיכות בגודל 1/4 אינץ'
רצועת קליפת לימון אחתרצועת קליפת לימון אחת
ציוד שתשתמש בו
מים נוספיםמים נוספים
5
לסלמון: חממו את התנור ל -400 עד 450 מעלות צלזיוס.
מרכיבים שתצטרך
מיונז, ועוד, לפי הצורךמיונז, ועוד, לפי הצורך
ציוד שתשתמש בו
בצל קצוץ (2 בצלים)בצל קצוץ (2 בצלים)
6
מוציאים את הקרשים מהמים ובעזרת מלקחיים צורבים מעל להבה בינונית עד לחריכה. (לחלופין, מכניסים לתנור עד לחריכה, כ-15 דקות.)
מרכיבים שתצטרך
רצועת קליפת לימון אחתרצועת קליפת לימון אחת
ציוד שתשתמש בו
4 אונקיות גבינת חלב פרה מיושן באיכות גבוהה, כגון גבינת הדגל של ביצ'ר, מגוררת4 אונקיות גבינת חלב פרה מיושן באיכות גבוהה, כגון גבינת הדגל של ביצ'ר, מגוררת
בצל קצוץ (2 בצלים)בצל קצוץ (2 בצלים)
7
מוציאים ומברישים את החלק העליון בשמן.
מרכיבים שתצטרך
בצל צהוב, קלוף, חצוי וחתוך לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'בצל צהוב, קלוף, חצוי וחתוך לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'
8
משפשפים את הסלמון בשמן ומתבלים במלח ופלפל.
מרכיבים שתצטרך
כרישה אחת, נקייה וחתוכה לקוביות גדולות, רק החלק הלבןכרישה אחת, נקייה וחתוכה לקוביות גדולות, רק החלק הלבן
מיונז, ועוד, לפי הצורךמיונז, ועוד, לפי הצורך
בצל צהוב, קלוף, חצוי וחתוך לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'בצל צהוב, קלוף, חצוי וחתוך לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'
2 3/4 אונקיות (75 גרם) סולטנות זהובות2 3/4 אונקיות (75 גרם) סולטנות זהובות
9
מעבירים את הסלמון לקרשים המוכנים, עוטפים את הקרשים והסלמון בנייר אפייה, וצולים את הסלמון לדלות בינונית-נדירה, כ -10 דקות.
מרכיבים שתצטרך
מיונז, ועוד, לפי הצורךמיונז, ועוד, לפי הצורך
3/4 כוס בזיליקום טרי טחון3/4 כוס בזיליקום טרי טחון
ציוד שתשתמש בו
פטרוזיליה עלים שטוחים קצוצים, חופן נדיב 1 או 2פטרוזיליה עלים שטוחים קצוצים, חופן נדיב 1 או 2
10
מוציאים את הסלמון לפלטה ונותנים לנוח לפני שמתקלפים במזלג.
מרכיבים שתצטרך
מיונז, ועוד, לפי הצורךמיונז, ועוד, לפי הצורך
11
לצ ' אודר: ממיסים את החמאה בתנור הולנדי.
מרכיבים שתצטרך
צ אודרצ אודר
1 לימון, קליפה ו-4 טוויסטים לימון1 לימון, קליפה ו-4 טוויסטים לימון
ציוד שתשתמש בו
עלי פטרוזיליה טריים קרועיםעלי פטרוזיליה טריים קרועים
12
מוסיפים את הבצל, הגזר והסלרי ומבשלים עד שהם רכים.
מרכיבים שתצטרך
קוט דו רון או יין אדום יבש אחרקוט דו רון או יין אדום יבש אחר
עגבניות טריות בינוניות (בערך, קלופות וחתוכות לשישיותעגבניות טריות בינוניות (בערך, קלופות וחתוכות לשישיות
3 כוסות שבבי עץ אלון או פקאן, או 6 נתחים גדולים, מושרים במים קרים לפחות שעה אחת ועד 4 שעות3 כוסות שבבי עץ אלון או פקאן, או 6 נתחים גדולים, מושרים במים קרים לפחות שעה אחת ועד 4 שעות
13
מוסיפים את הקמח ומבשלים 1 דקה.
מרכיבים שתצטרך
מלח $ פלפל שחור גרוס טרימלח $ פלפל שחור גרוס טרי
14
מוסיפים את מרק הסרטנים של דונגנס, מביאים לרתיחה ומבשלים עד שהוא מצטמצם ומסמיך.
מרכיבים שתצטרך
סרטן Dungenessסרטן Dungeness
1-1/2 כוס מרק עוף1-1/2 כוס מרק עוף
15
מניחים את השמנת הכבדה בסיר ומצמצמים בחצי.
מרכיבים שתצטרך
כוסות שוקולד צ'יפס מתוק מריר (60 אחוז קקאו) (מומלץ: Ghiradelli)כוסות שוקולד צ'יפס מתוק מריר (60 אחוז קקאו) (מומלץ: Ghiradelli)
ציוד שתשתמש בו
אגוזי פקאן מזוגגים קצוצים, לא חובהאגוזי פקאן מזוגגים קצוצים, לא חובה
16
מוסיפים את השמנת המופחתת לחמין ומחממים. מערבבים פנימה את הטימין והפטרוזיליה. מקפלים פנימה את הסלמון, הסרטן ותפוחי האדמה. מצקת את החמין לקערות בודדות ומעליה קרוטון מלא ומזלפים זיגוג פינו.
מרכיבים שתצטרך
ממרח גבינת בצל של אמבט PHILADELPHIA®ממרח גבינת בצל של אמבט PHILADELPHIA®
1 פאונד נקניקיית מייפל, בתפזורת או הוצאה ממעטפת קישורים גדולה1 פאונד נקניקיית מייפל, בתפזורת או הוצאה ממעטפת קישורים גדולה
קרוטוניםקרוטונים
1 לב מפאלדי טרי אם אפשר1 לב מפאלדי טרי אם אפשר
מיונז, ועוד, לפי הצורךמיונז, ועוד, לפי הצורך
עגבניות שמש לאעגבניות שמש לא
2 כוסות שיני שום2 כוסות שיני שום
סרטןסרטן
ציוד שתשתמש בו
הסוכריות של Peachie-oהסוכריות של Peachie-o
מצקתמצקת
17
מחממים את התנור ל 350 מעלות צלזיוס.
ציוד שתשתמש בו
בצל קצוץ (2 בצלים)בצל קצוץ (2 בצלים)
18
חותכים כל פרוסה לשליש ומורחים בחמאה.
מרכיבים שתצטרך
1 לימון, קליפה ו-4 טוויסטים לימון1 לימון, קליפה ו-4 טוויסטים לימון
קילו פטל שחור (בערךקילו פטל שחור (בערך
19
אופים בתנור עד קלוי וזהוב.;
ציוד שתשתמש בו
בצל קצוץ (2 בצלים)בצל קצוץ (2 בצלים)
20
מביאים את היין לרתיחה על אש גבוהה ומבשלים עד שהוא מסמיך לעקביות זיגוג ומצטמצם לכ-3/4 כוס. מערבבים פנימה את הדבש.
מרכיבים שתצטרך
רוטב שומשום יפני מוכןרוטב שומשום יפני מוכן
1-1/4 כוסות דגני מוזליקס עם צימוקים, תמרים ושקדים1-1/4 כוסות דגני מוזליקס עם צימוקים, תמרים ושקדים
(ניתן להחליף ציר עוף או ציר ירקות)(ניתן להחליף ציר עוף או ציר ירקות)

מרכיבים

1בטטה, קלופה וחתוכה לקוביות עבותבטטה, קלופה וחתוכה לקוביות עבות11 כף אורגנו מיובשפלפל שחור שלםפלפל שחור שלם1( חצילים)גזר, קצוץ דקגזר, קצוץ דק10על ידי 12 אינץ') קרשים ארז מטופל, ספוג במים כדי לכסות לפחות 1 שעהעל ידי 12 אינץ') קרשים ארז מטופל, ספוג במים כדי לכסות לפחות 1 שעה1גבעול בינוניסלרי, קצוץ דקסלרי, קצוץ דק227חבילות של ג'לו אינסטנט פודינג שוקולד פאדג'בשר סרטן Dungeness, הרים מעלבשר סרטן Dungeness, הרים מעל2371 לב מפאלדי טרי אם אפשריין לבן יבשיין לבן יבש2kgsסרטני דונגנס (בערךסרטני דונגנס (בערך907חבילות של ג'לו אינסטנט פודינג שוקולד פאדג'תפוחי אדמה אצבעונים, חצויים, מוברשים בשמן, מתובלים במלח ופלפל, וקלוייםתפוחי אדמה אצבעונים, חצויים, מוברשים בשמן, מתובלים במלח ופלפל, וקלויים22 כפיות גרגירי פלפל טחונים גסקמח לכל מטרהקמח לכל מטרה22 כפיות גרגירי פלפל טחונים גספטרוזיליה טרייה קצוצהפטרוזיליה טרייה קצוצה11 כף אורגנו מיובשטימין טרי קצוץטימין טרי קצוץ4731 לב מפאלדי טרי אם אפשרכוסות שוקולד צ'יפס מתוק מריר (60 אחוז קקאו) (מומלץ: Ghiradelli)כוסות שוקולד צ'יפס מתוק מריר (60 אחוז קקאו) (מומלץ: Ghiradelli)2חתיכות טופי הית' בר1-1/4 כוסות דגני מוזליקס עם צימוקים, תמרים ושקדים1-1/4 כוסות דגני מוזליקס עם צימוקים, תמרים ושקדים32 כפות חמאה מומסתלחם מחיטה מלאהלחם מחיטה מלאה22 כפיות גרגירי פלפל טחונים גסבקבוק אחד (750 מ"ל) של קוט דו רון או יין אדום יבש אחרבקבוק אחד (750 מ"ל) של קוט דו רון או יין אדום יבש אחר8שרימפס וורידיםשמן זיתשמן זית1קטןבצל ספרדי, קצוץ דקבצל ספרדי, קצוץ דק2בצל ספרדי, עור, קצוץבצל ספרדי, עור, קצוץ7101 לב מפאלדי טרי אם אפשרפינו נוארפינו נואר2371 לב מפאלדי טרי אם אפשרעגבניות שזיף קצוץעגבניות שזיף קצוץ680חבילות של ג'לו אינסטנט פודינג שוקולד פאדג'פילה סלמוןפילה סלמון8שרימפס וורידיםמלח ופלפל שחור טחון טרימלח ופלפל שחור טחון טרי2שאלוט, עור על, קצוץשאלוט, עור על, קצוץ32 כפיות גרגירי פלפל טחונים גסחמאה ללא מלחחמאה ללא מלח8שרימפס וורידיםחמאה ללא מלח, טמפרטורת החדרחמאה ללא מלח, טמפרטורת החדר

יין מומלץ: פינו נואר, שרדונה, סוביניון בלאן

סלמון בתפריט? נסה להתאים עם פינו נואר, שרדונה וסוביניון בלאן. כדי להחליט על לבן או אדום, כדאי לשקול את התיבול והרטבים שלך. שרדונה הוא חבר נהדר למנות חמאתיות וקרמיות, בעוד שסוביניון בלאן יכול להשלים מנות עשבי תיבול או הדרים. אדום בעל גוף קל, נמוך טאנין כמו פינו נואר, משתלב נהדר עם סלמון צלוי או בגריל. רוז הזכוכית של פינו נואר עם דירוג 4.4 מתוך 5 כוכבים נראה כמו התאמה טובה. זה עולה בערך 12 דולר לבקבוק.
שושנת כוס הים של פינו נואר
שושנת כוס הים של פינו נואר
השתקפות יפה של טרואר החוף הבתולי של מחוז מונטריי, הרוז המרופד נפתח עם תותי בר ריחניים ועלי ורדים מיובשים על האף. טעמים של דובדבן עסיסי ופטל בשלים מאוזנים על ידי חומציות מרעננת וגימור פריך ונקי. יין תוסס זה הוא שותף תפריט מגוון, זיווג יוצא דופן עם פרושוטו ומלון או עוגות סרטנים עם איולי פיקנטי.