קושימומחה
מוכן ב2 שעות
מנות50
ציון בריאות1
מגזין

חמישה ספייס שזיף רוטב

חמישה ספייס שזיף רוטב
תמיד כיף שיש עוד מתכון של רוטב רוטב רוטב, אז תן חמישה ספייס שזיף לנסות. מנה אחת מכילה עד 0 גר' של חלבון, 0 גרם של שומן, וסך הכל 39 קלוריות. ואינו מכיל גלוטן, ומתכון טבעוני מגיש 50 . אנשים רבים הכינו את המתכון הזה, ו-107 היו אומרים שהוא פגע במקום. זמן ההכנה הכולל ייקח כ 2 שעות. אם יש לכם פלפל סצ'ואן, פלפל, סוכר חוםוקומץ של מרכיבים אחרים, הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. נסו שזיף ספייס-Laquered, עוגת ספייס שזיפים, ו חמישה ספייס לאמב עם שזיף צ'אטני (מתכונים דומים).

הוראות

1
הכן מיכל מים רותחים לעקר צנצנות 5 12 אונקיה על ידי הרתחתם במשך עשר דקות. לשטוף מכסים וטבעות ולהביא לרתיחה בסיר נפרד, קטן של מים. לכבות את החום ולאפשר צנצנות, מכסים, וטבעות לשבת במים חמים עד שאתה צריך אותם.
מרכיבים שתצטרך
פרוסות דקות (אך לא מגולחות) של פרושוטו די פארמה או פנצ'טהפרוסות דקות (אך לא מגולחות) של פרושוטו די פארמה או פנצ'טה
ציוד שתשתמש בו
חטיפים כל אחד) שוקולד מריר 70% קקאו, קצוץחטיפים כל אחד) שוקולד מריר 70% קקאו, קצוץ
2
בסיר כבד-תחתית, שאינו מגיב, להביא שזיפים, מים, בצל, שום, זנגביל, ופלפלים צ ' ילי לרתיחה ולאחר מכן להפחית לרתיחה.
מרכיבים שתצטרך
תפוחי אדמה, קלופים וחתוכים לקוביות בגודל 1/4 אינץ'תפוחי אדמה, קלופים וחתוכים לקוביות בגודל 1/4 אינץ'
בצל צהוב, קצוץ קטן, בערך רבע כוסבצל צהוב, קצוץ קטן, בערך רבע כוס
שמנת מתוקה נוספת, אופציונלישמנת מתוקה נוספת, אופציונלי
טורטיות קמח טריות, להגשהטורטיות קמח טריות, להגשה
עוגיות חמאה בקירור בשפופרת, מופרדים ומחולקים לרבעיםעוגיות חמאה בקירור בשפופרת, מופרדים ומחולקים לרבעים
פרוסות דקות (אך לא מגולחות) של פרושוטו די פארמה או פנצ'טהפרוסות דקות (אך לא מגולחות) של פרושוטו די פארמה או פנצ'טה
ציוד שתשתמש בו
גב שומן חזירגב שומן חזיר
3
מוסיפים לתערובת שזיף סוכר, חומץ, תבלינים ורוטב סויה וממשיכים להתבשל עד שהשזיפים מתפרקים והתערובת רכה למדי, כ -20 דקות.
מרכיבים שתצטרך
1 פאונד שקדי חזה הודו, חתוכים ל-1-in. קוביות1 פאונד שקדי חזה הודו, חתוכים ל-1-in. קוביות
פרוסות דקות של חזיר וירג'יניה או פרוסצ'וטופרוסות דקות של חזיר וירג'יניה או פרוסצ'וטו
צ'יפס קינמון וייטנאמיצ'יפס קינמון וייטנאמי
עוגיות חמאה בקירור בשפופרת, מופרדים ומחולקים לרבעיםעוגיות חמאה בקירור בשפופרת, מופרדים ומחולקים לרבעים
מיץ לימון, אופציונלימיץ לימון, אופציונלי
4
הסר מקל קינמון ותערובת לעבור דרך טחנת מזון בקבוצות לתוך סיר אחר שאינו תגובתי.
מרכיבים שתצטרך
סטולי וניל (אופציונלי לתת לו בעיטה)סטולי וניל (אופציונלי לתת לו בעיטה)
ציוד שתשתמש בו
חטיפים כל אחד) שוקולד מריר 70% קקאו, קצוץחטיפים כל אחד) שוקולד מריר 70% קקאו, קצוץ
5
להחזיר את התערובת לרתיחה, להפחית לרתיחה ומבשלים עד המרקם הוא pulpy ו שובב.
6
הסר מחום ומצקת לצנצנות מוכנות, משאיר סנטימטר וחצי של headspace. נגב את החישוקים של עפעפי הצנצנת עם מטבח נקי או מגבת נייר חותם.
ציוד שתשתמש בו
טורטיות קמח (25 ס"מ), חתוכות לרבעיםטורטיות קמח (25 ס"מ), חתוכות לרבעים
מצקתמצקת
7
הניחו את הצנצנות הסגורות בחזרה לקומקום השימורים. כאשר כל הצנצנות מתווספות, ודא כי מפלס המים מנקה את המכסים צנצנת על ידי לפחות אינץ ' אחד.
מרכיבים שתצטרך
פרוסות דקות (אך לא מגולחות) של פרושוטו די פארמה או פנצ'טהפרוסות דקות (אך לא מגולחות) של פרושוטו די פארמה או פנצ'טה
8
מוסיפים יותר מים במידת הצורך, ועל חום גבוה, מביאים את המים בחזרה לרתיחה. ברגע שהמים רותחים, כוון טיימר לעשר דקות.
מרכיבים שתצטרך
פרוסות דקות (אך לא מגולחות) של פרושוטו די פארמה או פנצ'טהפרוסות דקות (אך לא מגולחות) של פרושוטו די פארמה או פנצ'טה
ציוד שתשתמש בו
עגבניות ענבים חצויות (רצוי צהובות ואדומות)עגבניות ענבים חצויות (רצוי צהובות ואדומות)
9
לאחר עשר דקות, לכבות את החום, ולאפשר צנצנות לשבת במים במשך חמש דקות נוספות. לאחר מכן, באמצעות מרים צנצנת, להסיר את הצנצנות כדי מתלה קירור.
מרכיבים שתצטרך
פרוסות דקות (אך לא מגולחות) של פרושוטו די פארמה או פנצ'טהפרוסות דקות (אך לא מגולחות) של פרושוטו די פארמה או פנצ'טה
ציוד שתשתמש בו
כתום M&m מעט אפייהכתום M&m מעט אפייה
10
לאחר צנצנות הגיעו לטמפרטורת החדר, להסיר טבעות ולבדוק כי כל המכסים נאטמו כראוי. אם כל לא אטום, לאחסן אותם במקרר. תווית ולאחסן צנצנות אטומות במקום קריר מתוך אור שמש ישיר.