חמישה תבלינים חזיר עם תפוזים קלויים וברוקולי
חזיר חמישה תבלינים עם תפוזים קלויים וברוקולי עשויה להיות המנה העיקרית שתבוא לכם טוב. מתכון זה מספק 4 מנות. עם 317 קלוריות, 35 גרם חלבון ו 13 גרם של שומן כל אחד. המתכון הזה מכסה %36 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. אם יש לך בשר חזיר פילה, שמן צמחי, זנגביל, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. זמן הכנת המתכון כ 40 דקות. נסו 5-Spice חזיר מערבבים ומטגנים עם תפוזים מנדרינית, צלעות חזיר עם סלק קלוי ותפוזים, ו חמש עוגיות תבלינים עם תפוזים מסוכרים (מתכונים דומים).
הוראות
מחממים התנור ל 400 מעלות F. לזרוק את הברוקולי, בצל, זנגביל, שום וכתום עם 2 כפות שמן צמחי, 3/4 כפית מלח, ופלפל לטעום בתבנית אפייה רדודה. תניח בצד.
לטף את החזיר יבש ומפזרים בכל רחבי עם אבקת חמישה תבלינים, 1 כפית מלח, ופלפל לפי הטעם.
מחממים את 2 כפיות הנותרים שמן צמחי במחבת גדולה על חום בינוני גבוה.
מוסיפים את החזיר וצור, פונה, עד חום זהוב מכל הצדדים, על 8 דקות.
מוסיפים את החזיר לתבנית האפייה עם תערובת ברוקולי-כתום וצולים עד שמדחום מוכנס למרכז הקופות 145 מעלות F, 15 עד 20 דקות.
להעביר את החזיר ללוח חיתוך ולתת לנוח 5 דקות לפני חיתוך. בינתיים, להחזיר את תערובת ברוקולי-כתום לתנור וצלי 5 דקות יותר.
מגישים את החזיר עם ברוקולי קלוי ופלחי תפוזים.