קושיבינוני
מוכן ב40 דק.
מנות4
ציון בריאות51
מגזין

חמישה תבלינים חזיר עם תפוזים קלויים וברוקולי

חמישה תבלינים חזיר עם תפוזים קלויים וברוקולי
חזיר חמישה תבלינים עם תפוזים קלויים וברוקולי עשויה להיות המנה העיקרית שתבוא לכם טוב. מתכון זה מספק 4 מנות. עם 317 קלוריות, 35 גרם חלבון ו 13 גרם של שומן כל אחד. המתכון הזה מכסה %36 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. אם יש לך בשר חזיר פילה, שמן צמחי, זנגביל, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. זמן הכנת המתכון כ 40 דקות. נסו 5-Spice חזיר מערבבים ומטגנים עם תפוזים מנדרינית, צלעות חזיר עם סלק קלוי ותפוזים, ו חמש עוגיות תבלינים עם תפוזים מסוכרים (מתכונים דומים).

הוראות

1
מחממים התנור ל 400 מעלות F. לזרוק את הברוקולי, בצל, זנגביל, שום וכתום עם 2 כפות שמן צמחי, 3/4 כפית מלח, ופלפל לטעום בתבנית אפייה רדודה. תניח בצד.
מרכיבים שתצטרך
1 1/2 כפיות תבלינים מעורבים1 1/2 כפיות תבלינים מעורבים
פחית אחת (14 אונקיות) של ציר עוףפחית אחת (14 אונקיות) של ציר עוף
פירורי בשר צמחוני קפואיםפירורי בשר צמחוני קפואים
1 כוס מירין, או סאקה מתוק1 כוס מירין, או סאקה מתוק
3 מקלות בייגלה3 מקלות בייגלה
לפת, קלופה ופרוסה לעובי 1/8 אינץ'לפת, קלופה ופרוסה לעובי 1/8 אינץ'
2 שקיות סזון גויה עם כוסברה ואנאטו2 שקיות סזון גויה עם כוסברה ואנאטו
ועוד 2 כפות מי קרחועוד 2 כפות מי קרח
ציוד שתשתמש בו
2 כוסות גבינת צ'דר חריפה מגוררת טרייה2 כוסות גבינת צ'דר חריפה מגוררת טרייה
סוכר וניל, ועוד קצת להגשהסוכר וניל, ועוד קצת להגשה
2
לטף את החזיר יבש ומפזרים בכל רחבי עם אבקת חמישה תבלינים, 1 כפית מלח, ופלפל לפי הטעם.
מרכיבים שתצטרך
לפת, קלופה ופרוסה לעובי 1/8 אינץ'לפת, קלופה ופרוסה לעובי 1/8 אינץ'
כתף או ירך חזיר ללא עצם, עם שקע שומן עמוק (בערך)כתף או ירך חזיר ללא עצם, עם שקע שומן עמוק (בערך)
ועוד 2 כפות מי קרחועוד 2 כפות מי קרח
3
מחממים את 2 כפיות הנותרים שמן צמחי במחבת גדולה על חום בינוני גבוה.
מרכיבים שתצטרך
1 1/2 כפיות תבלינים מעורבים1 1/2 כפיות תבלינים מעורבים
ציוד שתשתמש בו
1 כוס תערובת לעוגה צהובה1 כוס תערובת לעוגה צהובה
4
מוסיפים את החזיר וצור, פונה, עד חום זהוב מכל הצדדים, על 8 דקות.
מרכיבים שתצטרך
כתף או ירך חזיר ללא עצם, עם שקע שומן עמוק (בערך)כתף או ירך חזיר ללא עצם, עם שקע שומן עמוק (בערך)
5
מוסיפים את החזיר לתבנית האפייה עם תערובת ברוקולי-כתום וצולים עד שמדחום מוכנס למרכז הקופות 145 מעלות F, 15 עד 20 דקות.
מרכיבים שתצטרך
פחית אחת (14 אונקיות) של ציר עוףפחית אחת (14 אונקיות) של ציר עוף
3 מקלות בייגלה3 מקלות בייגלה
כתף או ירך חזיר ללא עצם, עם שקע שומן עמוק (בערך)כתף או ירך חזיר ללא עצם, עם שקע שומן עמוק (בערך)
ציוד שתשתמש בו
2 כוסות גבינת צ'דר חריפה מגוררת טרייה2 כוסות גבינת צ'דר חריפה מגוררת טרייה
רוטב חם שמן שומשוםרוטב חם שמן שומשום
6
להעביר את החזיר ללוח חיתוך ולתת לנוח 5 דקות לפני חיתוך. בינתיים, להחזיר את תערובת ברוקולי-כתום לתנור וצלי 5 דקות יותר.
מרכיבים שתצטרך
פחית אחת (14 אונקיות) של ציר עוףפחית אחת (14 אונקיות) של ציר עוף
3 מקלות בייגלה3 מקלות בייגלה
כתף או ירך חזיר ללא עצם, עם שקע שומן עמוק (בערך)כתף או ירך חזיר ללא עצם, עם שקע שומן עמוק (בערך)
ציוד שתשתמש בו
קרש חיתוךקרש חיתוך
סוכר וניל, ועוד קצת להגשהסוכר וניל, ועוד קצת להגשה
7
מגישים את החזיר עם ברוקולי קלוי ופלחי תפוזים.
מרכיבים שתצטרך
פחית אחת (14 אונקיות) של ציר עוףפחית אחת (14 אונקיות) של ציר עוף
3 מקלות בייגלה3 מקלות בייגלה
כתף או ירך חזיר ללא עצם, עם שקע שומן עמוק (בערך)כתף או ירך חזיר ללא עצם, עם שקע שומן עמוק (בערך)
8
צילום אנטוניס אכילאוס