קושיבינוני
מוכן ב40 דק.
מנות4
ציון בריאות51
מגזין

חמישה תבלינים חזיר עם תפוזים קלויים וברוקולי

חמישה תבלינים חזיר עם תפוזים קלויים וברוקולי
חזיר חמישה תבלינים עם תפוזים קלויים וברוקולי עשויה להיות המנה העיקרית שתבוא לכם טוב. מתכון זה מספק 4 מנות. עם 317 קלוריות, 35 גרם חלבון ו 13 גרם של שומן כל אחד. המתכון הזה מכסה %36 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. אם יש לך בשר חזיר פילה, שמן צמחי, זנגביל, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. זמן הכנת המתכון כ 40 דקות. נסו 5-Spice חזיר מערבבים ומטגנים עם תפוזים מנדרינית, צלעות חזיר עם סלק קלוי ותפוזים, ו חמש עוגיות תבלינים עם תפוזים מסוכרים (מתכונים דומים).

הוראות

1
מחממים התנור ל 400 מעלות F. לזרוק את הברוקולי, בצל, זנגביל, שום וכתום עם 2 כפות שמן צמחי, 3/4 כפית מלח, ופלפל לטעום בתבנית אפייה רדודה. תניח בצד.
מרכיבים שתצטרך
1 1/2 כפיות תבלינים מעורבים1 1/2 כפיות תבלינים מעורבים
1 גיגית (8 אונקיות) ממרח גבינת עירית ובצל PHILADELPHIA®1 גיגית (8 אונקיות) ממרח גבינת עירית ובצל PHILADELPHIA®
טבעות פלפל בננה קצוצות או פלפל חריף קצוץ מכל סוגטבעות פלפל בננה קצוצות או פלפל חריף קצוץ מכל סוג
שקדים שלמים, עם הקליפה וקלוייםשקדים שלמים, עם הקליפה וקלויים
4 פרוסות תפוז חתוכות לשניים לקישוט4 פרוסות תפוז חתוכות לשניים לקישוט
1 שפופרת בצק פיצה מוכן שנקנה בחנות1 שפופרת בצק פיצה מוכן שנקנה בחנות
3 כוסות שבבי עץ אלון או פקאן, או 6 נתחים גדולים, מושרים במים קרים לפחות שעה אחת ועד 4 שעות3 כוסות שבבי עץ אלון או פקאן, או 6 נתחים גדולים, מושרים במים קרים לפחות שעה אחת ועד 4 שעות
5 סוכריות רקיק של Necco, מחולקות5 סוכריות רקיק של Necco, מחולקות
ציוד שתשתמש בו
6 פרוסות רוטב חמוציות בג'לי6 פרוסות רוטב חמוציות בג'לי
בצל קצוץ (2 בצלים)בצל קצוץ (2 בצלים)
2
לטף את החזיר יבש ומפזרים בכל רחבי עם אבקת חמישה תבלינים, 1 כפית מלח, ופלפל לפי הטעם.
מרכיבים שתצטרך
1 שפופרת בצק פיצה מוכן שנקנה בחנות1 שפופרת בצק פיצה מוכן שנקנה בחנות
שמן צמחי, 1 כפית לכל עטיפהשמן צמחי, 1 כפית לכל עטיפה
5 סוכריות רקיק של Necco, מחולקות5 סוכריות רקיק של Necco, מחולקות
3
מחממים את 2 כפיות הנותרים שמן צמחי במחבת גדולה על חום בינוני גבוה.
מרכיבים שתצטרך
1 1/2 כפיות תבלינים מעורבים1 1/2 כפיות תבלינים מעורבים
ציוד שתשתמש בו
פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'
4
מוסיפים את החזיר וצור, פונה, עד חום זהוב מכל הצדדים, על 8 דקות.
מרכיבים שתצטרך
שמן צמחי, 1 כפית לכל עטיפהשמן צמחי, 1 כפית לכל עטיפה
5
מוסיפים את החזיר לתבנית האפייה עם תערובת ברוקולי-כתום וצולים עד שמדחום מוכנס למרכז הקופות 145 מעלות F, 15 עד 20 דקות.
מרכיבים שתצטרך
1 גיגית (8 אונקיות) ממרח גבינת עירית ובצל PHILADELPHIA®1 גיגית (8 אונקיות) ממרח גבינת עירית ובצל PHILADELPHIA®
4 פרוסות תפוז חתוכות לשניים לקישוט4 פרוסות תפוז חתוכות לשניים לקישוט
שמן צמחי, 1 כפית לכל עטיפהשמן צמחי, 1 כפית לכל עטיפה
ציוד שתשתמש בו
6 פרוסות רוטב חמוציות בג'לי6 פרוסות רוטב חמוציות בג'לי
רוטב חם שמן שומשוםרוטב חם שמן שומשום
6
להעביר את החזיר ללוח חיתוך ולתת לנוח 5 דקות לפני חיתוך. בינתיים, להחזיר את תערובת ברוקולי-כתום לתנור וצלי 5 דקות יותר.
מרכיבים שתצטרך
1 גיגית (8 אונקיות) ממרח גבינת עירית ובצל PHILADELPHIA®1 גיגית (8 אונקיות) ממרח גבינת עירית ובצל PHILADELPHIA®
4 פרוסות תפוז חתוכות לשניים לקישוט4 פרוסות תפוז חתוכות לשניים לקישוט
שמן צמחי, 1 כפית לכל עטיפהשמן צמחי, 1 כפית לכל עטיפה
ציוד שתשתמש בו
קרש חיתוךקרש חיתוך
בצל קצוץ (2 בצלים)בצל קצוץ (2 בצלים)
7
מגישים את החזיר עם ברוקולי קלוי ופלחי תפוזים.
מרכיבים שתצטרך
1 גיגית (8 אונקיות) ממרח גבינת עירית ובצל PHILADELPHIA®1 גיגית (8 אונקיות) ממרח גבינת עירית ובצל PHILADELPHIA®
4 פרוסות תפוז חתוכות לשניים לקישוט4 פרוסות תפוז חתוכות לשניים לקישוט
שמן צמחי, 1 כפית לכל עטיפהשמן צמחי, 1 כפית לכל עטיפה
8
צילום אנטוניס אכילאוס