קושימומחה
מוכן ב11 שעות, 35 דק.
מנות18
ציון בריאות1
מגזין

חמש לחמניות כתומות גבוהות

חמש לחמניות כתומות גבוהות
חמש לחמניות כתום גבוה דורש כ 11 שעות ו-35 דקות מההתחלה ועד הסוף. והוא יספק כ 18 מנות. מנה זו מכילה סביב 6 גר' של חלבון, 11 גרם של שומן, וסך הכל 316 קלוריות. המתכון הזה מכסה %5 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. אם יש לך שמרים, תערובת פודינג וניל מיידית, מים חמים, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. . המתכון הזה מתאים לצמחוניים. נסו קרפיון נמוך ובריא לחמניות סהר ללא גלוטן (ללא סוכר, שומן נמוך, סיבים גבוהים & חלבון גבוה ) , לחמניות מתוקות כתום בריא שנעשו עם משקה חליטות נוגדות חמצון Bai5 (ללא סוכר מזוקק, חלבון גבוה, ללא גלוטן), ו קאפקייקס תה גבוה-לחמניות אוכמניות כתומות אפויות בספלי תה (מתכונים דומים).

הוראות

1
מפזרים 1 כף סוכר לבן ואת השמרים על חלב חם ומים חמים בקערה.
מרכיבים שתצטרך
1/2 כוס נשיקות הרשי1/2 כוס נשיקות הרשי
גבינת פרמזן מגוררת טרייה, בתוספת הקליפה (אופציונלי)גבינת פרמזן מגוררת טרייה, בתוספת הקליפה (אופציונלי)
1 1/4 כוסות מים חמים (112 עד 118 מעלות F/44 עד 48 מעלות צלזיוס)1 1/4 כוסות מים חמים (112 עד 118 מעלות F/44 עד 48 מעלות צלזיוס)
בננות, חתוכות לפרוסות בעובי 1/4 אינץ'בננות, חתוכות לפרוסות בעובי 1/4 אינץ'
ציוד שתשתמש בו
2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך
2
בואו לעמוד עד שמרים מתרכך ומתחיל ליצור קצף שמנת, על 5 דקות.
מרכיבים שתצטרך
1 1/4 כוסות מים חמים (112 עד 118 מעלות F/44 עד 48 מעלות צלזיוס)1 1/4 כוסות מים חמים (112 עד 118 מעלות F/44 עד 48 מעלות צלזיוס)
3
מערבבים בביצה, מיץ תפוזים 1/2 כוס, חמאה מומסת, תערובת פודינג וניל, ו 1 כף תמצית תפוזים. מערבבים 5 כוסות קמח לחם ומלח.
מרכיבים שתצטרך
חבילת ג'לטין תותיםחבילת ג'לטין תותים
אריזת מתנה סגולהאריזת מתנה סגולה
אבקת ג'לטין חמוציותאבקת ג'לטין חמוציות
קמח לחםקמח לחם
גרוטאות טריותגרוטאות טריות
(או או רגיל)(או או רגיל)
כמו למשל M&M'sכמו למשל M&M's
4
מוסיפים עוד קמח לחם אם הבצק דביק מדי. כאשר הבצק נמשך יחד, להפוך אותו על משטח מקומח קלות ללוש עד חלקה אלסטית, 8 עד 10 דקות.
מרכיבים שתצטרך
קמח לחםקמח לחם
שום, 4 כתושים, 2 האחרים פרוסים דקשום, 4 כתושים, 2 האחרים פרוסים דק
5
מניחים את הבצק בקערה משומנת ומכסים במטלית נקייה. אפשר את הבצק לעלות במקום חם עד הוכפל בגודל, על 1 1/2 שעות.
מרכיבים שתצטרך
שום, 4 כתושים, 2 האחרים פרוסים דקשום, 4 כתושים, 2 האחרים פרוסים דק
ציוד שתשתמש בו
2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך
6
שלב 1/2 כוס חמאה מרוכך עם גרידת תפוז ו 1 כפית תמצית תפוזים בקערה קטנה עד חלקה. תניח בצד. משמנים תבנית אפייה, או מכסים בנייר קלף.
מרכיבים שתצטרך
אריזת מתנה סגולהאריזת מתנה סגולה
לחם לבן, פרוס דק (כ-18 פרוסות)לחם לבן, פרוס דק (כ-18 פרוסות)
גרוטאות טריותגרוטאות טריות
ציוד שתשתמש בו
דוגמאות בארכיון "מלאכות יד" באתר האינטרנט של נשים כפריותדוגמאות בארכיון "מלאכות יד" באתר האינטרנט של נשים כפריות
שרימפס מוקפץשרימפס מוקפץ
2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך
7
להפוך את הבצק על משטח מקומח להתגלגל לתוך מלבן 24x12 אינץ'.
מרכיבים שתצטרך
שום, 4 כתושים, 2 האחרים פרוסים דקשום, 4 כתושים, 2 האחרים פרוסים דק
דיסקיות ציפוי סוכריות אדומות ו/או ירוקות, אופציונלידיסקיות ציפוי סוכריות אדומות ו/או ירוקות, אופציונלי
8
מורחים את תערובת החמאה באופן שווה על הבצק, ואז מפזרים סוכר לבן 3/4 כוס.
מרכיבים שתצטרך
1/2 כוס נשיקות הרשי1/2 כוס נשיקות הרשי
גרוטאות טריותגרוטאות טריות
20 עד 25 עלי תרד שלמים20 עד 25 עלי תרד שלמים
שום, 4 כתושים, 2 האחרים פרוסים דקשום, 4 כתושים, 2 האחרים פרוסים דק
9
מגלגלים את הבצק, מתחיל עם הצד הארוך.
מרכיבים שתצטרך
שום, 4 כתושים, 2 האחרים פרוסים דקשום, 4 כתושים, 2 האחרים פרוסים דק
דיסקיות ציפוי סוכריות אדומות ו/או ירוקות, אופציונלידיסקיות ציפוי סוכריות אדומות ו/או ירוקות, אופציונלי
10
חותכים את הבצק לתוך 18 1 1/2-inch לחמניות. מסדרים את הלחמניות לחתוך בצד על תבנית אפייה מוכנה. מכסים בניילון נצמד ומקררים בין לילה.
מרכיבים שתצטרך
שום, 4 כתושים, 2 האחרים פרוסים דקשום, 4 כתושים, 2 האחרים פרוסים דק
דיסקיות ציפוי סוכריות אדומות ו/או ירוקות, אופציונלידיסקיות ציפוי סוכריות אדומות ו/או ירוקות, אופציונלי
עגבניות, שטופות, קליפות דמויות נייר הוסרועגבניות, שטופות, קליפות דמויות נייר הוסרו
ציוד שתשתמש בו
שרימפס מוקפץשרימפס מוקפץ
בצל צהוב, חתוך לשמיניותבצל צהוב, חתוך לשמיניות
11
מחממים תנור ל 350 מעלות F (175 מעלות C).
ציוד שתשתמש בו
סוכריות מצופות שוקולדסוכריות מצופות שוקולד
12
הסר את עטיפת הפלסטיק מהגלילים ולאפשר להם לעלות במקום חם במשך 30 דקות.
מרכיבים שתצטרך
דיסקיות ציפוי סוכריות אדומות ו/או ירוקות, אופציונלידיסקיות ציפוי סוכריות אדומות ו/או ירוקות, אופציונלי
עגבניות, שטופות, קליפות דמויות נייר הוסרועגבניות, שטופות, קליפות דמויות נייר הוסרו
ציוד שתשתמש בו
בצל צהוב, חתוך לשמיניותבצל צהוב, חתוך לשמיניות
13
אופים בתנור שחומם מראש עד חום זהוב, 25 עד 30 דקות. אפשר לחמניות להתקרר מעט לפני הזיגוג.
מרכיבים שתצטרך
1 ממתק חמוץ בריטה תמנון1 ממתק חמוץ בריטה תמנון
דיסקיות ציפוי סוכריות אדומות ו/או ירוקות, אופציונלידיסקיות ציפוי סוכריות אדומות ו/או ירוקות, אופציונלי
ציוד שתשתמש בו
סוכריות מצופות שוקולדסוכריות מצופות שוקולד
14
בעוד לחמניות אפייה, שמנת יחד את גבינת שמנת 1/2 כוס ריכך חמאה עד חלקה. מערבבים את הסוכר של קונדיטורים ו 2 כפיות תמצית תפוזים. מערבבים בחלב, קצת בכל פעם, עד ציפוי הוא חלק ומפיץ.
מרכיבים שתצטרך
רול-אפ פירות צהוברול-אפ פירות צהוב
אריזת מתנה סגולהאריזת מתנה סגולה
חבילה אחת (110 גרם) לחמניות סהר מקוררותחבילה אחת (110 גרם) לחמניות סהר מקוררות
1 ממתק חמוץ בריטה תמנון1 ממתק חמוץ בריטה תמנון
גרוטאות טריותגרוטאות טריות
כוס אחת של סוכריות מצופות שוקולד, כמו M&M'sכוס אחת של סוכריות מצופות שוקולד, כמו M&M's
דיסקיות ציפוי סוכריות אדומות ו/או ירוקות, אופציונלידיסקיות ציפוי סוכריות אדומות ו/או ירוקות, אופציונלי
בננות, חתוכות לפרוסות בעובי 1/4 אינץ'בננות, חתוכות לפרוסות בעובי 1/4 אינץ'
15
מורחים את הזיגוג על לחמניות מקורר מעט.
מרכיבים שתצטרך
1 ממתק חמוץ בריטה תמנון1 ממתק חמוץ בריטה תמנון
20 עד 25 עלי תרד שלמים20 עד 25 עלי תרד שלמים
דיסקיות ציפוי סוכריות אדומות ו/או ירוקות, אופציונלידיסקיות ציפוי סוכריות אדומות ו/או ירוקות, אופציונלי