חמש לחמניות כתומות גבוהות
חמש לחמניות כתום גבוה דורש כ 11 שעות ו-35 דקות מההתחלה ועד הסוף. והוא יספק כ 18 מנות. מנה זו מכילה סביב 6 גר' של חלבון, 11 גרם של שומן, וסך הכל 316 קלוריות. המתכון הזה מכסה %5 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. אם יש לך שמרים, תערובת פודינג וניל מיידית, מים חמים, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. . המתכון הזה מתאים לצמחוניים. נסו קרפיון נמוך ובריא לחמניות סהר ללא גלוטן (ללא סוכר, שומן נמוך, סיבים גבוהים & חלבון גבוה ) , לחמניות מתוקות כתום בריא שנעשו עם משקה חליטות נוגדות חמצון Bai5 (ללא סוכר מזוקק, חלבון גבוה, ללא גלוטן), ו קאפקייקס תה גבוה-לחמניות אוכמניות כתומות אפויות בספלי תה (מתכונים דומים).
הוראות
מפזרים 1 כף סוכר לבן ואת השמרים על חלב חם ומים חמים בקערה.
בואו לעמוד עד שמרים מתרכך ומתחיל ליצור קצף שמנת, על 5 דקות.
מערבבים בביצה, מיץ תפוזים 1/2 כוס, חמאה מומסת, תערובת פודינג וניל, ו 1 כף תמצית תפוזים. מערבבים 5 כוסות קמח לחם ומלח.
מוסיפים עוד קמח לחם אם הבצק דביק מדי. כאשר הבצק נמשך יחד, להפוך אותו על משטח מקומח קלות ללוש עד חלקה אלסטית, 8 עד 10 דקות.
מניחים את הבצק בקערה משומנת ומכסים במטלית נקייה. אפשר את הבצק לעלות במקום חם עד הוכפל בגודל, על 1 1/2 שעות.
שלב 1/2 כוס חמאה מרוכך עם גרידת תפוז ו 1 כפית תמצית תפוזים בקערה קטנה עד חלקה. תניח בצד. משמנים תבנית אפייה, או מכסים בנייר קלף.
להפוך את הבצק על משטח מקומח להתגלגל לתוך מלבן 24x12 אינץ'.
מורחים את תערובת החמאה באופן שווה על הבצק, ואז מפזרים סוכר לבן 3/4 כוס.
מגלגלים את הבצק, מתחיל עם הצד הארוך.
חותכים את הבצק לתוך 18 1 1/2-inch לחמניות. מסדרים את הלחמניות לחתוך בצד על תבנית אפייה מוכנה. מכסים בניילון נצמד ומקררים בין לילה.
מחממים תנור ל 350 מעלות F (175 מעלות C).
הסר את עטיפת הפלסטיק מהגלילים ולאפשר להם לעלות במקום חם במשך 30 דקות.
אופים בתנור שחומם מראש עד חום זהוב, 25 עד 30 דקות. אפשר לחמניות להתקרר מעט לפני הזיגוג.
בעוד לחמניות אפייה, שמנת יחד את גבינת שמנת 1/2 כוס ריכך חמאה עד חלקה. מערבבים את הסוכר של קונדיטורים ו 2 כפיות תמצית תפוזים. מערבבים בחלב, קצת בכל פעם, עד ציפוי הוא חלק ומפיץ.
מורחים את הזיגוג על לחמניות מקורר מעט.