קושימומחה
מוכן ב1 ש, 10 דק.
מנות8
ציון בריאות7
מגזין

"חמשת כנפי העוף הפלפל של אנדי"

כמה אנשים ממש אהבו את המתאבן הזה. זוהי אפשרות טובה אם הנכם רגישים לגלוטן, . גשו לסופר וקנו מלח ופלפל, שמן צמחי, פלפלים ושעווה ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. נסו אנדי אנג'ל מזון עוגה-מחווה אנדי גריפית, כנפי עוף פלפל שום, ו מלח ופלפל כנפי עוף (מתכונים דומים).

הוראות

1
שמן חום בטיגון עמוק ל 300 מעלות F (150 מעלות C). מחממים תנור ל 400 מעלות F (205 מעלות C).
מרכיבים שתצטרך
4 כפות חמאה חתוכה לקוביות בגודל 1/2 אינץ'4 כפות חמאה חתוכה לקוביות בגודל 1/2 אינץ'
ציוד שתשתמש בו
חבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקןחבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקן
2
מבשלים כנפיים בשמן חם במשך 15 דקות, מסתובבים מדי פעם.
מרכיבים שתצטרך
שרימפס ענק, זנבות על, קלופים ופורחיםשרימפס ענק, זנבות על, קלופים ופורחים
4 כפות חמאה חתוכה לקוביות בגודל 1/2 אינץ'4 כפות חמאה חתוכה לקוביות בגודל 1/2 אינץ'
3
מסננים על צלחת נייר מרופדת במגבת, ולאחר מכן מעבירים לתבנית אפייה רדודה. מטגנים בתנור שחומם מראש במשך 15 דקות, הופכים פעם אחת.
ציוד שתשתמש בו
ל-4 עלי בזיליקום טריים, פרוסים דקל-4 עלי בזיליקום טריים, פרוסים דק
2 תפוזים בינוניים, פרוסים וחצויים2 תפוזים בינוניים, פרוסים וחצויים
חבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקןחבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקן
4
ממיסים חמאה בסיר מניות בינוני על אש בינונית. מערבבים ברוטב חריף, שום, חלפיניו, צ 'ילה תאילנדית, habanero, שעווה צהובה, פלפלים צ' ילה אדומים. להפחית את החום נמוך בינוני לבשל במשך 15 דקות, או עד פלפלים מתרככים. מתבלים לפי הטעם במלח ופלפל, ושופכים על כנפיים, הופכים למעיל. להפחית את טמפרטורת התנור ל 350 מעלות F (175 מעלות C), ולהמשיך לאפות במשך 10 דקות נוספות.
מרכיבים שתצטרך
פלפל צ ' ילי אדוםפלפל צ ' ילי אדום
1 כוס אורז בר, שטוף היטב1 כוס אורז בר, שטוף היטב
צ ' ילי תאילנדיצ ' ילי תאילנדי
שרוול טרי טחון או 1 כף שרוול מיובששרוול טרי טחון או 1 כף שרוול מיובש
צ ' ילי Habaneroצ ' ילי Habanero
12 פלפלי ג'לפנו (בערך 3 אינץ' כל אחד)12 פלפלי ג'לפנו (בערך 3 אינץ' כל אחד)
1 ראש חסה אדום, חתוך לקוביות בגודל 2 אינץ'1 ראש חסה אדום, חתוך לקוביות בגודל 2 אינץ'
תוספת מוקצפת ודובדבני מרשינו עם גבעולים, לא חובהתוספת מוקצפת ודובדבני מרשינו עם גבעולים, לא חובה
צרור תרד טרי (בערךצרור תרד טרי (בערך
1 פאונד פסטה פצ'רי (שפופרת גדולה) באורך של כ-2.5 אינץ' על 2 אינץ' רוחב1 פאונד פסטה פצ'רי (שפופרת גדולה) באורך של כ-2.5 אינץ' על 2 אינץ' רוחב
שרימפס ענק, זנבות על, קלופים ופורחיםשרימפס ענק, זנבות על, קלופים ופורחים
ציוד שתשתמש בו
2 כפות שמן זית בתוספת 2 כפות שמן זית (איכותי ביותר), לטפטוף2 כפות שמן זית בתוספת 2 כפות שמן זית (איכותי ביותר), לטפטוף
חבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקןחבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקן
5
בואו מגניב במשך 5 דקות, וליהנות. ודא שיש הרבה מים בהישג יד!
מרכיבים שתצטרך
פסטה פאצ'רי (שפופרת גדולה) באורך של 2.5 אינץ' בקירוב על 2 אינץ' רוחבפסטה פאצ'רי (שפופרת גדולה) באורך של 2.5 אינץ' בקירוב על 2 אינץ' רוחב

יין מומלץ: שרדונה, פינו נואר, סוביניון בלאן, ורוד נוצץ, יין מבעבע

כנפי עוף עובדות ממש טוב עם שרדונה, פינו נואר וסוביניון בלאן. בשר לבן מזווג בדרך כלל עם יין לבן כדי לא להכניע את הטעם של הבשר, כך שרדונה ו סוביניון בלאן הם בחירות בטוחות. עוף מוכן עם רוטב עגבניות או בהחלט רוטב יין אדום יכול וצריך להיות מוגש עם אדום כמו פינו נואר. שרדונה "טרנטדיו לה סטוריה" עם דירוג של 4.3 מתוך 5 כוכבים נראה כמו התאמה טובה. זה עולה בערך 20 דולר לבקבוק.
טרנטדיו שרדונה סטוריה
טרנטדיו שרדונה סטוריה
שרדונה 2014, חוף סונומה, אופייני למגוון עם ניחוחות של תפוחים, אפרסקים לבנים והדרים. עם זמן רב יותר בניחוחות זכוכית מגוונת של אגוז מוסקט, טוסט קל וניל באים לשחק יחד עם הצעה של אננס ולימונים מאייר בשלים. הפה מרגיש פריך ומאופק עם מינרליות ברורה וטוהר של פירות. עשיר, אלגנטי ומאוזן להפליא.