חניתות אספרגוס עם שומשום
אספרגוס ספירס עם שומשום יכול להיות רק מנות ראשונות אתה מחפש. חלק אחד של המנה הזאת מכיל בערך 3 גר' של חלבון, 10 גרם של שומן, וסך הכל 117 קלוריות. ואינו מכיל גלוטן, ומתכון טבעוני מגיש 6 . אם יש לך סוכר, חומץ יין, זרעי שומשום, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. זמן הכנת המתכון כ 1 שעה ו -30 דקות. נסו חניתות אספרגוס עם ביצה, אספרגוס ספירס עם Burrata & Prosciutto, ו חניתות אספרגוס עם שום איולי (מתכונים דומים).
הוראות
מביאים סיר גדול של מים לרתיחה מתגלגלת. בקערה בינונית, לטאטא יחד את שמן שומשום, חומץ יין לבן, רוטב סויה, וסוכר. תניח בצד.
להכין אמבט קרח: למלא קערה גדולה באמצע הדרך עם קוביות קרח ולהוסיף קצת מים קרים.
מניחים מסננת ישר בתוך אמבט הקרח. המסננת תמנע ממך להוציא את האספרגוס מבין קוביות הקרח באמבט הקרח.
מוסיפים מלח עד למים הרותחים טעם של מי ים.
מוסיפים את האספרגוס למים רותחים ומבשלים 1 1/2 עד 2 דקות - אתה רוצה שהם יהיו פריכים. אם האספרגוס רזה, לבשל רק 1 דקה.
הסר את האספרגוס מהמים עם מסננת ולהעביר אותם למסננת בתוך אמבט הקרח. לאפשר להם להתקרר לחלוטין במשך כמה דקות ולאחר מכן למקם אותם על מגבת מטבח כדי לנקז כל לחות עודפת.
לזרוק את האספרגוס, שומשום, ואת הרוטב יחד ומקרר במשך 1 שעה, או עד מוכן לשרת.