קושימומחה
מוכן ב1 ש, 35 דק.
מנות6
ציון בריאות26
מגזין

חסילון ממולא מתריס מוות עם חזיר טאסו וסרטן

חסילון ממולא מתריס מוות עם חזיר טאסו וסרטן
חסילון ממולא מתריס מוות עם חזיר טאסו וסרטן הוא pescatarian ומספק כ 6 מנות. המתכון הזה מכסה %33 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מנה אחת מכילה 430 קלוריות, 48 גרם חלבון ו 20 גרם שומן. 1 אדם ניסה ואהב את המתכון הזה. זה עובד הכי טוב כמו מתאבן, והוא נעשה בערך 1 שעה ו -35 דקות. אם יש לך שרימפס, מלח ופלפל, פירורי לחם תירס, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. נסו שרימפס צ'רלסטון ודגנים עם רוטב סרטנים כחול טאסו, סרטן ממולא שרימפס, ו סרטן ממולא שרימפס (מתכונים דומים).

הוראות

1
מחממים שמן במחבת מעל חום בינוני.
מרכיבים שתצטרך
שמן בישולשמן בישול
ציוד שתשתמש בו
מחבתמחבת
2
מטגנים את הבצל, בשר טסו ו 2 כפות פטרוזיליה במשך 3 עד 5 דקות עד ריחני.
מרכיבים שתצטרך
פטרוזיליהפטרוזיליה
בצלבצל
חםחם
3
מערבבים פירורי לחם תירס עם תערובת חזיר מוקפץ בקערה גדולה.
מרכיבים שתצטרך
לחם תירסלחם תירס
חםחם
ציוד שתשתמש בו
קערהקערה
4
מוסיפים ציר עוף ומתמזגים כדי להרטיב באופן שווה. מקפלים בעדינות בשר סרטנים ופטרוזיליה נותרת. מתבלים במלח ופלפל. מחממים תנור ל 400 מעלות F. פרפר השרימפס על ידי חיתוך כמעט כל הדרך דרך סלסול הפנימי של הגוף. פתוח שטוח כדי לדמות צורת פרפר devein. כפית 2 כפות לתוך חלל של שרימפס, לקפל את הזנב מעל להחזיק את המילוי במקום. Perch השרימפס על צלחת אפייה בחמאה קלות, צד זנב למעלה.
מרכיבים שתצטרך
מלח ופלפלמלח ופלפל
ציר עוףציר עוף
בשר סרטניםבשר סרטנים
מילוימילוי
פטרוזיליהפטרוזיליה
שרימפסשרימפס
מוטמוט
ציוד שתשתמש בו
תבנית אפייהתבנית אפייה
תנורתנור
5
טפטוף עם חמאה מומסת ואופים 10 עד 15 דקות.
מרכיבים שתצטרך
חמאהחמאה
ציוד שתשתמש בו
תנורתנור
6
מגישים על מצע של ירקות עם איולי עגבניות קלוי.
מרכיבים שתצטרך
ירוקירוק
עגבנייהעגבנייה
איוליאיולי
7
התחל עם כל החומרים בטמפרטורת החדר, הם יחמילו בקלות רבה יותר. במעבד מזון או בלנדר, לעבד את החלמונים, מלח, חרדל, קאיין, מיץ לימון, שום ומים זעפרן.
מרכיבים שתצטרך
מיץ לימוןמיץ לימון
פלפל קאיין טחוןפלפל קאיין טחון
חרדלחרדל
זעפרןזעפרן
שוםשום
מיםמים
חלמון ביצהחלמון ביצה
מלחמלח
ציוד שתשתמש בו
מעבד מזוןמעבד מזון
בלנדרבלנדר
8
מוסיפים את העגבניות ומעבדים שוב. עם המנוע פועל, להוסיף כמה טיפות של השמן, התערובת תתחיל להתעבות. לאחר מכן, להתחיל להוסיף את השמן שנותר בזרם דק, יציב. לגרד את הצדדים של המעבד / בלנדר. בדוק ולהתאים תבלינים.
מרכיבים שתצטרך
תיבולתיבול
עגבנייהעגבנייה
שמן בישולשמן בישול
ציוד שתשתמש בו
בלנדרבלנדר

יין מומלץ: פינו גריג ' יו., ריזלינג, סוביניון בלאן

שרימפס ניתן לזווג עם פינו גריג ' יו, ריזלינג, ו סוביניון בלאן. יינות לבנים פריכים אלה עובדים היטב עם שרימפס מוכן במגוון דרכים, בין אם בגריל, מטוגן, או ברוטב שום. אתה יכול לנסות Alsace Willm Pinot Gris Reserve. מבקרים די אוהבים את זה עם 4.4 מתוך דירוג 5 כוכבים ומחיר של כ 16 דולר לבקבוק.
Alsace Willm Pinot Gris Reserve
Alsace Willm Pinot Gris Reserve
צבע זהוב אינטנסיבי עם רמזים של אוקר, היין יש אף של פירות בשלים, חבושים. בפה ההתקפה היא גם גמישה ומלאה, עם הערות של דבש ותבלינים. הסופי מאזן בצורה מושלמת סוכר וחומציות.זוג זה יין לצד כבד אווז מטוגן במחבת, בשר לבן בגריל או קלוי (בשר חזיר, עגל), ארנב, עוף ברוטב שמנת, דגים מעושנים, מנות פטריות כגון ריזוטו.