קושירגיל
מוכן ב35 דק.
מנות4
ציון בריאות5
מגזין

חסילון קוניאק

חסילון קוניאק
קוניאק שרימפס דורש סביב 35 דקות מההתחלה ועד הסוף. מחפשים מתכון ששומר על הגזרה? ואינו מכיל גלוטן,, במנה זו יש: 274 קלוריות, 24 גרם חלבון ו 9g של שומן למנה. אתה מקבל מנה עיקרית שמספיקה ל 4 מנות. גשו לסופר וקנו חמאה, שרימפס, חצי-חצי, ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. נסו חרדל קוניאק, קוניאק ריזוטו של בן, ו קרם קוניאק (מתכונים דומים).

הוראות

1
מחממים את החמאה ושמן הזית במחבת מעל חום בינוני-גבוה, ומוסיפים את השום והצדפות עד להשחמה קלה. מערבבים שרימפס, ומתבלים במלח, פלפל ופלפל אדום.
מרכיבים שתצטרך
פפאיה (הוואי), חתוכה לקוביות קטנותפפאיה (הוואי), חתוכה לקוביות קטנות
1 צרור תרד טרי (בערך 3 כוסות)1 צרור תרד טרי (בערך 3 כוסות)
שאלוט, מגורר או טחוןשאלוט, מגורר או טחון
תוספת מוקצפת ודובדבני מרשינו עם גבעולים, לא חובהתוספת מוקצפת ודובדבני מרשינו עם גבעולים, לא חובה
צרור תרד טרי (בערךצרור תרד טרי (בערך
8 (U-12) שרימפס8 (U-12) שרימפס
1/2 כפית ביג'ול (תערובת תבלינים קובנית)1/2 כפית ביג'ול (תערובת תבלינים קובנית)
(צינור גדול)(צינור גדול)
ציוד שתשתמש בו
חבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביותחבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביות
2
מערבבים עגבניות מיובשות. מבשלים ומערבבים 5 דקות, או עד שרימפס הוא אטום קלות השחמה.
מרכיבים שתצטרך
לציפוי כל המבורגרלציפוי כל המבורגר
1/2 כפית ביג'ול (תערובת תבלינים קובנית)1/2 כפית ביג'ול (תערובת תבלינים קובנית)
3
יוצקים קוניאק למחבת, ומערבבים כדי לשחרר חתיכות השחמה מלמטה. להפחית את החום נמוך, ומערבבים במחצית וחצי. מבשלים 5 דקות, או עד מעובה מעט.
מרכיבים שתצטרך
קוניאקקוניאק
ציוד שתשתמש בו
חבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביותחבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביות

יין מומלץ: פינו גריג ' יו., ריזלינג, סוביניון בלאן

פינו גריג ' יו, ריזלינג וסוביניון בלאן הם הבחירה הראשונה שלי לשרימפס. יינות לבנים פריכים אלה עובדים היטב עם שרימפס מוכן במגוון דרכים, בין אם בגריל, מטוגן, או ברוטב שום. יין אחד אתה יכול לנסות הוא מארק מערב פינו גריג ' יו. יש לו 4.5 מתוך 5 כוכבים ובקבוק עולה בערך 13 דולר.
מארק ווסט פינו גריג ' יו
מארק ווסט פינו גריג ' יו
פריך ונקי, יין זה כולל טל דבש, פרי אבן והדר עם גימור עדין, נקי, מתמשך.נסה זיווג עם דגים וצ ' יפס ישנים וטובים, סלטי קיץ, וצדפות מאודות בתריסר...או עשרות.