קוניאק שרימפס דורש סביב 35 דקות מההתחלה ועד הסוף. מחפשים מתכון ששומר על הגזרה? ואינו מכיל גלוטן,, במנה זו יש: 274 קלוריות, 24 גרם חלבון ו 9g של שומן למנה. אתה מקבל מנה עיקרית שמספיקה ל 4 מנות. גשו לסופר וקנו חמאה, שרימפס, חצי-חצי, ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. נסו חרדל קוניאק, קוניאק ריזוטו של בן, ו קרם קוניאק (מתכונים דומים).
הוראות
1
מחממים את החמאה ושמן הזית במחבת מעל חום בינוני-גבוה, ומוסיפים את השום והצדפות עד להשחמה קלה. מערבבים שרימפס, ומתבלים במלח, פלפל ופלפל אדום.
מרכיבים שתצטרך
פפאיה (הוואי), חתוכה לקוביות קטנות
1 צרור תרד טרי (בערך 3 כוסות)
שאלוט, מגורר או טחון
תוספת מוקצפת ודובדבני מרשינו עם גבעולים, לא חובה
צרור תרד טרי (בערך
8 (U-12) שרימפס
1/2 כפית ביג'ול (תערובת תבלינים קובנית)
(צינור גדול)
ציוד שתשתמש בו
חבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביות
2
מערבבים עגבניות מיובשות. מבשלים ומערבבים 5 דקות, או עד שרימפס הוא אטום קלות השחמה.
מרכיבים שתצטרך
לציפוי כל המבורגר
1/2 כפית ביג'ול (תערובת תבלינים קובנית)
3
יוצקים קוניאק למחבת, ומערבבים כדי לשחרר חתיכות השחמה מלמטה. להפחית את החום נמוך, ומערבבים במחצית וחצי. מבשלים 5 דקות, או עד מעובה מעט.
פינו גריג ' יו, ריזלינג וסוביניון בלאן הם הבחירה הראשונה שלי לשרימפס. יינות לבנים פריכים אלה עובדים היטב עם שרימפס מוכן במגוון דרכים, בין אם בגריל, מטוגן, או ברוטב שום. יין אחד אתה יכול לנסות הוא מארק מערב פינו גריג ' יו. יש לו 4.5 מתוך 5 כוכבים ובקבוק עולה בערך 13 דולר.