חסילוני שומשום עם רוטב כוסברה-ליים
חסילון שומשום עם רוטב כוסברה-ליים נטול גלוטן,, חלב חינם, ו pescatarian ומספק כ 36 מנות. המתכון הזה מכסה %2 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מנה אחת מכילה 49 קלוריות, 3 גרם של חלבון ו4 גרם של שומן. אם יש לכם פלפל, בצל ירוק, רוטב סויה, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. זמן ההכנה הכולל ייקח כ 25 דקות. עם כפית ציון של 12% המנה הזאת די גרועה. מתכונים דומים: חסילון צ'ילי ליים עם רוטב יוגורט כוסברה, שרימפס בגריל לימון כוסברה עם רוטב אבוקדו שמנת, ו טאקו שרימפס פופקורן עם תירס Salsan ורוטב סיד כוסברה.
הוראות
מחממים את התנור ל 204° ומסדרים מתלה באמצע. קו גיליון אפייה עם נייר; להפריש.
מניחים את זרעי השומשום על צלחת; להפריש.
מערבבים את המיונז, כוסברה, מיץ ליים, רוטב סויה, שמן שומשום, פלפל קאיין, בצל ירוק בקערה בינונית; להפריש.2
מניחים את השרימפס בקערה גדולה, מוסיפים את שמן הירקות, מלח ופלפל, וזורקים למעיל. טובלים צד אחד של כל שרימפס בזרעי שומשום קלויים, שיפוד, ומניחים על תבנית אפייה מוכנה, זרעים בצד למעלה.
אופים עד השרימפס מוצקים למגע, על 5 עד 7 דקות.
מגישים מיד עם רוטב הטבילה.