זמן ההכנה הכולל ייקח כ 45 דקות. לכו לחנות ותביאו פלפל, עגבניה, עלי בזיליקום ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. נסו סלמון סקוטי מושרה בשמן ויסקי סקוטי., שרימפס בגריל עם שמן זית, ו גארליקי לינגוויני ושרימפס (מתכונים דומים).
הוראות
1
שרימפס
מרכיבים שתצטרך
2 כפיות משחת צ'ילי אדום תאילנדי
2
להביא 3 ליטרים של מים קמצוץ של מלח לרתיחה מעל חום גבוה בסיר.
מרכיבים שתצטרך
רצועת קליפת לימון אחת
5 סוכריות רקיק של Necco, מחולקות
ציוד שתשתמש בו
אגוזי פקאן מזוגגים קצוצים, לא חובה
3
מוסיפים את השרימפס, מנמיכים את החום למדיום, ומבשלים שנחשפו למשך 1 דקה.
מרכיבים שתצטרך
2 כפיות משחת צ'ילי אדום תאילנדי
4
מסננים את השרימפס ומקררים אותם לטמפרטורת החדר.
מרכיבים שתצטרך
2 כפיות משחת צ'ילי אדום תאילנדי
5
מרינדה
מרכיבים שתצטרך
3 כפות שומשום קלוי, לקישוט
6
מערבבים את העגבניות, פלפל, שאלוט, שום, בזיליקום קצוץ, מיץ לימון, שמן, מלח ופלפל שחור בקערה עם כפית מתכת.
מרכיבים שתצטרך
עם 4 גרם שומן או פחות למנה (מומלץ: ביסק עגבניות שמנמן של איימי)
2 קישואים בינוניים, פרוסים דק לאורך
עבור מוסיף שומן
כגון מנגולד שוויצרי, קולארדים, רפיני או ירוקי סלק, גבעולים גזומים
כרישה אחת, נקייה וחתוכה לקוביות גדולות, רק החלק הלבן
13
להקציף היטב עד התערובת חלקה.
ציוד שתשתמש בו
חבילה אחת (3.3 אונקיות) אינסטנט תערובת פודינג שוקולד לבן
14
מניחים בקערה קטנה ומגישים עם השרימפס המלוכסן.
מרכיבים שתצטרך
2 כפיות משחת צ'ילי אדום תאילנדי
ציוד שתשתמש בו
הסוכריות של Peachie-o
1
ניתן להחליף צדפות ים בשרימפס.
מרכיבים שתצטרך
1 זוקיני קטן, לא קלוף וקצוץ
2 כפיות משחת צ'ילי אדום תאילנדי
2
חום 2 כפות שמן זית במחבת בינונית על חום בינוני גבוה. לצרוב את הצדפות במשך 1 עד 2 דקות בכל צד, עד שהם זהובים חום אטום במרכז כאשר נבדק עם קצה של סכין.
מרכיבים שתצטרך
בקבוק אחד (750 מ"ל) של קוט דו רון או יין אדום יבש אחר
1 זוקיני קטן, לא קלוף וקצוץ
ציוד שתשתמש בו
פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'
מסטיק פירות עם פסים כתומים
3
חותכים אותם ברבעים ופעל לפי ההוראות למתכון שרימפס.כלי מטבח: סכין שף, סיר בינוני, מסננת, זכוכית גדולה או קערת נירוסטה, טחנת פלפל, כפית מתכת. לטבילה: קערה קטנה, להקציף
מרכיבים שתצטרך
1 שפופרת בצק פיצה מוכן שנקנה בחנות
2 כפיות משחת צ'ילי אדום תאילנדי
רצועת קליפת לימון
ציוד שתשתמש בו
שפים סכין
מטחנת פלפל
1/2 קילו טופו יציב, שבור
אגוזי פקאן מזוגגים קצוצים, לא חובה
חבילה אחת (3.3 אונקיות) אינסטנט תערובת פודינג שוקולד לבן
הסוכריות של Peachie-o
4
טעם
5
ספר, באמצעות מסד הנתונים תזונה USDA
6
מתוך "The Bride & Groom' S Menu Cookbook " מאת אביגייל קירש וסוזן גרינברג Copyright (c) 2002 מאת אביגייל קירש וסוזן מ. גרינברג בהוצאת Broadway Books.אתרי הקייטרינג הנודעים של אביגיל קירש ממוקמים במנהטן ובמחוז ווסטצ ' סטר, ובגן הבוטני של ניו יורק. היא הוכשרה במכון הקולינרי של אמריקה ובלה קורדון בלו, נשיאת לשעבר של ניו יורק ופרקים בינלאומיים של Les Dames D ' Escoffier. סוזן גרינברג, גיסתה, היא כותבת עצמאית מקצועית. קירש חי בפאונד רידג', ניו יורק וגרינברג מתגורר בסטמפורד, קונטיקט. יחד הם גם כתבו את ספר הבישול הראשון של החתן והכלה
פינו גריג ' יו, ריזלינג וסוביניון בלאן הם הבחירה הראשונה שלי לשרימפס. יינות לבנים פריכים אלה עובדים היטב עם שרימפס מוכן במגוון דרכים, בין אם בגריל, מטוגן, או ברוטב שום. אתה יכול לנסות Santi Sortesele פינו Grigio. מבקרים די אוהבים את זה עם 4.4 מתוך דירוג 5 כוכבים ומחיר של כ 17 דולר לבקבוק.