חסילונים רטובים
זמן ההכנה הכולל ייקח כ 45 דקות. לכו לחנות ותביאו פלפל, עגבניה, עלי בזיליקום ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. נסו סלמון סקוטי מושרה בשמן ויסקי סקוטי., שרימפס בגריל עם שמן זית, ו גארליקי לינגוויני ושרימפס (מתכונים דומים).
הוראות
להביא 3 ליטרים של מים קמצוץ של מלח לרתיחה מעל חום גבוה בסיר.
מוסיפים את השרימפס, מנמיכים את החום למדיום, ומבשלים שנחשפו למשך 1 דקה.
מסננים את השרימפס ומקררים אותם לטמפרטורת החדר.
מערבבים את העגבניות, פלפל, שאלוט, שום, בזיליקום קצוץ, מיץ לימון, שמן, מלח ופלפל שחור בקערה עם כפית מתכת.
מוסיפים את השרימפס המקורר, זורקים היטב, ומשרים במקרר במשך 4 עד 6 שעות. (כאשר השרימפס מתבשל, הם מקבלים יותר garlicky.)
מסננים את השרימפס, reseason עם מלח נוסף ופלפל שחור, ומסדרים אותם בסל שטוח או על מלבני שחור או מגש הגשה עגול.
מניחים את כל עלי הבזיליקום במרכז המגש ומגישים עם מטבל יוגורט זנגביל.
מערבבים את היוגורט, מיץ לימון, ג ' ינג ' ר, ושום בקערה.
מוסיפים את המלח והפלפל לפי הטעם.
להקציף היטב עד התערובת חלקה.
מניחים בקערה קטנה ומגישים עם השרימפס המלוכסן.
ניתן להחליף צדפות ים בשרימפס.
חום 2 כפות שמן זית במחבת בינונית על חום בינוני גבוה. לצרוב את הצדפות במשך 1 עד 2 דקות בכל צד, עד שהם זהובים חום אטום במרכז כאשר נבדק עם קצה של סכין.
חותכים אותם ברבעים ופעל לפי ההוראות למתכון שרימפס.כלי מטבח: סכין שף, סיר בינוני, מסננת, זכוכית גדולה או קערת נירוסטה, טחנת פלפל, כפית מתכת. לטבילה: קערה קטנה, להקציף
ספר, באמצעות מסד הנתונים תזונה USDA
מתוך "The Bride & Groom' S Menu Cookbook " מאת אביגייל קירש וסוזן גרינברג Copyright (c) 2002 מאת אביגייל קירש וסוזן מ. גרינברג בהוצאת Broadway Books.אתרי הקייטרינג הנודעים של אביגיל קירש ממוקמים במנהטן ובמחוז ווסטצ ' סטר, ובגן הבוטני של ניו יורק. היא הוכשרה במכון הקולינרי של אמריקה ובלה קורדון בלו, נשיאת לשעבר של ניו יורק ופרקים בינלאומיים של Les Dames D ' Escoffier. סוזן גרינברג, גיסתה, היא כותבת עצמאית מקצועית. קירש חי בפאונד רידג', ניו יורק וגרינברג מתגורר בסטמפורד, קונטיקט. יחד הם גם כתבו את ספר הבישול הראשון של החתן והכלה
יין מומלץ: פינו גריג ' יו., ריזלינג, סוביניון בלאן
פינו גריג ' יו, ריזלינג וסוביניון בלאן הם הבחירה הראשונה שלי לשרימפס. יינות לבנים פריכים אלה עובדים היטב עם שרימפס מוכן במגוון דרכים, בין אם בגריל, מטוגן, או ברוטב שום. אתה יכול לנסות Santi Sortesele פינו Grigio. מבקרים די אוהבים את זה עם 4.4 מתוך דירוג 5 כוכבים ומחיר של כ 17 דולר לבקבוק.
![Santi Sortesele Pinot Grigio]()
Santi Sortesele Pinot Grigio
גוון צהוב קש, מלווה באף ממוקד של אגס, משמש ופרחים לבנים. החיך הפירותי, עם התווים העליונים של פירות אבן, מראה בשלות ועגלגלות הנתמכים היטב על ידי חומציות אלגנטית ומתיקות, הבטחת גימור ארוך ומתמשך.