קושימומחה
מוכן ב2 שעות, 20 דק.
מנות1
ציון בריאות50
מגזין

חצאי העוף המעושנים של ג'ייק מוגשים עם רוטב האננס-מנגו המעושן של ג' ייק

חצאי העוף המעושנים של ג'ייק מוגשים עם רוטב האננס-מנגו המעושן של ג' ייק
חצאי העוף המעושנים של ג'ייק מוגשים עם סלסאן האננס-מנגו המעושן של ג' ייק ללא גלוטן, חלב חינם, וכל 30 מנה עיקרית. חלק אחד של המנה הזאת מכיל בערך 28 גרם חלבון 19 גרם של שומן, וסך הכל 780 קלוריות. המתכון הזה מכסה %43 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. והוא יספק כ 1 מנות. אם יש לך תרנגולות, בצל, פלפל, ועוד כמה מרכיבים בהישג יד, אתה יכול לעשות את זה. כדי להשתמש ב האננס אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,עוגות אננס כקינוח. מתכון זה אופייני למטבח המקסיקני. נסו Chickaladas של ג'ייק-אנצ' ילדות עוף, השעועית האפויה המיושנת של ג'ייק, ו "ביצים"מקושקשות של ג' ייק (מתכונים דומים).

הוראות

1
ציוד מיוחד: keawe-fired smoker
2
מניחים חתיכות עוף על מעשן קיווה ירו במשך כ 2 שעות ב 170 עד 200 מעלות F.
מרכיבים שתצטרך
חתיכות עוףחתיכות עוף
3
מניחים את האננס והירקות לסלסה על מעשן במשך 1 שעה. קח את האננס והירקות מהמעשן, קוצץ אותם לחתיכות קטנות בגודל ביס לסלסה ולשלב בקערה.
מרכיבים שתצטרך
ירקירק
אננסאננס
סלסהסלסה
ציוד שתשתמש בו
קערהקערה
4
מוסיפים את הכוסברה הקצוצה, חומץ יין אדום ורוטב צ ' ילי מתוק, כדי לטעום, ומערבבים הכל יחד.
מרכיבים שתצטרך
רוטב צ ' ילי מתוקרוטב צ ' ילי מתוק
חומץ יין אדוםחומץ יין אדום
עלי וגבעולי כוסברהעלי וגבעולי כוסברה
5
מגישים את סלסת האננס-מנגו ממש מעל חצאי העוף המעושנים, או בצד.
מרכיבים שתצטרך
אננסאננס
עוף שלםעוף שלם
מנגומנגו
סלסהסלסה

ציוד

יין מומלץ: פינו נואר, ריזלינג, ורוד נוצץ

מקסיקני עובד ממש טוב עם פינו נואר, ריזלינג, רוזה נוצץ. יינות לבנים חומציים כמו ריזלינג או אדומים בעלי טאנין נמוך כמו פינו נואר יכולים לעבוד היטב עם מנות מקסיקניות. רוזה נוצץ הוא זיווג בטוח מדי. יין אחד אתה יכול לנסות הוא פינו נואר אורגני Stoltz. יש לו 5 מתוך 5 כוכבים ובקבוק עולה בערך 26 דולר.
פינו נואר אורגני של סטולץ
פינו נואר אורגני של סטולץ
הפינו הזה מראה היטב את צבעו העשיר והארומה הפרחונית של נקיק קולומביה האורגני פינו נואר (Pinot noir). הכל כדי שהיין הזה יקבל שנים של הזדקנות או ישתכר במקום.