חצאי העוף המעושנים של ג'ייק מוגשים עם רוטב האננס-מנגו המעושן של ג' ייק
חצאי העוף המעושנים של ג'ייק מוגשים עם סלסאן האננס-מנגו המעושן של ג' ייק ללא גלוטן, חלב חינם, וכל 30 מנה עיקרית. חלק אחד של המנה הזאת מכיל בערך 28 גרם חלבון 19 גרם של שומן, וסך הכל 780 קלוריות. המתכון הזה מכסה %43 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. והוא יספק כ 1 מנות. אם יש לך תרנגולות, בצל, פלפל, ועוד כמה מרכיבים בהישג יד, אתה יכול לעשות את זה. כדי להשתמש ב האננס אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,עוגות אננס כקינוח. מתכון זה אופייני למטבח המקסיקני. נסו Chickaladas של ג'ייק-אנצ' ילדות עוף, השעועית האפויה המיושנת של ג'ייק, ו "ביצים"מקושקשות של ג' ייק (מתכונים דומים).
הוראות
ציוד מיוחד: keawe-fired smoker
מניחים חתיכות עוף על מעשן קיווה ירו במשך כ 2 שעות ב 170 עד 200 מעלות F.
מניחים את האננס והירקות לסלסה על מעשן במשך 1 שעה. קח את האננס והירקות מהמעשן, קוצץ אותם לחתיכות קטנות בגודל ביס לסלסה ולשלב בקערה.
מוסיפים את הכוסברה הקצוצה, חומץ יין אדום ורוטב צ ' ילי מתוק, כדי לטעום, ומערבבים הכל יחד.
מגישים את סלסת האננס-מנגו ממש מעל חצאי העוף המעושנים, או בצד.